Keystone logo
University of Wroclaw - Faculty of Law, Administration and Economics

University of Wroclaw - Faculty of Law, Administration and Economics

University of Wroclaw - Faculty of Law, Administration and Economics

Introduktion

WroclawUni02

Hvis du vil have flere oplysninger om dette attraktive studieprogram, det berømte Wrocław Universitet, den pulserende by Wrocław og det spændende studieliv, kan du besøge vores hjemmeside her.

Universitetet i Wrocław har en rig historie på mere end tre århundreder. Universitetet blev grundlagt af Leopold I Habsburg og udviklede sig fra en beskeden skole, der blev drevet af jesuitter, til en af de største akademiske institutioner i Polen. I begyndelsen af det 19. århundrede havde universitetet fem fakulteter: filosofi, katolsk teologi, evangelisk teologi, jura og medicin. Senere blev det udvidet med adskillige afdelinger, laboratorier og et naturmuseum, som stadig eksisterer i dag. I dag er det første og vigtigste fokus for universitetet i Wrocław videnskabelig forskning. Vores forskere har talrige forbindelser med forskerkolleger fra andre højere uddannelsesinstitutioner i Polen og i hele verden. Vores forskeres succes er for nylig blevet anerkendt af de polske myndigheder, som har øget finansieringen af både udstyr og forskning på vores universitet betydeligt med 80 % i forhold til tidligere år. Academic Incubator of Entrepreneurship er en ny enhed på universitetet i Wrocław, der har til formål at hjælpe studerende med at starte deres egen virksomhed ved at yde gratis iværksætterrådgivning, organisere konferencer og seminarer, yde tilskud til udvalgte investeringer og tilbyde kontorlokaler. Academic Incubator of Entrepreneurship samarbejder med Wrocław Technology Park, et teknologisk center med laboratorier, kontorlokaler, et konferencecenter og moderne multimedieudstyr. Teknologiparken har til formål at skabe betingelser for udnyttelse af Wrocławs og regionens videnskabelige og industrielle potentiale og at stimulere industrien for avancerede teknologier. Universitetet i Wrocław er stolt af at være en af dets aktionærer. I dag er universitetet i Wrocław det største universitet i regionen og har over 40.000 studerende og ca. 1300 ph.d.-studerende på 10 fakulteter. 9000 studerende dimitterer fra universitetet hvert år.

Det Juridiske Fakultet, administration og økonomi

Det juridiske, administrative og økonomiske fakultet er et af de største i Polen. Dens tradition går tilbage til den preussiske juridiske skole, der blev oprettet i 1811. Over 12.000 studerende undervises på dette fakultet af 200 forskere, og 170 studerende er indskrevet på ph.d.-programmer. Fakultetet tilbyder internationale udvekslingsprogrammer og er stolt af at være vært for internationale studerende fra Europa, Rusland, Kasakhstan og afrikanske lande. De studerende kan blive medlemmer af klubber og foreninger og deltage i nationale og internationale konferencer og symposier. Undersøgelsesområder:

 • Lov
 • Administration
 • Økonomi

Forskning: Ekspertiseområder omfatter:

 • Polens historie og polsk lovgivning
 • Forvaltningsret, civilret, strafferet, finansret og privatret
 • International og europæisk ret
 • Teori om økonomi

Internationale forbindelser: Fakultetet har akademiske partnerskaber med omkring 40 institutioner i mere end 18 lande verden over, herunder:

 • Hidalgos-centret for videregående uddannelse i Mexico,
 • Center for Latinamerikas forfatningsret i Buenos Aires,
 • Skolen for tysk ret,
 • Postgraduate Center, Strasbourg
 • CEDIMES-instituttet, Frankrig
 • Kursus i engelsk og europæisk ret på Cambridge University.

Faciliteter: et af de største juridiske biblioteker i Polen med topmoderne udstyr, forelæsningssale, undervisningslokaler, computerlokaler og et studierum med adgang til internet og databaser

Placeringer

 • Wrocław

  Pl. Uniwersytecki 1, 50-137, Wrocław

  Spørgsmål