Keystone logo
University Of Zurich - Faculty of Law

University Of Zurich - Faculty of Law

University Of Zurich - Faculty of Law

Introduktion

Universitetet i Zürich

Med sine 28.000 tilmeldte studerende er Zürich Universitet (UZH) Schweiz største universitet. Grundlagt i året 1833 var UZH Europas første universitet, der blev oprettet af et demokratisk politisk system; i dag er UZH et af de førende universiteter i den tysktalende verden. Bestående af syv fakulteter, der dækker omkring 100 forskellige fagområder, tilbyder universitetet en bred vifte af bachelor-, kandidat- og ph.d. programmer. Derudover tilbyder UZHs efteruddannelsesprogrammer fremragende læringsmuligheder.

143559_Irchel-005.jpg

Det Juridiske Fakultet

Takket være sin mange års erfaring har LL.M. programmer giver sine studerende en akademisk uddannelse på højeste niveau. Juridisk fakultet tilbyder ikke kun det bredeste udvalg af forskellige specialiseringer i Schweiz, men udmærker sig også med sit fremragende netværk af kendte professorer fra hele verden, der forelæser de mange programmer og kurser.

LL.M. International forretningsret ved universitetet i Zürich

LL.M. International forretningsret ved universitetet i Zürich tilbyder et praksisrelateret postgraduate kursus på højeste niveau.

LL.M. med sine nøje udvalgte specialiseringsområder International forretningsret imødekommer de juridiske behov i en globaliseret forretningsverden, og det:

 • Kan gennemføres på fuld tid eller arbejdsbaseret.
 • Fremstår med sin lange erfaring.
 • Kendetegnes ved sit fremragende netværk af internationalt anerkendte undervisere.
 • Tilbyder det bredeste udvalg af specialiseringer i Schweiz.
 • Er internationalt orienteret med ture til USA, Kina og EU.
 • Tilbyder sine deltagere fremragende støtte i løbet af studiet.
 • Tilskynder til diskussion og diskurs.
 • Understøtter udveksling mellem studerende og fakulteter gennem intensive weekender på seminarhoteller.
 • Tilbyder deltagerne personlig vejledning under studiet har adgang til tilbud på universitetet i Zürich.
 • Overskud fra tilbud fra Europa Institut ved universitetet i Zürich.

143558_Zentrum_Luftaufnahme_2014_03.jpg

Beliggenhed

Schweiz har meget at tilbyde med hensyn til kulturel mangfoldighed, sprog, fantastisk natur og selvfølgelig dets folk. Der bor cirka 8,1 millioner mennesker i Schweiz, og landet har fire officielle sprog: tysk, fransk, italiensk og romansk. Schweiz har haft økonomisk stabilitet i de sidste årtier. På trods af Schweiz mangel på naturressourcer og det faktum, at den schweiziske økonomi er stærkt afhængig af eksport, er BNP pr. Indbygger højere end i de fleste andre industrialiserede lande.

Den schweiziske befolkning har generelt en høj levestandard, og Schweiz har et stærkt ry for tjenester af høj kvalitet i mange sektorer, herunder sundhed, industri, offentlig transport, uddannelse osv. I den globale konkurrencerapport udgivet af World Economic Forum i 2015/2016, Schweiz topper den samlede placering. "Brainforce" er også højt værdsat i Schweiz, og dette afspejles i Schweiz 'førende position på "European Innovation Union Scoreboard 2016".

Studieliv

At studere i Zürich betyder at bo i Schweiz pulserende og spændende kulturelle hovedstad. Langt mere end et forretnings- og finanscenter er Zürich også kendt som "den lille store by". Dette skyldes, at Zürich tilbyder alle fordelene ved bylivet og på samme tid attraktive rekreative faciliteter lige uden for døren med sin forbløffende smukke sø og nærliggende bjerge.

Campus funktioner

Placering

Schweiz har meget at byde på med hensyn til kulturel mangfoldighed, sprog, fantastisk natur og naturligvis befolkningen. Der bor ca. 8,1 millioner mennesker i Schweiz, og landet har fire officielle sprog: Der er fire officielle sprog: tysk, fransk, italiensk og romansk. Schweiz har haft økonomisk stabilitet i de seneste årtier. På trods af Schweiz' mangel på naturressourcer og det faktum, at den schweiziske økonomi er stærkt afhængig af eksport, er landets BNP pr. indbygger højere end i de fleste andre industrialiserede lande.

Den schweiziske befolkning nyder generelt en høj levestandard, og Schweiz har et godt ry for serviceydelser af høj kvalitet inden for mange sektorer, herunder sundhed, industri, offentlig transport, uddannelse osv. I den globale konkurrenceevnerapport, der blev offentliggjort af World Economic Forum i 2015/2016, ligger Schweiz i toppen af den samlede rangliste. "Brainforce" er også højt værdsat i Schweiz, hvilket afspejles i Schweiz' førende position på "European Innovation Union Scoreboard 2016".

Studerendes liv

At studere i Zürich betyder at bo i Schweiz' pulserende og spændende kulturelle hovedstad. Zürich er langt mere end blot et forretnings- og finanscentrum og er også kendt som "den lille store by". Det skyldes, at Zürich tilbyder alle bylivets fordele og samtidig attraktive rekreative faciliteter lige uden for døren med sin fantastisk smukke sø og de nærliggende bjerge.

  Placeringer

  • Zürich

   LL.M.-Studiengang Internationales Wirtschaftsrecht Universität Zürich Hirschengraben 56

   Spørgsmål