Keystone logo
University of Miami School of Law

University of Miami School of Law

University of Miami School of Law

Introduktion

University of Miami School of Laws bemærkelsesværdige rejse fra lille begyndelse til en af ​​de førende lovskoler i landet er en af ​​de fascinerende historier om juridisk uddannelse. Juridisk Skole begyndte med en lille eksamensklasse på fjorten studerende mere end tre fjerdedele for et århundrede siden. Men ambitionerne har altid været store, og dens succes har matchet disse ambitioner.

I dag er Miami Law en af ​​landets førende institutioner for juridisk uddannelse. Fakultetets medlemmer er ledere på deres faglige og faglige områder, som gavner den højt talentfulde og forskelligartede elevkrop gennem en rig og udfordrende læreplan og en bred vifte af faglige kvalifikationer uddannelsesmuligheder. Mere end 17.000 alumni, der praktiserer i USA og i næsten 80 lande rundt om i verden - kan på alle områder af praksis fra virksomhedsledelse til offentlig interesse, i store virksomheder, privat praksis, offentlige tjenester eller som eneste praktiserende medarbejder - attestere den uddannelse de modtog.

Miami Laws succes er forbedret af sin placering i Miami, porten til Amerika. Læreplanen er beriget af bidrag fra advokater, der beskæftiger sig med den slags sofistikerede juridiske praksis, som et større byområde kræver, hvilket giver spændende muligheder for aktivt fakultet og studerende engagement gennem pro bonoaktiviteter og kliniske placeringer i lokalsamfundet. Indvandring, forretningsetik, raceforhold og økonomisk udvikling i en global økonomi er blandt de moderne spørgsmål UMs fakultet arbejder sammen med de studerende om at løse.

Derudover tilbyder Miamis unikke race-, etniske og sproglige mangfoldighed yderligere fordele, der ikke er tilgængelige på andre områder. Hovedstadsområdet belyser den form for pluralistisk miljø, der sandsynligvis vil karakterisere meget af USA i de kommende år. Dens lokale økonomi og samfundsliv er stærkt bundet til international handel, indvandring og turisme, der slører linjen mellem den lokale og den internationale på en måde, der er symboliseret for den globaliserede verden. Miamis globalisering har en særskilt nord-syd afgrænsning, men dens handel - ligesom i Latinamerika og Caribien - er forbundet med økonomierne i Canada, Europa og Asien også.

Med en række sociale og uddannelsesmæssige fordele giver University of Miami School of Law en uforlignelig indstilling for de studerende at forberede sig på professionel praksis.

Placeringer

  • Tampa

    1311 Miller Rd, Coral Gables,, 33146, Tampa

Spørgsmål