Keystone logo
University of Surrey Professionel juridisk praksis (SQE Pathway) LLM
University of Surrey

Professionel juridisk praksis (SQE Pathway) LLM

1 Years

Engelsk

Fuldtid

01 Jul 2024

Sep 2024

GBP 19.000 *

På campus

* for oversøiske studerende | £12.500 for britiske studerende

Introduktion

  • Dette kursus vil udstyre dig med den juridiske viden, der kræves for at forberede dig til den udfordrende Solicitors Qualifying Exam 1 (SQE 1). SQE er vurderingen for alle aspirerende advokater i England og Wales. Du vil forbedre dine chancer for succes i SQE og styrke dit CV med en kandidat i jura.
  • Du vil udvikle de praktiske færdigheder inden for juridisk forskning, fortalervirksomhed, udarbejdelse, juridisk skrivning og interview, der kræves til SQE2.
  • Du vil blive undervist af et team af medarbejdere, der er praktiserende advokater, meget erfarne forskningsakademikere og engageret i din personlige og faglige udvikling.
  • Du vil blive støttet til at overføre din akademiske læring til det professionelle miljø gennem vores omfattende netværk af lokale og nationale juridiske kontakter bygget gennem vores længe etablerede praktikprogram. Guildford er et veletableret juridisk center og tilbyder nem adgang til Londons juridiske sektor.
  • Du kan nyde den fulde universitetsoplevelse, mens du studerer hos os: adgang til vores campusfaciliteter, et specialbibliotek, et blomstrende studentersamfund og Surrey Sports Park.

Hvad du vil studere

Vores etårige LLM i Professional Legal Practice (SQE Pathway) program vil udstyre dig med de væsentlige færdigheder og viden til at bestå SQE1 sammen med de praktiske færdigheder, som advokatfirmaer ønsker. I løbet af året vil du blive støttet af juridiske eksperter med et væld af erfaring i praksis, som vil sikre, at du er fuldt forberedt til at gennemføre SQE1-eksamenerne.

Det faglige fokus i dette program vil give et stærkt grundlag for at forberede dig til fremtidig praksis som nyuddannet advokat, herunder:

  • Kundesamtale
  • Forhandling
  • fortalervirksomhed
  • Professionel adfærd
  • Forskning og udarbejdelse.

SQE1-materialer inkluderer eksamensfokuserede projektmapper med test i slutningen af ​​hvert modul og to falske eksamener. Praktiske live færdighedsvurderinger vil finde sted i løbet af året, hvilket vil forbedre din forståelse af SQE-emnerne i et professionelt miljø og forberede dig til livet som advokat.

Dette er et krævende, men spændende program med et førende universitet. Vores tætte forhold til den juridiske sektor vil give de studerende mulighed for at få specialviden og vejledning gennem året og potentiel erhvervserfaring efter afslutningen af ​​programmet.

Indlæggelser

Stipendier og finansiering

Læreplan

Programundervisning

Karrieremuligheder

Om skolen

Spørgsmål