Keystone logo
© BIMM University
University of Surrey

University of Surrey

University of Surrey

Introduktion

University of Surrey er et globalt samfund af ideer og mennesker, dedikeret til livsændrende uddannelse og forskning. Med en smuk og levende campus tilbyder vi enestående undervisning og praktisk læring for at inspirere og styrke vores studerende til personlig og professionel succes. Gennem vores medarbejdere og studerende opnår Surrey store ting.

Ud over undervisning af høj kvalitet giver universitetet adgang til masser af akademiske supporttjenester og ressourcer. Internationale studerende kan modtage hjælp med deres sprogfærdigheder, og der er mange tjenester på plads, der hjælper dem med let at bosætte sig i universitetets liv.

143436_rsz_220_learning_centre_building.jpg

Der er også et væld af karrierestøtte tilgængelig. Studerende fra alle fagområder kan nyde godt af virksomhedsstøtte og iværksættervejledning. Alle kan udforske forskellige ideer, udvikle ønskelige forretningsfærdigheder og forbedre deres kandidatudsigter. Vores track record for kandidaters beskæftigelsesegnethed er en af de bedste i Storbritannien, med 95% af vores postgraduates i beskæftigelse eller yderligere studier inden for 15 måneder efter eksamen - Graduate Outcomes Survey 2023.

Hos Surrey gør vi alt, hvad vi kan for at få dig til at føle dig sikker, afgjort og glad under din tid på universitetet. Vores campus bliver dit andet hjem, og du bliver hurtigt en del af vores tætte campus-samfund. Vores personale sætter altid vores studerende først. Uanset hvad du har brug for, er der nogen i Surrey, der kan hjælpe. Vi har et dedikeret studenterådgivnings- og supportcenter i MySurrey Hive, venlige internationale studenterstøtteteams, en flerreligiøs præst og studerende på placering har adgang til support og vejledning fra deres akademiske personale.

143441_rsz_dsc_9505.jpg

Fra september 2020 giver vi alle vores studerende og postgraduate lærte studerende gratis digitale kopier af deres vigtige lærebøger. Dette er en del af vores forpligtelse til at gøre universitetet mere tilgængeligt, så du kan lære i et mere digitalt miljø.

Livet på universitetet er mere end bare forelæsninger og kurser, vi sørger for, at din universitetsoplevelse er så varieret og tilfredsstillende som muligt, hvilket giver dig uendelige muligheder for at få mest muligt ud af din tid hos os.

Hvis du er interesseret i sport eller vil være aktiv i løbet af din tid på universitetet, er Surrey Sports Park hjemsted for en bred vifte af førsteklasses faciliteter, herunder en olympisk swimmingpool med otte baner, 120 stationer og 10 m høj klatring vægge. Hvis du bare vil have det sjovt og møde nye mennesker, har vores studenterforening også en bred vifte af spændende klubber og samfund og organiserer uforglemmelige begivenheder og frivillige muligheder for at sikre dig den bedst mulige universitetsoplevelse.

Kun 34 minutter fra London med tog kan de studerende nyde den smukke, venlige campus og området Surrey. Guildford er en travl og indbydende by og er omgivet af naturskønne landskaber.

Surrey bestræber sig på at inspirere studerende til at se verden på nye måder, være modige i deres arbejde og opleve alt, hvad studielivet bringer.

143438_rsz_2screen_shot_2020-11-07_at_95945_pm1.png

Campus funktioner

  Indlæggelser

  Applying for a Masters at Surrey

  Postgraduate Online events on 26th April, 17th May and 22nd May.

  English Language Requirements

  Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.

  Placeringer

  • Guildford

   University of Surrey Guildford, , Guildford

  Spørgsmål