Keystone logo
University of Law Online Postgraduate LLM i familieret - fuldtid
University of Law Online Postgraduate

LLM i familieret - fuldtid

Online United Kingdom

12 Months

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Sep 2024

GBP 11.350

Fjernundervisning

Introduktion

Vores LLM'er fra vores nye Master's in Law-serie er designet til juridiske og ikke-juridiske kandidater, der ønsker at udforske den praktiske anvendelse af et bestemt, specialiseret område af loven. Studer ansigt til ansigt eller online.

LLM i familieret - fuldtid

En online Master of Laws (LLM) i familieret* er en postgraduat uddannelse, der er designet til jurister og ikke-jurister, som ønsker at forbedre deres akademiske juridiske viden. Dette internationalt anerkendte masterkursus giver dig færdighederne til at gøre fremskridt inden for familieretsbranchen og kan åbne op Pathways for en karriere som solicitor, barrister, paralegal og meget mere.

Loven i kontekst

Få vigtig og dybdegående viden og indsigt i dit valgte juridiske område, og forstå vigtigheden af juridiske regler, som de anvendes i den virkelige verden.

Fleksibelt studie

Programmets struktur er meget fleksibel. Du kan designe din egen uddannelse Pathway , der passer til dig og opfylder dine karrieremål, uanset hvad de måtte være.

Undervist af fageksperter

Undervisningen varetages af en kombination af tidligere og nuværende praktikere samt forsknings- og undervisningsakademikere, der fokuserer på juridisk praksis, ikke kun teori.

Krav til kurset

Studerende skal have en britisk bachelorgrad i et hvilket som helst fag på 2:2 eller derover eller tilsvarende kvalifikationer. Studerende, der ikke er jurister, skal gennemføre en obligatorisk to-ugers introduktion, der dækker nøgleprincipperne i det engelske retssystem, medmindre de kan bevise en vellykket afslutning af en LLB (eller tilsvarende) eller mindst 3 juridiske moduler til en værdi af mindst 80 QCF-point, som skal omfatte - engelsk retssystem, kontraktret og erstatningsret.

Detaljer om kurset

LLM Family Law Online er et innovativt, fleksibelt program, der giver dig en dybdegående viden om familieret i praksis. Dette kursus vil udforske emner som skilsmisse og opløsning, forældreskab, private og offentlige børn, adoptioner, samliv og misbrug i hjemmet.

Når du læser LLM i familieret hos os, vil du:

 • Blive undervist af fageksperter, tidligere og nuværende praktikere og akademikere med fokus på forskning og undervisning.
 • Drage fordel af strategiske partnerskaber med virksomheder, tilsynsmyndigheder og akkrediteringsorganer, som informerer vores programudvikling.
 • Forbedr din beskæftigelsesegnethed ved at få vigtige overførbare færdigheder og kortlæg din karriere med vores karriereteam.
 • Styrk dit netværk - kom i kontakt med andre studerende, undervisere og branchefolk på internationalt plan, og opsøg muligheder for fremtidige praktikophold og jobmuligheder.
 • Øg dit indtjeningspotentiale - 2020 Graduate Labour Market Statistics viste, at postgraduates i gennemsnit tjener 7.000 pund mere end deres kolleger med en akademisk uddannelse.
 • Kom foran konkurrenterne - få dybdegående viden om dit interesseområde og bliv ekspert på området, hvilket vil give dig en konkurrencemæssig fordel på jobmarkedet.
 • 94% af kandidatstuderende i beskæftigelse var i højt kvalificerede erhverv 15 måneder efter endt uddannelse (2019/20 Graduate Outcomes data).
 • Forbered dig på fremtiden inden for juridisk teknologi - studer moduler i juridisk teknologi, og få indsigt i dette nye juridiske område.

Bemærk venligst, at studerende, der har brug for et Student Route-visum for at studere hos os, på grund af indenrigsministeriets regler ikke har tilladelse til at studere online og kun kan vælge undervisningsmoduler med fysisk fremmøde.

Kursusstruktur

Semester 1-2 (fuldtid)

Ud over en generel introduktion til programmet er der en to-ugers introduktion, der dækker nøgleprincipperne i det engelske retssystem. Dette er obligatorisk for ikke-jurastuderende, men også åbent for studerende, der ønsker en genopfriskning af de grundlæggende elementer i loven i England og Wales. Det vil være nyttigt for enhver studerende, der har taget en længere pause fra sin juridiske uddannelse.

Obligatoriske moduler omfatter:

 • Familieret
 • Træning i forskningsmetoder, der hjælper dig med at forberede din afhandling

Derefter kan du vælge tre* fra listen over valgfrie moduler, som omfatter moduler som f.eks:

 • Internationale menneskerettigheder
 • Lov om mental sundhed
 • Offentlig international ret

*Alle valgfrie moduler er afhængige af tilgængelighed.

3. semester (fuldtid)

 • Afhandling i familieret.

Information om kurset

Vurdering

Modulerne bedømmes ved en tre timers skriftlig eksamen, der ikke kan ses, eller en kursusopgave på 4.500 ord.

Alle vurderinger foretages online.

Afhandlingsmodulet vurderes ved aflevering af en afhandling (15.000 ord) og giver mulighed for vedvarende, dybtgående og intensiv undersøgelse af og refleksion over et specialområde inden for familieret.

Struktur

Dette onlinekursus har en innovativ og fleksibel struktur med specifikke evalueringer, der bidrager til effektiv læring.

Tilgangen til læring og undervisning på Master of Laws-uddannelserne er overvejende elevcentreret. Hvert undervisningsmodul er opdelt i et antal enheder, som præsenteres ved hjælp af tilgangen Forbered, Engager, Konsolider.

Forbered: Dette repræsenterer alt det arbejde, den studerende skal udføre, før han/hun deltager i den relevante workshop. Traditionelt forelæsningsindhold vil blive præsenteret i korte bidder på ca. 10 minutter for bedre at engagere den moderne studerende. Vejledt selvstændig research og læsning forventes som en del af den studerendes forberedelse.

Engage: Dette repræsenterer det interaktive element i enheden. Det kan være ansigt til ansigt

workshop, en synkron online-workshop eller en asynkron online-aktivitet.

Consolidate: Dette er den sidste del af enheden og kan bruges af de studerende til at tjekke deres forståelse af enheden umiddelbart efter deres Engage-aktivitet eller som en del af deres repetition til modulet eller begge dele.

Sådan ansøger du

 • Du kan søge om optagelse på dette kursus direkte hos universitetet.
 • Dette kursus kan ikke vælges ved siden af vores Legal Practice Course (LPC).

Om skolen

Spørgsmål