Keystone logo

Vermont Law and Graduate School

A logo

Introduktion

Hos Vermont Law and Graduate School er læring rettet mod formål og handling.

VLGS akademiske uddannelser kombinerer et solidt grundlag i jura og politik med fokus på et eller flere specialiseringsområder. Praktisk erfaring fra den virkelige verden opnået gennem arbejde i juridiske klinikker og eksternships gør det muligt for studerende at finpudse deres ekspertise og matche deres talenter til deres passioner.

Læring finder sted overalt: på campus – i klasseværelser, konferencelokaler, biblioteket og i middagsseminarer – og uden for campus i – retssale, klientkontorer, bymøder, mæglingssessioner, depositioner og lovgivende høringslokaler. Det er et læringsmiljø drevet af elever, der er mere opsatte på samarbejde end på konkurrence.

Vermont Law and Graduate School's akademiske programmer er designet til at omdanne juridisk ekspertise og færdigheder til værktøjer af betydning. Fakultetsmedlemmer, anerkendte juridiske forskere og praktikere leverer et omfattende kursuskatalog, der indeholder de mest miljøretlige kurser fra enhver juraskole i USA. Det toprangerede Environmental Law Center forbereder studerende til ledelse gennem praksis i specialiserede institutter og klinikker. Internationale programmer giver eleverne mulighed for at udvide deres forståelse af global politik og lov og teste vandene i juridisk praksis uden for USA. Julien og Virginia Cornell Library, en af landets bedste miljøretlige ressourcer, støtter studerende og fakulteter, mens de lærer og praktiserer.

Fællesskab

Vermont Law and Graduate School er en anden slags jurastudie, og en vigtig årsag ligger hos vores samfund. Eleverne fisker på White River mellem klasserne om sommeren. De holder middagsselskaber, brygger deres egen øl og hører førstehånds fra guvernøren i Vermont om vigtigheden af at lave ændringer i strafferetssystemet.

Ligesom Vermont selv er fællesskabet på Vermont Law and Graduate School lille og dybt engageret. Det er en lidenskabelig gruppe af lærere, studerende og medarbejdere, der bekymrer sig om både deres naboer og at forandre verden. Fællesskabet omfatter vores alumner, som deler et fælles bånd og kærlighed til denne lille by i Vermont, selvom de kan være spredt over hele landet og i udlandet. De passer på hinanden, hjælper nuværende studerende med at finde arbejde og praktikpladser og bevarer en forpligtelse til at ændre verden og deres kvarterer.

Det kræver mange dele at få vores samfund til at fungere. Vores campus er dybt forpligtet til sund, bæredygtig miljøpraksis er en del af det. Her finder du komposterbare toiletter og en solcelledrevet elbiloplader til rådighed til brug.

Vores værdier og engagement i lighed for alle spiller også en rolle. På Town Meeting Day lukker skolen for at give elever, fakulteter og personale mulighed for at deltage i denne vigtige demokratiske tradition i New England.

Endelig fremmer selve stedet - og en kærlighed til og engagement i det fri - den fælles oplevelse. Vi bruger et øjeblik på at forbinde os med hinanden og vores omgivelser. Uanset om det er at vandre i nærheden af Kent's Ledge eller besøge gearskuret for at låne langrendsski, snesko og kanoer. Når vejret er på sit værste, tilbyder det nye topmoderne fitnesscenter udstyr og gruppefitnesstimer, herunder yoga, guidet meditation og spinning.

Optagelsesmulighed 2

Visakrav

Placeringer

  • 164 Chelsea St. PO Box 96 South Royalton, 05068, Royalton

Programmer

Institutionen tilbyder også:

Spørgsmål