Keystone logo
© BIMM University
University of Law SQE

University of Law SQE

University of Law SQE

Introduktion

SQE forklaret

Fra september 2021 vil Solicitors Qualifying Examination (SQE) indfases for at blive den nye centraliserede måde at kvalificere sig som advokat i England og Wales. Det vil i sidste ende erstatte den nuværende vej til praksis - Legal Practice Course (LPC).

94% beskæftiget

94% af de postgraduate studerende i beskæftigelse var i højt kvalificerede erhverv 15 måneder efter eksamen (data fra 2017/18 kandidatresultater).

Valg af kurser

Med en række SQE-kurser, placeringer og fleksible studiemuligheder forbereder vi dig på din karriere som advokat samt succes i SQE-eksamen.

Mere end SQE

Ved siden af vores karrieresupport arbejder du i vores virtuelle advokatfirma med vores ekspertvejledere og udvikler viden og færdigheder ud over SQE.

154730_pexels-photo-3762800.jpeg

Din rute til at blive advokat

Du kan fortsætte med den nuværende rute for juridisk praksis (LPC), hvis du inden 1. september 2021 gennemfører, starter, accepterer et tilbud eller betaler et ikke-refunderbart depositum for et af følgende:

 • En kandidateksamen i jura (GDL) / den fælles professionelle eksamen
 • Vores MA-lov
 • Juridisk praksis (LPC)
 • En periode med anerkendt træning (også kendt som en træningskontrakt)

For en kvalificerende juridisk grad (QLD) og fritagelse for juridisk grad (ELD), såsom vores LLB, skal du udfylde, starte, acceptere et tilbud eller betale et ikke-refunderbart depositum inden den 21. september 2021.

I de fleste tilfælde skal det relevante kursus begynde senest den 31. december 2021 for den kvalificerede juridiske grad (QLD), undtagen lovgrad (ELD) og CPE.

Hvis du allerede har startet en kvalificerende juridisk grad, Graduate Diploma in Law (GDL) eller uddannelseskontrakt, er der overgangsordninger på plads indtil 31. december 2032 for at kvalificere dig som advokat under de nuværende ruter, så længe kurser stadig er tilgængelige.

Alternativt har vi udviklet en række nye kurser, der forbereder dig på en karriere som advokat samt SQE-succes.

154732_pexels-photo-4344860.jpeg

Ofte stillede spørgsmål

Vi forstår, at du kan være usikker på, hvordan SQE kan påvirke dig. Bare rolig, vi er her for at sikre, at du har alle de oplysninger, du har brug for til at træffe en informeret beslutning om din fremtid.

Hvad er SQE?

SQE vil være den centrale vurdering for alle, der ønsker at kvalificere sig som advokat i England og Wales. Det vil være en del af en ny firetrinsrute til at blive advokat:

 • En grad (eller tilsvarende) i ethvert fag
 • Bestå SQE1- og SQE2-vurderinger
 • Mindst to års kvalificerende erhvervserfaring (QWE)
 • Vis, at du er af tilfredsstillende karakter og egnethed

Hvad indebærer SQE?

SQE er opdelt i to dele - SQE1 og SQE2.

I SQE1 vil du blive testet på 'fungerende juridisk viden', der tester din anvendelse af lov baseret på realistiske klientbaserede scenarier i multiple-choice-spørgsmål. Vurderingerne dækker emner, som du vil have studeret på en juridisk grad eller et konverteringskursus, samt de erhvervsmæssige praksisområder i fase 1 i LPC. Der vil være to lange multiple choice-papirer på 180 spørgsmål hver, der dækker alle aspekter af SQE1-pensum. Du skal bestå SQE1, før du er berettiget til at deltage i SQE2-vurderingerne.

I SQE2 vil du blive testet på de praktiske juridiske færdigheder, der kræves til praksis, herunder:

 • Interview (med skriftlig fremmøde / juridisk analyse)
 • fortalervirksomhed
 • Juridisk forskning
 • Juridisk udarbejdelse
 • Juridisk skrivning
 • Sags- og sagsanalyse

Hvad er den kvalificerende erhvervserfaring (QWE)?

Under den nye rute skal du gennemføre mindst to års kvalificerende erhvervserfaring, før du kan kvalificere dig som advokat.

Kvalificerende erhvervserfaring svarer til en uddannelseskontrakt og kan afsluttes når som helst under kvalifikationsprocessen (selvom det forventes, at de fleste studerende vil gennemføre dette efter SQE1).

Kvalificerende erhvervserfaring kan afsluttes med op til fire forskellige juridiske arbejdsgivere. Den type arbejde, der kvalificerer som kvalificerende erhvervserfaring, inkluderer praktikophold, mens du studerer til din grad, tid brugt som advokatfuldmægtig eller arbejder på en advokatklinik samt at arbejde i en to-årig periode med et enkelt advokatfirma.

Al kvalificerende erhvervserfaring er underskrevet af den juridiske arbejdsgiver, som skal være advokat, og som regel også er compliance officer.

Hvis du allerede har gennemført en del af den påkrævede Kvalificerende Arbejdserfaring, såsom gennem en Pro Bono-placering, vil det være op til de enkelte advokatfirmaer at beslutte, hvordan de accepterer din tidligere erhvervserfaring. Når du har opnået kvalificerende erhvervserfaring hos et advokatfirma, kan du blive bedt om at gennemføre hele den toårige periode med kvalificerende erhvervserfaring hos dem, hvis det er det, de kræver for at praktisere i det pågældende firma.

Skal jeg gennemføre en træningskontrakt?

Nej, hvis du laver SQE, er du ikke forpligtet til at gennemføre en træningskontrakt. For at kvalificere dig til SQE-ruten skal du i stedet gennemføre to års kvalificerende erhvervserfaring.

Hvor meget koster SQE-vurderingerne?

Ud over studieafgifter betaler studerende eksamensgebyrer direkte til SRA. De samlede omkostninger til at tage begge SQE-vurderinger er £ 3.980.

 • SQE1: £ 1.558 til de to undersøgelser, der består af 180 spørgsmål hver, der tester fungerende juridisk viden.
 • SQE2: £ 2.422 til de skriftlige og mundtlige opgaver, test af både praktisk juridisk viden og færdigheder, herunder advokatvirksomhed, klientinterview (med skriftlig fremmøde / juridisk analyse), juridisk forskning, juridisk skrivning, juridisk udarbejdelse og sags- og sagsanalyse.

SRA har ikke bekræftet nogen omkostninger ved at genoptage SQE. Det er sandsynligt, at genoptagelsen koster det samme som et første forsøg.

Hvis jeg starter et kursus, kan jeg skifte til SQE senere?

Ja. Hvis du har valgt at studere LPC i overgangsperioden, vil du være i stand til at aflægge SQE-eksamener i fremtiden, hvis du ønsker det. Selvom dette sandsynligvis ikke er nødvendigt, hvis du passerer LPC, da du fortsat kan kvalificere dig under den aktuelle rute.

Hvis du har valgt at studere GDL- eller MA-loven, vil du være i stand til at vælge en af ruterne efter afslutningen af dit program.

Skal jeg lave SQE?

Hvis du allerede studerer eller træner, kan du fortsætte med at kvalificere dig gennem de eksisterende ruter. For eksempel:

Jeg har startet en kvalificerende juridisk grad.

 • Nuværende rute: Hvis du i øjeblikket studerer til en LLB eller anden kvalificerende jurauddannelse, eller du planlægger at starte i september 2021, vil du være i stand til at fortsætte til LPC, uanset om du har en uddannelseskontrakt eller ej. Vores LPC vil køre indtil mindst 2026.
 • SQE-rute: du kan gøre den nye LLM Legal Practice (SQE1 & 2), der starter i august 2021, eller du kan gøre vores nye SQE-forberedelseskurser.

Jeg laver en ikke-juridisk grad, og jeg vil opgradere i sommeren 2021.

 • Nuværende rute: Hvis du planlægger at starte et GDL- eller MA-lovkonverteringskursus i september 2021, kan du fortsætte til LPC, som kører indtil mindst 2026.
 • SQE-rute: Du har også valget mellem vores nye PGDL- eller MA Law (SQE1) -konverteringskurser. Begge giver dig adgang til den nye LLM Legal Practice (SQE1 & 2). Eller du kan lave vores nye SQE forberedelseskurser.

Jeg laver en ikke-juridisk grad, og jeg vil opgradere i sommeren 2022 eller senere.

 • Du kvalificerer dig på SQE-ruten. Vi anbefaler, at du ansøger om et af vores nye lovkonverteringskurser - PGDL eller MA Law (SQE1) eller MA Law (Conversion) - og derefter den nye LLM Legal Practice (SQE1 & 2). Eller du kan lave vores nye SQE forberedelseskurser.

Webinar: SQE eller LPC

I dette webinar finder du ud af de forskellige ruter, der er tilgængelige for at kvalificere dig som advokat, og hvordan du beslutter, hvilken rute der er bedst for dig og din karriere.

Dette er udskriften af webinaret, der blev optaget i oktober 2020.

Vores SQE-kurser

Uanset om du er jurist eller ikke-juridisk kandidat, vil studere på fuld tid, deltid, på campus eller online, har vi det rigtige kursus til dig. Vi tilbyder en bred vifte af SQE-kurser fra kandidatuddannelser med SQE1 og SQE2 inkluderet til korte revisionskurser for at hjælpe dig med at gøre dig klar til dine SQE-eksamener.

Vores SQE Support

Vi er forpligtet til din juridiske karriere såvel som SQE-succes. Fra vores prisvindende beskæftigelses- og karriereservice hjælper vi dig hvert trin på vejen for at hjælpe med at finansiere dine studier.

154729_pexels-photo-3769021.jpeg

Placeringer

 • London

  Store Street,14, WC1E 7DE, London

  • London

   London, Det Forenede Kongerige

   • Birmingham

    Birmingham, Det Forenede Kongerige

    • Bristol

     Bristol, Det Forenede Kongerige

     • Guildford

      Guildford, Det Forenede Kongerige

      • Leeds

       Leeds, Det Forenede Kongerige

       • Liverpool

        Liverpool, Det Forenede Kongerige

        • Manchester

         Manchester, Det Forenede Kongerige

         • Nottingham

          Nottingham, Det Forenede Kongerige

          • Reading

           Reading, Det Forenede Kongerige

           • Hong Kong

            Hong Kong, Hongkong

            Spørgsmål