Keystone logo
University of Law Online Postgraduate LLM Miljøret - Deltid
University of Law Online Postgraduate

LLM Miljøret - Deltid

Online United Kingdom

24 Months

Engelsk

Deltid

Request application deadline

Sep 2024

GBP 11.350

Fjernundervisning

Introduktion

Vores LLM'er fra vores nye Master's in Law suite af programmer er designet til jura og ikke-juridiske kandidater, der ønsker at udforske den praktiske anvendelse af et bestemt specialområde af loven. Med forbehold for godkendelse.

LLM Miljøret Online - Deltid

En online Master of Laws (LLM) er en postgraduate grad designet til at forbedre din akademiske juridiske viden, især med fokus på specifikke interesseområder. Specielt designet til jura og ikke-juridiske kandidater, der ønsker at opnå en kandidatuddannelse i jura, fokuserer dette online kursus specifikt på at udvikle et dybdegående kendskab til miljøret.

Loven i sammenhæng

Få væsentlig dybdegående viden og indsigt i dit valgte retsområde og forstå vigtigheden af juridiske regler, som de anvendes i den virkelige verden.

Fleksibelt studie

Programstrukturen er meget fleksibel. Du kan designe din egen uddannelse Pathway der passer til dig og opfylder dine karrieremål, hvad end de måtte være.

Undervist af fageksperter

Undervist af en kombination af tidligere og nuværende praktikere, såvel som forsknings- og undervisningsakademikere, der er fokuseret på juridisk praksis, ikke kun teori.

Kursuskrav

Studerende skal have en britisk bachelorgrad i ethvert emne på 2:2 eller derover eller tilsvarende kvalifikationer. Ikke-jurastuderende skal gennemføre en obligatorisk to-ugers introduktion, der dækker nøgleprincipperne i det engelske juridiske system, medmindre de kan bevise en vellykket gennemførelse af en LLB (eller tilsvarende) eller minimum 3 juridiske moduler til en værdi af mindst 80 QCF-point, som skal omfatte - engelsk retssystem, aftaleret og erstatningsret.

Kursusstruktur

Vilkår 1-4 (deltid)

To-ugers introduktion: For ikke-jurastuderende inkluderer dette en obligatorisk introduktion til loven i England og Wales, som skal afsluttes, før du påbegynder dine første moduler.

Du vil fuldføre:

 • Miljøret
 • Undervisning i forskningsmetoder (sessioner i termin 1 og 2 / 1-4)

Du kan derefter vælge tre fra listen over valgfrie moduler*, som omfatter moduler som:

 • Corporate Governance i praksis
 • International handelsret
 • International straffelov
 • Internationale menneskerettigheder

*Alle valgfrie moduler afhænger af tilgængelighed.

Vilkår 5-6 (deltid)

 • Afhandling i miljøret

Kursusdetaljer

LLM Environmental Law vil give dig mulighed for at udforske spørgsmål omkring miljølovgivning. Du vil undersøge de politiske og juridiske spørgsmål vedrørende miljøbeskyttelse, klimaændringspolitikker, naturressourcelovgivning, miljøetik og miljøretfærdighed.

Dette kursus afholdes udelukkende online. Fuldtidsmulighederne er opdelt i tre terminer over et kalenderår, mens deltidsmulighederne er fordelt over seks terminer over to kalenderår. Der er en online introduktion i begyndelsen af hvert kursus.

Hvert undervist modul leveres over ti undervisningsuger, med to-timers workshops hver uge. Alt forberedelsesmateriale, herunder forelæsningsindhold, leveres på det virtuelle læringsmiljø (VLE), ligesom alt konsolideringsmateriale.

Afhandlingen udføres i termin 5 og 6 (deltid).

Alle underviste moduler skal være gennemført, før du påbegynder afhandlingen.

Når du studerer en LLM online hos os, vil du:

 • Udvid din karrierehorisont med en værdifuld kandidatuddannelse inden for de specialområder, du vælger.
 • Lær professionelle færdigheder for at få dig til at skille dig ud for potentielle arbejdsgivere.
 • Få opdateret viden om jura og praksis inden for dit valgte område og indvirkningen af denne udvikling på kommerciel og juridisk praksis.
 • Modtag en-til-en vejledersupport og feedback på dit arbejde fra en fuldt kvalificeret advokat.
 • Udvikle en portefølje, der viser loven i praksis.

Ud over en generel introduktion til programmet er der en to-ugers introduktion, der dækker nøgleprincipperne i det engelske retssystem. Dette er obligatorisk for ikke-jurastuderende, men også åbent for jurastuderende, der ønsker en genopfriskning i de grundlæggende principper i loven i England og Wales. Dette ville være nyttigt for enhver studerende, der har taget en betydelig pause fra juridisk uddannelse.

For at hjælpe med at forberede dig til din afhandling i termin 3, omfatter termin 1 og 2 en række obligatoriske og yderligere valgfri forskningsmetoder træningssessioner.

Kursusinformation

Vurdering

Moduler vurderes ved en tre-timers uset skriftlig eksamen eller 4.500 ord kursusopgave.

Deltagelse på et af vores britiske campusser (eller et godkendt oversøisk center efter forudgående aftale) er påkrævet til alle eksamener, herunder til online-studier.

Standard campus placering for online studier er London.

Afhandlingsmodulet vil blive bedømt ved aflevering af et speciale (15.000 ord) og giver mulighed for en vedvarende, dybdegående og intensiv undersøgelse af og refleksion over dit valgte fagområde.

Struktur

Dette kursus har en innovativ fleksibel struktur med specifikke vurderinger, der er befordrende for effektiv læring.

Hvordan man ansøger

 • Du kan ansøge om dette kursus direkte til universitetet.
 • Dette kursus kan ikke vælges til at studere sammen med vores Legal Practice Course (LPC).

Om skolen

Spørgsmål