Keystone logo

68 Juris Doctor (kandidatuddannelse i jura) Programmer i Jura Generelle Juridiske Studier Jura 2024

Filtre

Filtre

  • Juris Doctor (kandidatuddannelse i jura)
  • Jura
  • Generelle Juridiske Studier
  • Jura
Studieområde
  • Jura (68)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Juris Doctor (kandidatuddannelse i jura) Programmer i Jura Generelle Juridiske Studier Jura

En Juris Doctor er en professionel jurist grad, der typisk forbereder eleverne til at tage en bar eksamen. De fleste programmer kræver, at enkeltpersoner har opnået mindst en bacheloruddannelse. En JD tager typisk tre års fuldtidsstudium at fuldføre.

Hvad er en Juris Doctor i juridiske studier? Det er et krævende og engagerende program, der introducerer eleverne til lovens intricacies og forsøger at klare dem til barundersøgelsen. Det første år tilbydes normalt at lære nogle af de grundlæggende retsgrundlag med kurser som kontrakter, torts, strafferet, civilprocedure, ejendom, juridisk forskning og skriftlig og skriftlig og mundtlig fortalervirksomhed. Som enkeltpersoner fremskridt gennem programmet, kan de have flere chancer for at rette deres fokus. Studerende kan have mulighed for at se på lov fra et tværfagligt perspektiv.

Mange jurister forlader skolen med stærke skrive- og kommunikationsevner. De kan også udvikle deres overbevisende færdigheder. Dette giver typisk en meget artikuleret person og kan øge sandsynligheden for at sikre et godt betalende job.

Mange offentlige og private skoler over hele verden tilbyder et Juris Doctor-uddannelsesprogram. Dette kan have en betydelig indvirkning på prisen på undervisningen. Find en skole, der passer til dine behov, og kontakt admissionskontoret for mere information om undervisningsrenter.

Mange mennesker vælger at tage barprøven og blive advokater, men en lovgrad åbner også mange andre døre. Kandidater kan være kvalificeret til at forfølge karriere i forlag, politik, offentlig service eller videregående uddannelse. Jobs en person med en JD grad kan indeholde dommer, magistrat, mægler, direktør for byplanlægning, intern firma advokat, miljø advokat advokat eller domstol officer.

Nogle Juris Doctor i juridiske studier kan være tilgængelige i et online format. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.