Keystone logo
University of Sussex LLM i international menneskerettighedslov
University of Sussex

LLM i international menneskerettighedslov

Brighton, Det Forenede Kongerige

1 Years

Engelsk

Fuldtid, Deltid

01 Sep 2024

Sep 2024

GBP 9.500 / per year *

På campus

* £9.500/år for fuldtidsstuderende, Kanaløerne og Isle of Man-studerende | £18.975/år for fuldtidsstuderende

Introduktion

Mange mener, at international menneskerettighedslovgivning er en af vores største moralske resultater. Imidlertid forbliver enorme huller mellem teorien og praksis med implementering af menneskerettigheder.

På denne LLM får du de intellektuelle og praktiske færdigheder til at forstå menneskerettighedsspørgsmål i mange forskellige sammenhænge. Du vil studere:

  • forbindelserne mellem international menneskerettighedslovgivning og regionale og nationale systemer til beskyttelse af menneskerettigheder
  • juridiske tekster såsom traktater, erklæringer og retspraksis
  • kritik af rettigheder samt den juridiske og praktiske kontekst af nutidige spørgsmål og udfordringer.

Tværfaglig menneskerettighedsforskning er en forskningsmæssig styrke hos Sussex og afspejles i vores undervisning. Du vil engagere dig i vores team af etablerede menneskerettighedsforskere og blive involveret i Sussex Center for Human Rights Research .

På Sussex Law School får du et globalt perspektiv og har chancen for at netværke med andre aktivister og praktikere fra hele verden. Disse netværk vil også være værdifulde, når du er færdiguddannet. Du vil også have mulighed for at ansøge om Human Rights Law Clinic muligheden for at få praktisk indsigt.

Vi forstår, at det er en meget vigtig beslutning at beslutte, hvor og hvad man skal studere. Vi vil gøre alle rimelige anstrengelser for at give dig de kurser, tjenester og faciliteter, der er beskrevet i dette prospekt. Men hvis vi har brug for at foretage væsentlige ændringer, for eksempel på grund af regerings- eller lovgivningsmæssige krav, eller uforudsete personaleændringer, giver vi dig besked så hurtigt som muligt.

Karrieremuligheder

Læreplan

Indlæggelser

Programundervisning

Stipendier og finansiering

Om skolen

Chat with students

Spørgsmål