Keystone logo
University of Pennsylvania Carey Law School

University of Pennsylvania Carey Law School

University of Pennsylvania Carey Law School

Introduktion

I 1790 afleverede James Wilson, en underskriver af uafhængighedserklæringen, grundlovgiveren og medlem af den første amerikanske højesteret, University of Pennsylvania's første foredrag i lov til præsident George Washington, alle medlemmer af hans kabinet. Efter denne lykkebringende begyndelse begyndte Penn at tilbyde et fuldtidsprogram i jura i 1850 under George Sharswood, en innovator inden for juridisk uddannelse. Siden den tid har Penn Law været i spidsen for juridisk uddannelse i vores land.

Penns akademikere styrkes af dets iboende kultur og økosystem for innovation. Du hedder det, hvis det er banebrydende, har universitetets fakultet og studerende deres hænder i det. Grundlagt i den liberale kunst og videnskab og beriget af fire bachelor- og 12-gradskoler integrerede ressourcer, tilbyder Penn studerende en uddannelse uden sidestykke informeret af inklusivitet, intellektuel stringens, forskning og drivkraft til at skabe ny viden til gavn for enkeltpersoner og samfund omkring verdenen.

Optagelseskrav til programmet

Demonstrer dit engagement og parathed til at få succes på handelsskolen ved at tage GMAT-eksamenen - den mest udbredte eksamen til optagelser, der måler dine kritiske tænkning og ræsonnement.

Download GMAT-miniquizzen for at få en smagsprøve på de spørgsmål, du finder i eksamen.

Placeringer

  • Philadelphia

    Sansom Street,3501, 19104, Philadelphia

    Spørgsmål