Keystone logo
University of Illinois at Urbana - Champaign - College of Law LLM - International & Komparativ lovkoncentration
University of Illinois at Urbana - Champaign - College of Law

LLM - International & Komparativ lovkoncentration

Champaign, USA

2 Semesters

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline *

Aug 2024

USD 49.500

På campus

* ansøgninger accepteres året rundt på en rullende basis; Det juridiske college vil fortsætte med at gennemgå ansøgninger, indtil klassen er fuld

Introduktion

Koncentrationen International & Comparative Law tilbyder et målrettet, valgfrit studieprogram for LL.M.-studerende. Studerende har mulighed for at modtage specialiseret træning inden for området og vælge de klasser, der er mest relevante for deres ekspertiseområder. En koncentrationsbetegnelse vil fremgå af eksamensbeviset, hvilket giver de studerende en konkurrencemæssig fordel på det juridiske arbejdsmarked. De studerende bevarer muligheden for at vælge et par kurser uden for deres koncentration inden for andre interesseområder eller for at forberede sig til advokateksamen.

LLM i International and Comparative Law er et integreret program, der kombinerer streng juridisk træning med dybtgående studier af globale spørgsmål og er forberedt på en karriere i den stadig mere internationale praksis inden for jura, uanset om du planlægger at arbejde i USA eller i udlandet, i privat praksis, en virksomhed eller den offentlige sektor.

Funktioner

  • Forskellige perspektiver: The College of Law byder jævnligt studerende fra over 25 forskellige lande med forskellige niveauer af erhvervserfaring velkommen. University of Illinois at Urbana-Champaign har over 10.000 internationale studerende fra over 110 forskellige lande.
  • Berigelse: College of Law og studenterorganisationer afholder hvert år adskillige arrangementer med akademikere og offentlige personer fra hele USA og verden, som de studerende kan lære af og engagere sig med.
  • Individuel rådgivning: Studerende får individuel vejledning og rådgivning for at hjælpe dem med karriereplanlægning, akademisk succes og bar-berettigelse.
  • Blandede klasser: At dele klasser og interagere med JD-studerende er kendetegnende for Illinois' LLM-program. I klasser med mange LLM-studerende er der undervisningsassistenter til at yde ekstra støtte.
  • Netværk: Når du kommer til Illinois Law, bliver du en del af en familie, der omfatter over 11.000 tidligere studerende fra College of Law og over 470.000 nulevende tidligere studerende fra University of Illinois at Urbana-Champaign.
  • Champaign-Urbana: Champaign-Urbana (C-U) er en levende og yderst prisvenlig universitetsby med storbyfaciliteter, men alligevel tilgængelig som en lille by, med en livlig kulturscene, gratis offentlig transport for studerende, en bred vifte af restauranter og mange sportsmuligheder.

Indlæggelser

Om skolen

Spørgsmål