Keystone logo

21 Juris Doctor (kandidatuddannelse i jura) Programmer i Jura Generelle Juridiske Studier Interdisciplinære retlige studier 2024

Filtre

Filtre

  • Juris Doctor (kandidatuddannelse i jura)
  • Jura
  • Generelle Juridiske Studier
  • Interdisciplinære retlige studier
Studieområde
  • Jura (21)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Juris Doctor (kandidatuddannelse i jura) Programmer i Jura Generelle Juridiske Studier Interdisciplinære retlige studier

En Juris Doctor, undertiden kaldet en juridisk doktor, er en professionel lovgrad i mange lande. Lærere, der håber at komme ind i dette program, skal allerede have en vis uddannelse, f.eks. En bachelor- eller kandidatgrad. Fuldtidsstuderende kan muligvis gennemføre et JD-program om tre år.

Hvad er en Juris Doctor i Tværfaglig Lov? Det er en professionel lovgrad, der fokuserer på den rolle loven kan spille uden for den juridiske verden. Det nøjagtige fokus kan variere fra skole til skole, men ofte ser programmerne på rollen som loven spiller i samfundsvidenskab og humaniora. De fleste JD-programmer omfatter klinikker, skriveprojekter, foredrag og krydsregistreringskurser. De nøjagtige kursusforskere skal tage kan ligner værdipapirregulering i virksomheder, beskatning af erhvervskunder, juridiske studier af kunst, juridisk skrivning og forretningsstrategi for advokater.

At studere tværfaglig lov kan hjælpe deltagerne med at skaffe sig bestemte færdigheder, der kan hjælpe dem med at bestå barprøven, lykkes som advokat og blomstre personligt. Studerende kan få en bred vifte af færdigheder, herunder kommunikation, kritisk tænkning og kreativ problemløsning.

Før de ansøger om et program, kan de måske lære om kostprisen hos en Juris Doctor. Desværre er der mange faktorer, der påvirker undervisningen, såsom universitet, placering, program og emne for studier. Ansøgere skal kontakte skolerne direkte for at få et skøn.

De fleste studerende, der indgår i et Juris Doctor-program, håber at blive advokater. En JD i tværfaglig lov kan dog føre til mange andre meningsfulde karriere inden for og uden for det juridiske område. For eksempel kan nogle elever fortsætte med at blive lovprofessorer, juridiske rådgivere, patentansvarlige, forskere og konsulenter. Andre lærde kan vælge at få en større forståelse for et emne ved at forfølge en ph.d.- eller certifikatgrad.

Juris Doctor grader tilbydes på mange universiteter over hele verden. Selvom du bor i et område, hvor denne uddannelse ikke udbydes, kan du muligvis tilmelde dig et onlineprogram. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.