Keystone logo
University of Law Online Postgraduate SQE Law Essentials Online - deltid
University of Law Online Postgraduate

SQE Law Essentials Online - deltid

Online United Kingdom

17 Weeks

Engelsk

Deltid

Request application deadline

Jan 2025

GBP 3.900

Fjernundervisning

Introduktion

Start din juridiske rejse med vores nye SQE Law Essentials-kursus, som er det første skridt for kandidater, der ikke har en juridisk uddannelse, men som planlægger at gå videre til SQE1. Dette korte onlinekursus giver dig en introduktion til de vigtigste juridiske kundskaber, der kræves for SQE1. Dette giver dig mulighed for at gå videre til vores SQE1-forberedelseskursus (kommer snart) og kvalificere dig som advokat. Dette kursus skal godkendes.

Live kontakt med en vejleder

Alle vores jurastuderende er kvalificerede advokater med erfaring fra det virkelige liv i praksis, hvilket giver de studerende mulighed for at lære i en realistisk, professionel og moderne kontekst.

Fleksibel online-undervisning

Du kan studere, når og hvor du vil, og få adgang til læringsmaterialer i verdensklasse, herunder vores unikke metoder til online engagement og uovertruffen online tutorstøtte.

80.000 alumner

Vores store gruppe af juridiske alumner giver jurastuderende og fagfolk fremragende muligheder for at netværke.

Kursuskrav

Ingen påkrævet. SRA kræver dog en eksamen (eller tilsvarende) for at blive kvalificeret som advokat.

Oplysninger om kurset

Vi er en af Storbritanniens længst etablerede specialiserede udbydere af juridisk uddannelse med en rig arv og et godt ry for innovation. Vores mangeårige erfaring med at uddanne flere praktiserende advokater i Storbritannien end noget andet jurastudie har hjulpet vores studerende til at få succes inden for jura, erhvervsliv, politik og meget mere. Vi tror på, at vi skal træne eleverne til den virkelige verden fra det øjeblik, de tager imod en plads hos os.

Med SQE Law Essentials får du online support og feedback fra en af vores juridiske ekspertlærere. Du får adgang til læringsmaterialer i verdensklasse, herunder vores unikke metoder til online engagement, og uovertruffen online vejledning og støtte fra undervisere.

Hvorfor vælge dette kursus?

 • Du er klar til at fortsætte din juridiske uddannelse og gå videre til SQE1.
 • Udvikle de færdigheder, der er nødvendige for at besvare spørgsmål om juridisk viden i stil med SQE1.
 • Spred dine studier ud med vores strukturerede modulopbyggede studiemønster, så du kan fokusere på nøgleområder hvert semester i stedet for kun at læse det hele i slutningen af kurset.
 • Lær ved hjælp af vores vellykkede og unikke læringsmodel Prepare, Engage, Consolidate (PEC).
 • Få fokuseret vejledning af kvalificerede jurister med ugentlige vejledersessioner på hvert modul.
 • Få glæde af fleksible studier - du kan vælge at studere online på fuld tid eller online på deltid.
 • Få adgang til vores karriere- og pro bono-team, som udgør vores prisbelønnede beskæftigelsesindsats. Dit skræddersyede program for grundlæggende juridiske kompetencer til ansættelse vil hjælpe dig med at forstå og udvikle de nøglekompetencer, der kræves for at blive advokat.
 • Vi samarbejder også med over 90 af de 100 største advokatfirmaer.

Kursusstruktur

Akademiske moduler

Du vil lære det vigtigste af de syv akademiske moduler, som vil blive dækket i SQE1-vurderingen - Functioning Legal Knowledge (FLK). Du vil modtage en e-bog med en studievejledning til hvert af disse moduler.

 • Engelsk retssystem og forfatningsret (herunder EU-ret, der er bevaret)
 • Kontrakt
 • Skadeserstatning
 • Forfatnings- og forvaltningsret
 • Strafferet
 • Jordlovgivning
 • Trusts

Kursusinformation

Vurdering

Der er ingen eksamener. Der arrangeres prøvevurderinger af SQE1 i uge fire i hvert semester for at hjælpe dig med at forberede dig på kravene i de rigtige vurderinger.

Når du har bestået vores SQE Law Essentials, herunder praktiske prøver og test, får du et certifikat, som gør det lettere for dig at komme videre til vores LLM Legal Practice (SQE1&2).

Bemærk venligst: Dette kursus fører ikke til en akademisk pris.

Struktur

 • Deltid er på tre semestre, i alt 17 uger.

&Dette kursus omfatter fem enheder med selvledende studier pr. modul plus fem online spørgeskemasessioner med fokus på områder med vanskeligheder, som eleverne frivilligt har angivet eller identificeret ved hjælp af læringsanalyser.

Der vil være en timers faciliteret Tutor Review Session (TRS) pr. enhed. De afholdes hver uge, normalt i frokostpausen (torsdag og fredag kl. 12.30-13.30).

Om skolen

Spørgsmål