Keystone logo
University of Missouri School of Law

University of Missouri School of Law

University of Missouri School of Law

Introduktion

Tak for din interesse for University of Missouri School of Law!

Law Department ved University of Missouri blev grundlagt i 1872. Siden da har lovskolen lavet velafrundede advokater, der er følsomme for etiske spørgsmål, parat til at betjene kunder og er klar til at være ledere i at fremme retfærdighed for staten Missouri og nationen.

Ved Mizzou Law er vi stolte af at tilbyde en overkommelig, tilgængelig juridisk uddannelse . Overkommelighed er forbundet med ekspertise i juridisk uddannelse. Vores fakultet er anerkendt for videnskabeligt arbejde og undervisning excellence. Fakultetets medlemmer betragtes som eksperter på deres områder og er regelmæssigt citeret i de nationale medier i forretninger som The Washington Post, The New York Times, The Christian Science Monitor og Wall Street Journal. Nationens førende patentret blog er forfattet af en professor Mizzou Law, der har vidnet før kongres om patentret reform.

Vores studerende har en udfordrende og praktisk uddannelse . Vores prøve praksis program giver eleverne en praktisk erfaring, herunder muligheden for et januar kursus med fremragende dommere og advokater og en avanceret prøve praksis kursus undervist af en af ​​de førende advokat advokater i Missouri. Mizzou Law studerende har mulighed for yderligere at udnytte deres færdigheder i et af vores kliniske programmer - Kriminalforfølgelse Clinic, Entrepreneurs Legal Clinic, Family Violence Clinic, Innocence Clinic, Mediation Clinic og Veterans Clinic - eller to praktikum - Udlejer / Lejer Practicum og Lovgivningsmæssige Practicum .

Som en nationalt leder inden for tvistbilæggelse søger vi at supplere en stærk traditionel pensum med en orientering mod lawyering som et problemløsende forsøg . Vores Center for Studie af Tvistbilæggelse er nationalt anerkendt, med førende lærde fra hele landet, der tjener som stipendiater. Mizzou Law har fået status som anerkendt kursusleverandør ved det Chartered Institute of Arbitrators for fire kurser i JD-programmet, herunder tre voldgiftskurser.

Vi støtter elever i deres søgen efter en lovgrad, mens de er her i Hulston Hall, men vi ved også, at der er liv efter lovskolen . Vores karriereudviklingsteam tilbyder studerende personlig opmærksomhed, da de undersøger karrieremuligheder og et bredt udvalg af karriere-relaterede programmer.

Livet efter loven skole starter ofte med bar undersøgelsen. I juli 2016 gik Mizzou Law-alumnerne til Missouri Bar Examination for første gang i en sats på 87,5 procent - mere end fire point højere end statsgennemsnittet.

Karriereudviklingsindsatsen støttes af et alumni-netværk strækker sig vidt og bredt både geografisk og i praksisområder. Det omfatter alumner som praktiserer i hvert amt i Missouri, i 50 stater og i 22 lande rundt om i verden. Du vil finde vores alumner på alle områder af praksis: offentlig service, regering, erhvervslivet, akademiet, tvistbilæggelse og advokatfirmaer i alle størrelser. De tjener som medlemmer af den amerikanske kongres og Missouri General Assembly, anklagere og offentlige forsvarere, som iværksættere og som partnere hos nogle af landets mest prestigefyldte advokatfirmaer. Mizzou Law alumni er ledere af The Missouri Bar - seks af de sidste 15 presidenter i baren er vores kandidater.

Tilfredsstiller ikke din nysgerrighed? Kontakt os!

Curriculum

Studerende beskriver ofte den akademiske atmosfære på MU som udfordrende, men med vægt på at lære snarere end konkurrence. Kurser giver eleverne et bredt og afbalanceret perspektiv på lov og juridiske institutioner for at forberede dem til en bred vifte af karrieremuligheder i loven samt alternative karrierer overalt i landet.

Studerende

Førsteårsklassen er opdelt i to sektioner med ca. 60 studerende i hver sektion. Ca. 75 procent af de øverste niveau klasser har i gennemsnit færre end 25 studerende.

Den gennemsnitlige alder for studerende spænder fra 24 til 26, hvor de studerende begynder lovskole fra 20'erne til 60'erne.

JD-indskrivningen er 336 for akademiske år 2016-2017, med 40 procent kvinder og ca. 18 procent minoritetsstuderende.

Studerende ved Mizzou Law oplever små klassestørrelser med klar adgang til fakultetets lærde. Student-fakultetet er for tiden 9,4: 1.

Placering

Skolens rummelige og moderne bygning Hulston Hall ligger i hjertet af den smukke University of Missouri campus, inden for nem gåafstand fra universitetets berømte kolonner, studentcenter og rekreative center. Hulston Hall blev åbnet i 1988 og huser lovskolens klasserum, bibliotek, studenterorganisationskontorer, stue og spiseplads. Som en elev for nylig sagde: "Du skal have alle dine klasser her, du skal spise her og du kan endda sove her - men du vil også have det sjovt her."

Særlige funktioner i Hulston Hall omfatter vores Courtrooms kontrolapparat til at hjælpe eleverne med at praktisere og forbedre færdighederne i mundtlige argumenter, advocacy og retssager; Lovbibliotekets omfattende samling af juridiske forskningsdatabaser og tryksager til studier og forskning på alle områder af loven; og vores team af lovbibliotekarer - flere med juridiske grader - it-fagfolk og personale til at hjælpe juridiske forskere med at få adgang til og bruge bibliotekets samling.

Universitetet Missouri ligger i centrum af Columbia, Missouri, som ofte kaldes "Collegetown USA". Med en befolkning på omkring 110.000 er Columbia placeret i det centrale Missouri halvvejs mellem St. Louis og Kansas City og ca. 30 minutter fra statens hovedstad, Jefferson City. Columbia er rutinemæssigt bedømt som en af ​​de bedste amerikanske byer, hvor man skal opholde sig.

Hvad gør Columbia til et godt sted at bo er et spørgsmål om individuel smag, men vi kan lide sit omfattende netværk af stier, betegnelse som et knudepunkt for kunst og kultur, hjemsted for sydøstlige konferencesport og mange forskellige festivaler.

Akkreditering

Law School er et charter medlem af Association of American Law Schools. Law School er fuldt akkrediteret af American Bar Association. Spørgsmål vedrørende ABA-akkreditering kan rettes til Office of the Consultant for Legal Education, American Bar Association, 321 North Clark Street, 21st Floor, Chicago, IL 60654-7597 eller 312-988-6738. Grundlæggende oplysninger om Juridisk Skole offentliggøres årligt i ABA's officielle guide til lovskoler.

Studentklager, der indebærer overholdelsen af ​​de standarder, der er pålagt af American Bar Association Sektion for Juridisk Uddannelse og Administration til Baren, skal indgives skriftligt til Associate Dean for Academic Affairs, eller hvis klagen vedrører den person, der tjener i den pågældende kapacitet, med dekanen af lovskolen.

Klagen skal indeholde den dato, hvor klagen indgives klagerens navn og adresse og en beskrivelse af klagen.

Beskrivelsen af ​​klagen skal indeholde en beskrivelse af akkrediteringsstandarden, som lovskolens handling eller passivitet indebærer.

Associate dean for Academic Affairs (eller dekan for Law School) vil undersøge klagen og svare skriftligt på klageren inden for 30 kalenderdage fra modtagelsen af ​​klagen. Svaret vil indikere, om lovskolen har truffet nogen afhjælpende foranstaltninger, eller hvis ikke, årsagerne til ikke at gribe ind.

Placeringer

  • Columbia

    Columbia, USA

    Spørgsmål