Keystone logo
© Penn State Great Valley
University of Illinois at Urbana - Champaign - College of Law

University of Illinois at Urbana - Champaign - College of Law

University of Illinois at Urbana - Champaign - College of Law

Introduktion

College of Law i Illinois er en af de ældste lovskoler i landet med indflydelsesrige fakulteter, et smart og kollegialt studenterorgan og et stærkt alumni-netværk.

Studerende

Illinois jurastuderende er talentfulde og ambitiøse, akademisk stærke såvel som geografisk og erfaringsmæssigt forskelligartede. De er konkurrencedygtige, men alligevel kollegiale og vægter teamwork højt. Mange er aktivt engageret i den række af muligheder, der er tilgængelige uden for klasseværelset. College of Law byder regelmæssigt velkommen til studerende fra over 25 forskellige lande med varierende niveauer af erhvervserfaring. University of Illinois i Urbana-Champaign samfund som helhed har over 10.000 internationale studerende fra over 110 forskellige lande.

Fakultet

University of Illinois 'juridiske fakultet har en lang og fornem tradition for at fremme stipendium og forskning, træne studerende i viden, færdigheder og temperament for at opnå professionel ekspertise og lederskab og søge fordelagtige ændringer i lov og samfund. De er:

 • Industriens ledere
 • Anerkendte lærere
 • Tværfaglige eksperter
 • Engageret i offentligt engagement

LLM-programmet

Illinois LLM-programmet er designet til at forberede studerende med eller uden nogen forudgående juridisk uddannelse til at udmærke sig i deres professionelle karriere. Uddannede studerende i LLM-programmet introduceres til det amerikanske retssystem og giver mulighed for at specialisere sig i deres eget område af akademisk eller professionel interesse. USA-uddannede advokater kan også forbedre deres juridiske ekspertise for at opfylde deres professionelle og karrieremål i LLM-programmet.

Læs videre nedenfor for at lære mere om LLM -programmet, og hvad der gør os unikke:

Fleksible studiemuligheder

Studerende kan vælge at fuldføre LLM -graden på to eller tre semestre. Det valgfrie tredje semester kan give en studerende tid til at deltage i et mere intensivt studieprogram, nyde større praktikmuligheder og have ekstra tid til at studere til bareksamen.

For at tilbyde eleverne ekstra fleksibilitet kan LLM -programmet startes enten i efterårssemesteret (august) eller forårssemesteret (januar).

Tilpasset pensum

Studerende gennemfører i alt 32 kredittimer (typisk otte kurser) for LLM-graden. Med kun to obligatoriske kurser (frafaldes eller frafaldes for studerende med en JD fra en ABA-akkrediteret juraskole), kan eleverne tilpasse deres LLM-program til at opfylde deres akademiske eller professionelle behov, mens de vælger mellem over 100 kurser, der tilbydes på College of Law hvert år . Studerende kan vælge at tilføje en koncentration til deres LLM-program, og studerende, der er interesseret i at lære på tværs af discipliner, kan søge godkendelse til at tage et udvalgt antal University of Illinois-kurser uden for College of Law.

Bareksamen Berettigelse

Office of Graduate and International Programs tilbyder støtte til studerende, der er interesseret i at tage amerikanske bareksamener, og arbejder sammen med enkeltpersoner for at fastslå deres berettigelse og de krav, de skal opfylde. Selvom en bachelorgrad i jura ikke er påkrævet for optagelse til Illinois LLM -programmet, bør ansøgere uden en bachelor i lov være opmærksom på, at de muligvis ikke er kvalificerede til at tage en bareksamen i USA, selv efter at have afsluttet Illinois LLM.

Individualiseret rådgivning

Studerende får individualiseret rådgivning og rådgivning til at hjælpe dem med karriereplanlægning, akademisk succes og barberettigelse.

University of Illinois

Siden grundlæggelsen i 1867 har University of Illinois i Urbana-Champaign opnået et ry som førende i verdensklasse inden for forskning, undervisning og offentligt engagement. Med vores jordtilskudsarv som fundament er vi banebrydende for innovativ forskning, der tackler globale problemer og udvider den menneskelige erfaring. Vores transformative læringsoplevelser, ind og ud af klasseværelset, er designet til at producere alumner, der ønsker at få en betydelig, samfundsmæssig indflydelse.

Campus funktioner

Faciliteter

College of Law-bygningen er en tre-etagers facilitet på omkring 160.000 kvadratfod, beliggende på University of Illinois flagskibscampus i Champaign-Urbana, Illinois. Bygningen har et auditorium, en retssal, fem klasseværelser, fire seminarlokaler, kliniske og oplevelsesmæssige læringsrum, en boghandel, en café og to samlingsområder for studerende. Lovbygningen huser også det 58.000 kvadratmeter store Albert E. Jenner, Jr. Memorial Library, som byder på en rummelig læsesal, samarbejdsområder for studerende, stille studierum og et klasseværelse/konferencelokale.

Livet i Champaign-Urbana

Champaign-Urbana, med sine storbyfaciliteter, men alligevel små byer, er en livlig og overkommelig universitetsby med en livlig kulturscene, gratis offentlig transport for studerende, en bred vifte af restauranter og adskillige sportsmuligheder. Champaign-Urbana-området, der er anerkendt som en af de bedste universitetsbyer i Amerika, bugner af muligheder, lige fra at deltage i forestillinger i det anerkendte Krannert Center for Performing Arts og se Big Ten sportsbegivenheder til at deltage i en række andre lokale begivenheder, som f.eks. som Illinois Marathon , Ebertfest Film Festival , Urbana's Market på Square Farmers Market eller Friday Night Live musikbegivenheder i Champaigns centrum. På og uden for campus er Champaign og Urbana fyldt med parker, atletiske faciliteter , grønne områder, cykel- og vandrestier og andre muligheder for både indendørs og udendørs rekreation.

  Indlæggelser

  Adgangskravene til Graduate College og engelskkundskabskravene gælder. Studerende er ikke forpligtet til at tage den generelle Graduate Record Examination (GRE). Studerende optages på individuel basis i henhold til en gennemgang af deres tidligere præstationer med vægt på akademisk præstation.

  Ansøgningskrav

  • Afsluttet ansøgning
  • Genoptag
  • Erklæring om formål
  • Certificerede udskrifter og legitimationsoplysninger
  • Et referencebrev
  • TOEFL- eller IELTS-score rapporteret fra ETS eller IELTS (eller en Duolingo English Test-score fra 1. februar 2020 til 1. august 2022), hvis det er relevant

  Internationale ansøgere

  Alle internationale grad-søgende ansøgere er forpligtet til at indsende resultaterne af TOEFL eller IELTS som bevis på engelskkundskaber, medmindre de kvalificerer sig til en undtagelse. Officielle resultater skal indsendes direkte fra testbureauet. Alle scoringer skal dateres inden for to år efter begyndelsen af den foreslåede optagelsesperiode.

  Engelsk færdighedsprøve Minimum for adgang med begrænset status Minimum for fuld status optagelse
  TOEFL IBT 80 103
  IELTS (akademisk eksamen) 6.5 7.5
  TOEFL Revideret PDT 60 Ikke berettiget
  TOEFL ITP Plus (kun Kina) 550 Ikke berettiget
  DUOLINGO (kun test taget mellem 1. februar 2020 og 1. august 2022) 105 125

  Placeringer

  • Champaign

   504 East Pennsylvania Avenue, 61820, Champaign

  Spørgsmål