Keystone logo
University of Minnesota Law School

University of Minnesota Law School

University of Minnesota Law School

Introduktion

EN AF LANDETS OVERSTE OFFENTLIGE LOVSKOLER, er University of Minnesota Law School en leder i at forberede eleverne på at løse de komplekse sociale, økonomiske og forretningsmæssige spørgsmål i vores tid. Vores usædvanlige fakultet, innovative læreplan og uovertrufne kliniske og oplevelsesmæssige læringsmuligheder ruster eleverne til det 21. århundredes krav.

Vi kendetegnes ved en sjælden kollegial kultur, der lægger vægt på teamwork, problemløsning, lederskab og overtalelse. Studerende lærer at tænke analytisk, at identificere kerneelementet i et komplekst problem og at udvikle virkelige løsninger-færdigheder, der er afgørende ud over lovskolen for alle beskæftigelsesområder. Public service er vores kerne. Vores studerende omfavner det, vores fakultet og personale forstærker det, og vores samfund drager fordel af det.

Vores fakultet omfatter nogle af de mest dygtige og produktive forskere i verden inden for forretningsret, strafferet, international lov og menneskerettigheder og jura, videnskab og teknologi. Et stort, aktivt netværk af alumner i tvillingebyerne og rundt om i verden er ivrige efter at vejlede, undervise og ansætte vores studerende.

Placeringer

  • Minneapolis

    19th Avenue South,229, 55455, Minneapolis

    Spørgsmål