Keystone logo
UWE Bristol LLB(Hons) i jura
UWE Bristol

LLB(Hons) i jura

Bristol, Det Forenede Kongerige

3 Years

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 15.250 / per year *

På campus

* studerende fra hjemlandet pr. år: £9250 | internationale studerende pr. år: £15250

Introduktion

Skil dig ud for arbejdsgiverne ved at få erhvervserfaring gennem vores Business and Law Clinic og udvikle dine praktiske færdigheder gennem kreativ vurdering og virkelige projekter.

Hvorfor studere jura?

Jura er et utroligt varieret emne, der påvirker alle aspekter af menneskers liv, helt ned til den luft, vi indånder.

Det påvirker vores forhold til hinanden, til staten og til andre lande. Det påvirker vores uddannelse, beskæftigelse, rejser, ejendom, sundhed og menneskerettigheder.

Advokatbranchen er konkurrencepræget og ændrer sig i takt med de samfundsmæssige behov. En juridisk uddannelse giver dig mange forskellige karrieremuligheder Pathways og et sæt af færdigheder, der kan hjælpe dig med at få succes i næsten alle karrierer.

Hvorfor UWE Bristol?

LLB(Hons) Law er en praktisk og moderne uddannelse, der er anerkendt af arbejdsgivere og leveres af førende eksperter på et af landets største juridiske fakulteter.

Hvis du vælger en juridisk karriere, når du er færdiguddannet, har du et solidt grundlag i jura og tilstrækkelig erfaring fra praktikophold og pro bono arbejde til at sikre, at du får succes med din juridiske uddannelse.

Vores studerende sætter pris på de mange valgfrie moduler og muligheden for at specialisere sig efter deres interesser på andet og tredje år.

Forskningen ligger til grund for undervisningen på alle niveauer, og du vil udvikle grundlæggende juridisk viden inden for emner, der spænder over handelsret, strafferet, miljølovgivning, menneskerettigheder og familieret.

Du vil få værdifuld indsigt og vigtige færdigheder på dette kursus. Mootingkonkurrencer, gæstetalere, udflugter, Pro Bono arbejde, praktikophold og et praktisk modul om jura i praksis giver dig mulighed for at undersøge sager og opbygge dit netværk.

Du får jævnligt mulighed for at øve dig i at afgive retslige indlæg i vores moderne simulerede retssale, mens du kan afprøve dine evner til at arbejde med en sag ved hjælp af simuleringer af jura.

Hvor kan den føre mig hen?

Uanset om du ønsker at blive professionel advokat eller ej, er en juridisk kandidatuddannelse meget værdsat af arbejdsgiverne. Den giver dig de færdigheder, der er nødvendige for mange job som kandidat, herunder problemløsning, analyse, forskning og kommunikation.

Hvis du er interesseret i at kvalificere dig som advokat, vil vores LLB give et godt grundlag for de studerende, der går videre til Solicitors Qualifying Examination (SQE). For de studerende, der ønsker at blive advokater, omfatter vores LLB de centrale fag, som du skal bruge for at opfylde den akademiske fase af uddannelsen, før du studerer Bar Training Course (BTC).

Som en full-service Law School kan du studere LLM/PGDip Bar Training Course (BTC), PGDip Bar Training Course (BTC) (to dele), PGDip/PGCert Solicitors Training Course (SQE prep) og LLM/PGDip Solicitors Training Course (SQE Prep) hos os på UWE Bristol.

Du kan starte din juridiske karriere med det samme eller vælge en helt anden karriere Pathway . De juridiske kandidaters brede kompetencer gør dem meget attraktive for arbejdsgiverne.

Vores studerende har fået job i advokatfirmaer, advokatkamre, byråd, banker, ejendomsmæglere, videregående uddannelser, revisionsfirmaer, Citizens Advice og Crown Prosecution Service.

Programresultat

Læreplan

Indlæggelser

Stipendier og finansiering

Faciliteter

Om skolen

Spørgsmål