Keystone logo
Wrexham Glyndwr University

Wrexham Glyndwr University

Wrexham Glyndwr University

Introduktion

Om os

Wrexham Glyndŵr University startede i 2008, så vi er stadig en af de yngste universiteter i Storbritannien. Det er et levende, venligt sted hvor hver elevs læring og fremtid får personlig opmærksomhed.

Vores inspiration

Vores navn kommer fra den walisiske lærde og helten Owain Glyndŵr, og vi sigter mod at mestere nogle af de samme filosofier som ham.

Vi er stolte af at navngive vores universitet efter en mand, der var glad for at lære, elskede sit land, omfavnede et internationalt perspektiv og konstant demonstrerede en inspirerende og initiativrig tilgang til livet.

Hans ånd ligger i hjertet af Wrexham Glyndŵr University, hvor vi satte os for at være modige, initiativrige og åbne for alle i alt, hvad vi gør.

Vi har leveret uddannelse på vores vigtigste Wrexham campus siden 1887, da vi var kendt som Wrexham School of Science and Art. Vi begyndte først at tilbyde grader i 1924, men vi er kommet langt siden da.

Vores forbindelser

I dag er brancheledede kurser i centrum for vores tilbud. Vi er stolte af vores forbindelser med førende lokale og regionale arbejdsgivere, som Airbus, Kellogg, JCB og BBC. Deres viden og ekspertise bliver fodret tilbage i vores kurser, så vores studerende kun får de mest relevante færdigheder til deres fremtidige karriere.

Vores samfund

Vi er yderst stolte over de muligheder, som vi giver dem fra ikke-traditionelle baggrunde til at komme ind i videregående uddannelser. Mere end halvdelen af vores studerende studerer på deltid, og vi er et af Storbritanniens førende universiteter til at støtte studerende fra lavere socioøkonomiske baggrunde gennem universitetet takket være vores omfattende udvidelsesadgangsprogram i lokalsamfundet. Universitetet er også den første HE-institution i Nord Wales for at blive en Stonewall Diversity Champion.

Vores missionerklæring

Vores mission er at arbejde i partnerskab for at inspirere og uddanne vores studerende og muliggøre social og økonomisk succes.

Vores vision

Visionen omfatter syv forpligtelser, der føres ind i hoveddelen af Vision and Strategy 2025-dokumentet og støttes af en række handlinger.

Vores aktivitet ...

er underbygget af vores værdier:

 • Tilgængelig i den læring, vi sørger for vores elever, medarbejdere og samfund, er proaktive for at fremme værdien af videregående uddannelse. Dette er baseret på en dedikation til at være inklusiv og retfærdig i, hvordan vi leverer vores tjenester
 • Støtte til vores elever og medarbejdere samt regionen, der hjælper alle med at opnå tillid og nå deres potentiale. Dette indebærer et partnerskabsfokus for at tilføre værdi og dele forståelse - vi arbejder bedre og mere effektivt sammen, hvad enten det drejer sig om studerende, personale, industri eller andre interessenter
 • Innovative i vores levering og styring af akademiske ydelser og professionelle tjenester og i vores relationer med samarbejdspartnere og lovgivende partnere. Dette gør det muligt for vores kultur, struktur, politik og folk at drive excellence, reagere på behovet og levere det, vi har sat ud for at opnå.
 • Ambitiøs i det, vi søger at levere til vores elever, medarbejdere og partnere og i hvordan vi gør det, idet vi anerkender, at der ikke er grænser for læring og viden. Dette indebærer en innovativ, initiativrig og fleksibel tilgang; en iver for at udforske nye ideer.

Har et anvendt fokus

Driving excellence gennem levering af en arbejdsgiver og industriel ledet kursusportefølje, for at give karriere-klar fagfolk til at støtte og imødekomme behovene i den regionale, nationale og internationale økonomi.

Placerer eleverne kernen i, hvad vi gør

Tilbyder et levende, venligt og støttende fællesskab med fokus på at inspirere hver person gennem personlige vejledere til at støtte og imødekomme individuelle behov for at nå deres potentiale gennem akademisk ekspertise.

Hvordan vi arbejder

 • Vi involverer og lytter til elever i alt, hvad vi gør
 • Vi bygger gensidigt fordelagtige partnerskaber
 • Vi leverer, hvad vi lover
 • Vi holder processerne enkle og effektive
 • Vi forventer og handler
 • Vi kommunikerer åbent og jævnligt

Placeringer

 • Wrexham

  Wrexham Glyndwr University, Mold Road, LL11 2AW, Wrexham

Spørgsmål