Keystone logo
University of Salford

University of Salford

University of Salford

Introduktion

University of Salford's brancherelevante kurser giver eleverne de virkelige færdigheder, de har brug for for at lykkes på dagens konkurrencedygtige arbejdsmarked. Ved at danne stærke partnerskaber med virksomheder og organisationer fra alle sektorer arbejder University of Salford sammen med dem om at udvikle kurser, der er opdaterede og relevante for nutidens udfordringer.

Studerende kan vælge mellem en række emner, herunder business management, jura, videnskab, teknik, bygget miljø, computing, sygepleje, fysioterapi, medier, kunst, kreativ teknologi og meget mere.

Undervisningen suppleres med praktikophold, praktikophold, live-projekter eller ekskursioner, så eleverne kan omsætte deres læring i praksis.

Et campusbaseret universitet, Salford kan prale af en spændende beliggenhed, kun få minutter væk fra Manchester centrum, som er kendt for sin pulserende kulturelle kunstscene, international mad og sport i verdensklasse.

Campuserne giver eleverne en fremragende læringserfaring og chancen for at bruge industristandardfaciliteter til at afspejle arbejdspladsen. Hovedcampus har den smukke Peel Park, hvor eleverne kan slappe af mellem forelæsninger eller gå ved siden af floden.

University of Salford har også en højteknologisk campus i MediaCity ved siden af BBC og ITV og blandt over 200 digitale og medievirksomheder.

Attraktive stipendier tilbydes for at støtte internationale studerende med at betale gebyrer samt muligheder for at betale gebyrer på tværs af 5 eller 7 månedlige rater.

Den University of Salford har i øjeblikket over 4,000 internationale studerende, der udgør en del af den samlede studerende på 23,000. Samfundet er meget venligt og multikulturelt, og alle er velkomne uanset deres baggrund, religion eller tro.

Den University of Salford tilbyder også specialiserede karriere støtte til internationale studerende, som kan tilgås gratis og for livet. Støtten omfatter, hvordan man finder et job, interview- og CV-teknikker, vejledning om etikette på arbejdspladsen i Storbritannien og rådgivning om visa.

Placeringer

  • Manchester

    The Screscent Salford, M5 4WT, Manchester

Spørgsmål