Keystone logo
Wake Forest University School of Law Llm i amerikansk lov
Wake Forest University School of Law

Llm i amerikansk lov

0 Years

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

På campus

Stipendier

Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier

Introduktion

Law School Law University LL.M. uddannelsen er primært designet til internationale advokater og studerende, der har en første grad i lov fra deres hjemlande og ønsker at forbedre deres juridiske karriere ved at studere de amerikanske lovgivninger. Programfunktionerne omfatter :

 • En etårig, fuldtids studieprogram starter i efterårssemestret. Studerende kan vælge at forlænge deres studium i længere tid end et år med godkendelse.
 • Et studieforløb, der tilskynder eleverne til at forfølge deres individuelle interesser gennem forskning og kursusarbejde.
 • Et støttende mentorprogram, der omfatter både JD'er og talenterne fra Wake's dedikeret fakultet . Wake Forest School of Law har tilbudt stærke internationale programmer i over et årti og mange fakultetmedlemmer er eksperter i internationale juridiske spørgsmål.

LL.M. program på Wake Forest University School of Law har en lang tradition for at forberede sine kandidater til vigtige lederroller. Dens alumner omfatter fremtrædende private advokater, dommere, embedsmænd, interne advokater, generelle rådgivere og SJD-kandidater. Kandidater vender typisk tilbage til deres hjemlande for at genoptage eller fremme deres juridiske karriere i selskabsret, offentlig orden, retssager, offentlig service, investment banking og en bred vifte af andre specialer i international ret.

LLM akademikere

I Wake Forest School of Law har globaliseringen af ​​loven stimuleret lovskolens voksende engagement i internationale juridiske studier. Udover traditionelle kurser inden for admiralitet og havret, international folkeret og lovkonflikter (privat international lov) indeholder vores læseplan kurser om internationale forretningstransaktioner, sammenlignende lov, komparativ forfatningsret, EU-ret, immigrationslov, international handelsret, internationale menneskerettigheder og international miljølovgivning. LL.M. studerende kan forfølge kurser og ledet forskning inden for et lovområde, der interesserer dem. I løbet af programmet, LL.M. studerende er berettiget til at tage kurser, der er en del af skolens traditionelle amerikansk lov pensum, og vores studerende er ofte i samme klasser med første, anden og tredje år jd studerende. Højkvalificerede udenlandske jurister, der søger eksponering for det amerikanske retssystem og erhverv, opfordres til at ansøge om Wake Forest University School of Law. Vores program tilbyder en meget bred læseplan, der vil vise sig uvurderlig for advokater, der ønsker at forbedre deres juridiske karriere ved at studere de amerikanske lovgivninger

Karriereplanlægning

LL.M. studerende på Wake Forest University School of Law er berettiget til at drage fordel af de tjenester, der tilbydes af Office of Career og Professional Development . I forbindelse med Office of International Graduate Programs, LL.M. eleverne har mulighed for at deltage i workshops om genoptagelse af skrift, brevebrev, praktikophold mv. Derudover er Wake Forest University School of Law medlem af International Student Interview Program (ISIP), som giver LL.M. studerende mulighed for at interviewe med nogle af de største internationale advokatfirmaer og virksomheder. Hvert år, Wake Forest University LL.M. studerende vælges til at deltage i interviewprocessen i new york. Når først indskrevet i programmet, LL.M. studerende får adgang til vores praktikopslag, der opdateres årligt med nye muligheder.

Kvalifikation for optagelser

LL.M. grad i amerikansk lov er et etårigt studieprogram primært designet til internationale advokater og studerende, der har en første grad i lov fra deres hjemlande og ønsker at forbedre deres studie af amerikansk lov i USA for at kvalificere sig til optagelse til programmet , LL.M. Ansøgere skal:

 • Hold en første grad i lov fra en akkrediteret lovskole i deres hjemland.
 • Giv en TOEFL score på 600 på den papirbaserede test eller 100 på den internetbaserede test. Vi vil overveje at give undtagelse fra TOEFL-kravet, hvis du er fra et engelsktalende land, har optjent din juristuddannelse i et engelsktalende land eller modtaget en tidligere akademisk grad i USA. Ansøgere, hvis TOEFL-score er lidt under dette minimum, kan modtage betinget optagelse. Ansøgere vil blive bedt om at gennemføre en godkendt engelsk som et andet sprog kursus og indsende en opdateret TOEFL score.

LL.M. Adgangsbeslutninger er baseret på flere faktorer, der omfatter akademisk og erhvervserfaring, anbefalingsbrev, ansøgernes engelskfærdighed og kandidatens evne til at forbedre den akademiske og geografiske mangfoldighed af klassen.

Ansøg nu!

Om skolen

Spørgsmål

Lignende kurser

 • LL.M. i amerikansk lov
  • Columbia, USA
 • LL.M. for udenlandske uddannede advokater
  • Philadelphia, USA
 • Master of Studies in Law (MSL)
  • Champaign, USA