Keystone logo
University of Law Online Postgraduate LLM databeskyttelse og intellektuel ejendom - Fuldtid
University of Law Online Postgraduate

LLM databeskyttelse og intellektuel ejendom - Fuldtid

Online United Kingdom

12 Months

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Sep 2024

GBP 11.350

Fjernundervisning

Introduktion

Vores LLM'er fra vores nye Master's in Law-pakke af programmer er designet til jura og ikke-lov kandidater, der ønsker at udforske den praktiske anvendelse af et bestemt, specialiseret område af loven. Forbehold for godkendelse.

LLM Databeskyttelse og Intellektuel Ejendomsret Online - Fuldtid

En online Master of Laws (LLM) er en postgraduate grad designet til at forbedre din akademiske juridiske viden, især med fokus på specifikke interesseområder. Specielt designet til jura- og ikke-juridiske kandidater, der ønsker at opnå en kandidatuddannelse i jura, fokuserer dette online kursus specifikt på at udvikle en dybdegående viden om databeskyttelse og intellektuel ejendomsret.

Loven i sammenhæng

Få væsentlig dybdegående viden og indsigt i dit valgte retsområde og forstå vigtigheden af juridiske regler, som de anvendes i den virkelige verden.

Fleksibel undersøgelse

Programstrukturen er meget fleksibel. Du kan designe din egen grad Pathway , der passer til dig og opfylder dine karrieremål, hvad end de måtte være.

Undervist af fageksperter

Undervist af en kombination af tidligere og nuværende praktikere, såvel som forsknings- og undervisningsakademikere, der er fokuseret på juridisk praksis, ikke kun teori.

Kursusdetaljer

LLM Data Protection and Intellectual Property Online vil give dig mulighed for at udforske spørgsmål omkring databeskyttelse og intellektuel ejendomsret.

Dette kursus leveres udelukkende online. Fuldtidsmulighederne er opdelt i tre terminer over et kalenderår, mens deltidsmulighederne er fordelt over seks terminer over to kalenderår. Der er en online introduktion i begyndelsen af hvert kursus.

Hvert undervist modul leveres over ti undervisningsuger, med to-timers workshops hver uge. Alt forberedelsesmateriale, herunder forelæsningsindhold, leveres på det virtuelle læringsmiljø (VLE), ligesom alt konsolideringsmateriale.

Afhandlingen udføres i semester 3 (fuld tid). Alle underviste moduler skal være gennemført, før du påbegynder afhandlingen.

Når du studerer en LLM online hos os, vil du:

 • Udvid din karrierehorisont med en værdifuld masterkvalifikation inden for de specialområder, du vælger.
 • Lær professionelle færdigheder for at få dig til at skille dig ud for potentielle arbejdsgivere.
 • Få opdateret viden om jura og praksis inden for dit valgte område og indvirkningen af denne udvikling på kommerciel og juridisk praksis.
 • Modtag en-til-en tutor support og feedback på dit arbejde fra en fuldt kvalificeret advokat.
 • Udvikle en portefølje, der viser loven i praksis.

Ud over en generel introduktion til programmet er der en to-ugers induktion, der dækker de centrale principper i det engelske juridiske system. Dette er obligatorisk for ikke-juridiske studerende, men også åbent for jurastuderende, der ønsker en opfriskning i det grundlæggende i loven i England og Wales. Dette ville være nyttigt for alle studerende, der har taget en betydelig pause fra juridisk uddannelse.

For at hjælpe med at forberede dig til din afhandling i semester 3, omfatter termin 1 og 2 en række obligatoriske og yderligere valgfri forskningsmetoder træningssessioner.

Kursusstruktur

Vilkår 1-2 (fuldtid)

To-ugers introduktion: For ikke-jurastuderende inkluderer dette en obligatorisk introduktion til loven i England og Wales, som skal afsluttes, før du påbegynder dine første moduler.

 • Databeskyttelse og intellektuel ejendomsret
 • Undervisning i forskningsmetoder (fortsætter i semester 2)

Du kan derefter vælge tre fra listen over valgfrie moduler*, som omfatter moduler som:

 • Økonomi, regnskab og risikostyring
 • Cyberlove (lovene om data og digitale aktiver)
 • International handelslov
 • International Corporate Governance

*Alle valgfrie moduler er afhængige af tilgængelighed.

Semester 3 (fuldtid)

 • Afhandling i databeskyttelse og intellektuel ejendomsret

Kursusinformation

Vurdering

Moduler vurderes af en tre-timers uset skriftlig eksamen eller 4.500 ord kursusopgave.

Deltagelse på en af vores britiske campusser (eller et godkendt oversøisk center efter forudgående aftale) er påkrævet til alle eksamener, herunder til online-studier.

Standard campus placering for online studier er London.

Afhandlingsmodulet vil blive bedømt ved aflevering af et speciale (15.000 ord) og giver mulighed for en vedvarende, dybdegående og intensiv undersøgelse af og refleksion over dit valgte fagområde.

Struktur

Dette kursus har en innovativ fleksibel struktur med specifikke vurderinger, der er befordrende for effektiv læring.

Kursus krav

Studerende skal have en britisk bachelorgrad i ethvert fag på 2: 2 eller derover eller tilsvarende kvalifikationer. Ikke-juridiske studerende skal gennemføre en obligatorisk to-ugers induktion, der dækker de vigtigste principper i det engelske retssystem, medmindre de kan bevise, at en LLB (eller tilsvarende) er vellykket eller mindst 3 juridiske moduler til en værdi af mindst 80 QCF-kreditter, som skal omfatte - engelsk retssystem, aftaleret og skadesret.

Hvordan man ansøger

 • Du kan ansøge om dette kursus direkte til universitetet.
 • Dette kursus kan ikke vælges til at studere sammen med vores Legal Practice Course (LPC).

Om skolen

Spørgsmål