Keystone logo
University of Law SQE SQE2 Forberedelseskursus - Deltidsaften
University of Law SQE

SQE2 Forberedelseskursus - Deltidsaften

20 Weeks

Engelsk

Deltid

Request application deadline

Jan 2025

GBP 4.650 *

På campus

* fra £4.000

Introduktion

Dette kursus er for dem, der ønsker at kvalificere sig som advokat i England og Wales med SQE Pathway . Det er designet til dem, der har gennemført SQE1-træning, såsom vores SQE1-forberedelseskursus. Dette kursus vil forberede dig til SRA's centraliserede SQE2 færdighedsvurderinger, som vil teste de praktiske juridiske færdigheder med klientinterview, fortalervirksomhed, juridisk skrivning, udarbejdelse og forskning og sags- og sagsanalyse. Det er en del af vores nye suite af SQE-kurser.

Dette kursus er designet til dem, der har gennemført SQE1-træning, såsom vores SQE1-forberedelseskursus.

Introduktionstilbud: spar 1.000 kr. Gratis SQE2 eksamensforberedende kursus.

Kursusdetaljer

Du vil udvikle de juridiske færdigheder inden for interview, fortalervirksomhed, sags- og sagsanalyse, juridisk forskning, juridisk skrivning og udarbejdelse for at sidde SQE2 og være klar til kvalificerende arbejdserfaring (QWE) og praksis.

Dette kursus vil forberede dig til SRA's centraliserede SQE2-vurderinger.

Hvorfor vælge SQE2-forberedelseskurset?

 • Adaptiv og personlig elevrejse ved hjælp af vores dynamiske læringsmodel: Prepare, Engage, Consolide (PEC), der dækker alle færdigheder vurderet af SRA i SQE2.
 • Tillid til vurderingerne, med masser af øvelse i den nøjagtige type mundtlige og skriftlige færdighedsvurderinger, du står over for. Vores intelligente revisionsapp, ULawSQE, hjælper dig med at konsolidere og revidere de praksiskontekster, som SQE2-vurderingerne er baseret på, så du føler dig fuldt forberedt og ved præcis, hvad du kan forvente.
 • Drag fordel af vores omfattende erfaring med at hjælpe elever med at udvikle de færdigheder, der vil blive vurderet i SQE2.
 • Dybdegående vejledervejledning og støtte fra vores erfarne vejledere, som alle er praktikere. Din vejleder vil overvåge dine fremskridt og give dig ugentlig individuel feedback, så du ved, hvor du skal fokusere.
 • Helt nye ressourcer, udviklet specifikt til SQE2 af vores ekspertvejledere. Du vil blive forsynet med alt kursusmateriale, inklusive øvelsesspørgsmål, vores intelligente revisionsapp til at revidere de praksisområder, som SQE2-vurderingerne er sat i, og skræddersyede online-studiemanualer specielt skrevet til SQE2.
 • Erfaring med at arbejde i praksis. Du lærer i forbindelse med vores virtuelle advokatfirma, ULaw LLP. ULaw LLP kopierer et advokatfirmas arbejdsmiljø, og studerende udfører opgaver i den virkelige verden på simulerede sager, handler og transaktioner, som om de var på kontoret.
 • Støtte til din karriere. Du får adgang til ULaws prisvindende Employability Service for information, rådgivning, praktisk erfaring og links til professionen for at hjælpe dig med at få succes i din karriere. Employability Teamet er tilgængeligt på alle vores campusser og hjælper dig med at nå dine karriere- og erhvervserfaringsmål.
 • Vi samarbejder også med over 90 af de 100 bedste advokatfirmaer.

Introduktionstilbud

Når du booker dette kursus, får du vores SQE2 eksamensforberedelseskursus gratis. Dette korte, intensive revisionskursus giver workshops om vurderingsteknik, revisionsaktiviteter og falske tests for at sikre, at du er selvsikker og fuldt forberedt til SQE2-vurderingerne.

Kursuskrav

Ingen påkrævet. Solicitors Regulation Authority (SRA) kræver dog en grad (eller tilsvarende) for at kvalificere sig som advokat.

Kursusstruktur

Moduler

Du vil udvikle de seks SQE2 praktiske juridiske færdigheder som interview, fortalervirksomhed, sags- og sagsanalyse, juridisk forskning, juridisk skrivning og udarbejdelse for at sidde SQE2 og være klar til praksis.

 • Interview. Planlægning og gennemførelse af et interview med en klient, udarbejdelse af en fremmødenotat, der optager et klientinterview og indledende juridisk analyse.
 • Fortalervirksomhed/overbevisende mundtlig kommunikation. Planlægning og gennemførelse af et stykke fortalervirksomhed for en dommer.
 • Sags- og sagsanalyse. Udarbejdelse af en skriftlig rapport til en partner, der giver en juridisk analyse af en sag og yder kundefokuseret rådgivning.
 • Praktisk juridisk forskning. Udførelse af juridisk forskning fra en række forskellige ressourcer og udarbejdelse af en skriftlig rapport.
 • Juridisk skrivning. Fremstilling af et brev eller en e-mail som advokat, der handler i en sag, som klart og korrekt anvender loven og er passende for modtageren.
 • Juridisk udformning. Fremstilling af et stykke udkast ved hjælp af en præcedens, eller ændring af et dokument.

Functioning Legal Knowledge (FLK) er en væsentlig del af SQE2-eksamenen, og dette kursus er designet til dem, der allerede har studeret FLK ved at gennemføre SQE1-uddannelse, såsom på vores SQE1-forberedelseskursus eller som et resultat af at studere på LPC, og vil ikke undervises på dette kursus.

Der er seks enheder om ugen gennem hele kurset (to enheder om ugen i deltidskurserne). Hver enhed følger vores unikke dynamiske læringsmodel: Prepare, Engage, Consolide (PEC).

Forberede. Du vil bruge cirka seks timer pr. enhed på at forberede dig ved at bruge universitetets virtuelle læringsmiljø (VLE), hvor alle ressourcerne vil være tilgængelige. Forbered fasen inkluderer en rig blanding af læringsaktiviteter, herunder manuel læsning, demonstrationer, multimedier, forberedende opgaver og test dine vidensquizzer.

Engagere. Engage-fasen involverer seks, 90-minutters klasseværelsesbaserede og vejlederfaciliterede ansigt-til-ansigt-workshops, hvor du vil blive bedt om at øve og anvende de færdigheder, du er begyndt at tilegne dig i Forbered-fasen. Du vil have ni kontakttimer om ugen med vejledere (tre timer om ugen på deltidskurset).

Konsolidere. Du vil fuldføre konsolideringsfasen ved hjælp af vores VLE. Denne fase vil involvere korte konsolideringslæringsaktiviteter med fokus på at praktisere SQE2-færdighederne og regelmæssig praksiskontekst og grundlæggende lovrevisionstest ved at bruge vores intelligente revisionsapp til at genopfriske den viden, der kræves til SQE2-vurderingerne.

Kurset vil også hjælpe dig med at forberede dig til Qualifying Work Experience (QWE) som advokatpraktikant ved at hjælpe dig med at udvikle de praktiske juridiske færdigheder, der kræves til praksis.

Gennem hele forløbet er der regelmæssige praksisvurderinger med feedback, der hjælper dig med at forberede dig på kravene til de reelle vurderinger.

Vurdering

Der er ingen formelle ULaw-eksamener. Der er regelmæssige praksisvurderinger med feedback for at hjælpe dig med at forberede dig på kravene til de reelle vurderinger.

Dette kursus fører ikke til en akademisk pris. Dog vil studerende, der består SQE2-vurderingerne, akkumulere 30 point, som kan anvendes til en pris under universitetets politik for anerkendelse af eksterne vurderinger.

Du vil tage dine SQE-vurderinger på Pearson VUE testcentre i Storbritannien og internationalt. For detaljer om, hvordan du booker, betaler og modtager dine resultater for dine SQE-vurderinger, samt anmoder om rimelige justeringer, kan du besøge SRA-webstedet.

SQE2 involverer cirka 14 timers færdighedsvurderinger over fem halve dage. Der er 16 skriftlige og mundtlige opgaver, der dækker de seks juridiske færdigheder:

 • Kundeinterview inklusive en tilknyttet fremmødenotat/juridisk analyse
 • Fortalervirksomhed
 • Sags- og sagsanalyse, herunder forhandlingsplanlægning
 • Juridisk forskning
 • Juridisk skrivning
 • Juridisk udformning

Vurderingerne er fastsat i praksisområderne:

 • Kriminel praksis (herunder rådgivning af klienter på politistationen)
 • Konfliktløsning
 • Ejendomspraksis
 • Testamente og uskifte, skiftebehandling og praksis
 • Erhvervsorganisationer, regler og procedurer (herunder hvidvaskning af penge og finansielle tjenesteydelser)

Om skolen

Spørgsmål