Keystone logo

1 Juris Doctor (kandidatuddannelse i jura) Programmer i Juraforskning i Australien for 2024

Filtre

Filtre

 • Juris Doctor (kandidatuddannelse i jura)
 • Australien
 • Jura
 • Retsvidenskab
 • Juraforskning
Studieområde
 • Jura (1)
 • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

  Popular degree type

  Popular study format

  Popular education type

  Juris Doctor (kandidatuddannelse i jura) Programmer i Juraforskning

  Hvad er juridisk forskning?
  Juridisk forskning er processen med at finde og bruge loven til at løse eller besvare juridiske problemer. Det indebærer at finde og studere juridiske dokumenter og optegnelser, at bruge juridiske ressourcer og at anvende loven på en sags faktiske omstændigheder. Juridisk research kan du gøre på egen hånd eller med hjælp fra en advokat eller en anden jurist.

  Der er mange forskellige måder at lære juridisk research på. Du kan tage et kursus i juridisk research på skolen. Der er også mange skoler, der tilbyder certifikater eller grader i juridisk forskning.

  Hvilke karrierer kræver juridisk forskning?
  Juridisk research er en meget vigtig kompetence for advokater og andre jurister. Advokater bruger juridisk research til at finde sager, der støtter deres argumentation, og til at lære mere om loven. Paralegals bruger også juridisk research til at hjælpe advokater med at forberede retssager. Der er mange job inden for det juridiske område, som kræver gode juridiske researchfærdigheder.

  Hvorfor er det vigtigt at studere juridisk forskning?
  Juridisk research er en vigtig kompetence for alle, der ønsker at arbejde inden for det juridiske område. Den hjælper dig med at finde og forstå de love, der er vigtige for at forberede dig på retssager og andre retssager.

  Hvad skal jeg studere under mit juridiske forskningsprogram?
  Under din uddannelse eller dit certifikat i juridisk research lærer du at finde og bruge loven til at løse juridiske problemer. Dette omfatter bl.a. at lære at undersøge loven, forstå juridisk terminologi og anvende loven på de faktiske omstændigheder i en sag. Du vil også lære om de forskellige juridiske ressourcer, der er til rådighed, hvor du kan finde dem, og hvordan du får adgang til og bruger dem.

  Australien har en subsidieret højere uddannelse for studerende at forfølge bachelor grader. De giver også lån og tilskud til de postgraduate studerende. Højere uddannelse starter ved bachelor-grad niveau til en doktorgrad tilbydes i ethvert fagområde.

  En Juris Doctor (JD) er et avanceret studieforløb designet til studerende interesseret i fremtidige karriere i den juridiske verden. Studerende normalt deltage i en lov skole, og graden kan ofte kombineres med andre avancerede grader.