Keystone logo
West Liberty University Bachelor of Science i strafferet
West Liberty University

Bachelor of Science i strafferet

West Liberty, USA

4 Years

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

26 Aug 2024

USD 8.550 / per semester *

På campus

* out-of-state / in-state: $4.358 / metro: $7.118

Introduktion

Criminal Justice er et program inden for Institut for Samfundsvidenskab, der kombinerer aspekter af strafferet, sociologi, socialt arbejde, psykologi, historie og jura. Studerende studerer med en række forskellige instruktører med ekspertise inden for jura, ungdomskriminalitet, rådgivning, rettelser, prøvetid, prøveløsladelse og retshåndhævelse. Studerende udvikler en bred vifte af kommunikationsevner gennem diskussioner, præsentationer og skrivning.

Disse færdigheder giver et fremragende grundlag for karrierer inden for retshåndhævelse, prøvetid, prøveløsladelse, rådgivning og jura. Studerende vil opleve forelæsninger, klassediskussioner og praktisk træning i en række forskellige retshåndhævelsesområder. Studerende er også forpligtet til at gennemføre en to hundrede (200) timers praktik, som skal finde sted i løbet af et semester af studiet.

Kendetegnet ved dette program er dets fleksibilitet. Mange kurser tilbydes i aftentimerne for at imødekomme arbejdende personer. Uddannelsen tilbyder også overførselspoint for godkendte statspoliti, kommunale/lokale politi og korrektionsakademiuddannede. West Liberty University tilbyder også en minor i Criminal Justice.

Ideelle studerende

Indlæggelser

Stipendier og finansiering

Læreplan

Programundervisning

Karrieremuligheder

Om skolen

Spørgsmål