Keystone logo
© WLU
West Liberty University

West Liberty University

West Liberty University

Introduktion

På West Liberty University (WLU) begynder vejen til beskæftigelsesegnethed med en følelse af tilhørsforhold og fællesskab. Beliggende nær Wheeling, West Virginia, i hjertet af et pulserende storbyområde med tre stater, mener dette universitet, at når studerende – fra nær eller fjern – bliver accepteret med åbne arme, udvikler de selvtilliden til at få succes. Processen begynder med at give en indbydende følelse af et hjem. Rollie Williams International Center sikrer dette ved at organisere ugentlige aktiviteter og begivenheder, der giver kulturel berigelse for at lette tilpasning og integration inden for campussamfundet.

De studerende repræsenterer 32 lande og kan vælge mellem mere end 70 akkrediterede bachelor- og kandidatuddannelser online og på campus. Campuslivet er dog en vinder af indlysende grunde.

"Involvering er nøglen til at få mest muligt ud af din collegeoplevelse. Der er noget for enhver smag, uanset om interesser er sociale, religiøse, specielle, faglige, afdelingsmæssige eller æresmæssige." Universitetet giver mange muligheder for at blive involveret i campuslivet med mere end 50 aktive organisationer.

WLU's samlede college-erfaring indebærer 24/7 adgang til Student Success Center, hvor studerende udvikler sig til nøglemedlemmer af WLU-samfundet, der deltager i programmer og tjenester, der hjælper dem med at realisere deres potentiale og deres passion. I Center for Kunst og Uddannelse, et multifacetteret praktisk læringslaboratorium, udforsker de kunst, kreativitet og teknologi.

E. Kent og Barbara Culler Robinson Writing Center lærer dem at skrive deres opdagelser og forbedre deres færdigheder inden for skriftlig kommunikation - afgørende for dem, der ønsker at gå i spidsen for organisationsvækst. Bachelor of Science in Business Administration-graden og MBA-programmet supplerer perfekt dette mål.

Lige så populære valg for dem, der er ivrige efter at opleve den appalachiske kultur med WLU, omfatter BA i samfundsuddannelse, BS i psykologi, BS i biologi, BA i biologi, MS i biologi, MA i biologi – Zoo Science og MA i uddannelse.

West Liberty University er et fremsynet, fire-årigt offentligt universitet, der er gennemsyret af en rig arv som West Virginias ældste institution for videregående uddannelse. Etableret som West Liberty Academy i 1837 (26 år før staten blev optaget i Unionen), blev det oprettet for at imødekomme behovet for højere uddannelsesmuligheder vest for Appalachian Ridge. Institutionen er opkaldt efter den by, den ligger i. West Liberty blev udnævnt i slutningen af ​​det 18. århundrede som det vestligste punkt i den nye frihed, der blev givet gennem uafhængighedserklæringen.

Mission statement

West Liberty University, etableret i 1837, var den første institution for videregående uddannelse i West Virginia. I dag er vi et dynamisk, inkluderende, studerende-centreret samfund, der dyrker videnskabelig udforskning, erfaringsbaseret læring, kreativt udtryk og globalt medborgerskab.

WLU er et offentligt universitet, der er forpligtet til at give studerende en omfattende uddannelse fra bachelor til avancerede grader, mens de tjener som regionens førende fortaler for kunst, uddannelse, forskning og økonomiske muligheder.

Vision Statement

WLU stræber efter at være en model for innovativ, inkluderende og transformerende uddannelse tilgængelig for alle, der har en positiv indvirkning på samfundet.

Indlæggelser

Collegeansøgningskravene fra West Liberty University er af Bachelor Institutional Policies of the Higher Education Policy Commission.

Ud over disse krav til universitetsansøgning kan der være særlige krav for optagelse på uddannelser som tandhygiejne, medicinsk laboratorievidenskab, sygepleje, musik, læreruddannelse, Regents Bachelor of Arts-programmer, BLA, BAS og kandidatstudier.

Stipendier og finansiering

West Liberty University stipendier

West Liberty University Scholars Program blev etableret for at tiltrække topakademiske studerende. Studerende, der kommer ind som førstegangsstuderende, kan kvalificere sig til en af tre betegnelser inden for Scholars-programmet. Ud over at modtage et fireårigt akademisk stipendium modtager studerende andre fordele under dette program.

Outside Scholarships

Hvert år accepterer West Liberty University utallige dollars i ekstern stipendiefinansiering tildelt vores studerende.

West Virginia stipendier og tilskud

West Virginia tilbyder mere end $100 millioner hvert år i økonomisk støtte til college. Ved at klikke på linket nedenfor kan eleverne finde alle de tilgængelige statssponsorerede økonomiske hjælpeprogrammer. Statsmidler er tilgængelige for studerende, der lige er begyndt på deres postsekundære bestræbelser, og studerende, der ønsker at foretage en karriereændring og har brug for en ny legitimation.

Oplev West Lib-stipendium

Deltag venligst på en af vores Campus Visitation Days og få en chance for at vinde et $1.000-stipendium for at deltage i West Liberty University . At besøge campus giver dig mulighed for at se campus gennem en studerendes øjne, mødes og tale med fakultetet og personalet, opleve alt, hvad WLU har at tilbyde, og have en chance for at vinde $1.000.

Placeringer

  • West Liberty

    208 University Drive CU Box 101, 26074, West Liberty

Spørgsmål