Keystone logo
Wake Forest University School of Law

Wake Forest University School of Law

Wake Forest University School of Law

Introduktion

Den formelle lovstudie har været en del af Wake Forest University siden 1894 . I årenes løb har Wake Forest udviklet sig som et lille baptistkollegium for mænd, der ligger lige nord for Raleigh , North Carolina , til et uafhængigt, multidimensionalt, nationalt anerkendt universitet i Winston-Salem . Wake Forest University School of Law er vokset sammen med og til tider ført udviklingen af ​​den institution, som den er en del af. Lovenskolen , som har arbejdet for at imødekomme behovene hos et skiftende advokatfirma samt de studerendes skiftende behov, fortsætter med at være førende inden for juridisk uddannelse ved at modellere engagement og professionalisme gennem akademisk ekspertise og et grundigt engagement i service.

Vores mission

Vores skole søger at forberede vores elever til at udøve loven i USA. Nogle af vores kandidater vil bruge deres juridiske uddannelser til andre vigtige formål end lovpraksis, men vi erkender, at hver kandidat kan blive optaget til baren i en af ​​de 50 stater. Vi har derfor et ansvar for at give vores studerende grundlag for juridisk viden og færdigheder, hvorpå de kan opbygge livets levetid inden for advokatbranchen. Vi må forsøge at indstille enhver elev til respekt for retsstatsprincippet, en hengivenhed til ideen om offentlig service og en forpligtelse til grundlæggende faglige værdier: ærlighed, omhu, kompetence, intelligens og høflighed. Ved rekruttering af vores studerende og placeringen af ​​vores kandidater er vores skole i stigende grad nationalt orienteret, men vi opretholder og vil fortsætte med at opretholde et særligt forhold til vores stat og region. Vores skole er lille efter tradition og design. Vores mål er at etablere et akademisk fællesskab, der forener studerende, fakultet, personale, alumni og venner i en udvidet, loyal familie. Vi skal beskæftige os med den enkelte studerendes personlige udvikling, og vi bør opfordre alle elever til at pleje hinanden og til Wake Forest University. Vi stræber efter at overvinde eventuelle økonomiske eller etniske hindringer, der tidligere har udelukket personer fra retssektoren. Vi mener, at fakultetet skal være forpligtet til undervisning og juridisk stipendium. Vi betragter disse funktioner som synergistiske aspekter af et enkelt kald. Fremragende undervisning er centralt for uddannelsesprocessen; juridisk stipendium informerer den proces og bidrager til forbedring af loven. Vi søger at tiltrække vores fakultetets personer, hvis karakter og adfærd eksemplificerer de faglige og personlige ideer, der er grundlæggende for skolens mission. Studieforløbet i Wake Forest understreger grundlæggende lawyering færdigheder. Klasserne er små. Lærere er tilgængelige for studerende uden for klassen. I alle kurser lægger lærerne vægt på juridisk analyse og kritisk tænkning, og de opfordrer eleverne til at overveje de sociale og økonomiske rammer, hvor lovlige principper og regler virker, og hvordan advokater bruger disse principper og regler i praksis. At tro at advokater skal kunne kommunikere klart og overbevisende, lægger vægt på udvikling af færdigheder i skriftlig og mundtlig kommunikation. Vi anerkender også behovet for at instruere vores elever i effektiv brug af informationsteknologi. Vi forstår, at vi forbereder vores elever til at leve og arbejde i en verden i forandring, der er påvirket af tværnationale udviklinger og globalisering.

Placeringer

  • Winston-Salem

    Wake Forest University School of Law PO Box 7206 1834 Wake Forest Road Winston-Salem, NC 27109-7206 USA, NC 27109, Winston-Salem

Programmer

Spørgsmål