Keystone logo
Western Michigan University, Cooley Law School

Western Michigan University, Cooley Law School

Western Michigan University, Cooley Law School

Introduktion

OM

Western Michigan University Thomas M. Cooley Law School er en privat, non-profit, uafhængig jura akkrediteret af American Bar Association og Higher Learning Kommissionen.

Vores mission

Den mission ved Western Michigan University Thomas M. Cooley Law School er at forberede sine kandidater til ind i den lovlige erhverv gennem et integreret program med praktisk juridisk stipendium som sin ledetråd og fokus. Denne mission omfatter at give bred adgang til dem, der søger mulighed for at studere jura, og den kræver, at dem, denne mulighed tilbydes mødes WMU-Cooley s strenge akademiske standarder.

Vores historie

WMU-Cooley er en uafhængig, kandidat kollegium af lov akkrediteret af American Bar Association (321 North Clark Street, Chicago, IL 60610, Tlf: 312-988-5000) siden 1975, Higher Learning Kommissionen (30 North LaSalle Street, Suite 2400, Chicago, Illinois 60.602-2504 Telefon: 800-621-7440 / Fax: 312-263-0456) siden 2001 og medlem af North Central Association. WMU-Cooley er vokset fra en regional lov skole i Lansing, Michigan, til en af ​​den nationale statur. Vi er landets største Juris Doctor program og mest omfattende akkrediteret deltid juridisk uddannelse. En retfærdig og objektiv optagelse politik og hård, praktisk, professionel juridisk uddannelse har skabt en vigtig plads for WMU-Cooley blandt amerikanske lov skoler.

Den Western Michigan University Thomas M. Cooley Law School blev grundlagt i 1972 af en gruppe af advokater og dommere ledet af den Michigan højesteret den daværende Chief Justice, Thomas E. Brennan. Skolen blev opkaldt efter Thomas McIntyre Cooley, en juridisk forsker og praktiserende advokat af det 19. århundrede.

WMU-Cooley Law School lærer eleverne den viden, færdigheder og etik er nødvendige for at blive en succes i loven og et værdifuldt medlem af samfundet. WMU-Cooley har udviklet en juridisk uddannelse pensum og program designet til at forberede de studerende til praksis af loven gennem oplevet undervisning af advokat færdigheder. Eleverne lærer at anvende juridisk teori til situationer, de kan støde på som praktiserende advokater. Som en del af WMU-Cooley professionalisme Plan, er Cooley studerende også undervist professionalisme Principper vedtaget af Western Michigan University Thomas M. Cooley Law School samfund.

WMU-Cooley er også forpligtet til at yde en juridisk uddannelse til folk fra alle samfundslag. WMU-Cooley er stolt af dens forskelligartede nationale og internationale studerende, hvor studerende, gennem retfærdige og objektive adgangskrav politikker, har mulighed for at lære loven.

Placeringer

  • Lansing

    Lansing Campus 300 S. Capitol Avenue Lansing, MI 48933, , Lansing

Spørgsmål