Keystone logo
University of Hawai‘i at Mānoa, William S. Richardson School of Law

University of Hawai‘i at Mānoa, William S. Richardson School of Law

University of Hawai‘i at Mānoa, William S. Richardson School of Law

Introduktion

Om UH Mānoa

Universitetet i Hawai'i på Mānoa (UH Mānoa) blev grundlagt i 1907 og er flagskibs universitetet for Hawai'i System. En valgmulighed, studerende og fakulteter kommer fra hele nationen og verden til at drage fordel af UH Mānoas unikke forskningsmuligheder, forskellige samfund, nationalt rangerede Division I-atletikprogram og smukt landskab. Konsekvent rangeret en "bedste værdi" blandt amerikanske gymnasier og universiteter, vores studerende får en stærk uddannelse til en overkommelig pris.

77127_waikiki-beach-581102_640.jpg

Om Honolulu, HI

Honolulu er den største by i staten Hawaii og også hjemsted for statens hovedstad. Honolulu, som betyder "beskyttet havn" eller "beskyttet bugt", menes at være blevet grundlagt så tidligt som 2.000 år siden. Byen blev fast etableret som det centrale center for de hawaiiske øer i midten af ​​1800'erne. Hawai'i blev Aloha-staten i 1959, da den formelt blev optaget til Unionen som den 50. stat.

I dag er Honolulu en af ​​Amerikas sikreste byer med mange unikke træk og egenskaber. Det er hjemsted for Amerikas eneste kongelige palads og er kendt for sit tropiske klima, frodigt grønt landskab, forskelligartet befolkning og samfundsånd kendt som aloha.

77128_hawaiian-hula-dancers-377653_640.jpg

Vores mission

William S. Richardson School of Law er et samarbejde, multikulturelt fællesskab, der forbereder eleverne til ekspertise i praksis i lov og relaterede karriere, der fremmer retfærdighed og retsstatsprincippet.

Vi udvikler højt kvalificerede, etiske fagfolk gennem ekspertise i undervisning, stipendium og offentlig service.

Vi omfavner Hawai'i's mangfoldighed og værdier og anerkender et særligt ansvar for vores stat og Stillehavsområdet.

Vi fører i miljølovgivning, indfødt hawaiisk lov og Stillehavs-asiatiske juridiske studier.

77129_honolulu-1124096_640.jpg

Akkreditering

William S. Richardson School of Law ved University of Hawaii i Mānoa er blevet akkrediteret af Rådet for afdelingen for juridisk uddannelse og optagelser til Bar of the American Bar Association siden 1982. Sektionen for juridisk uddannelse kan kontaktes på 321 North Clark Street, Chicago, IL 60610 eller telefon på (312) 988-6738. Law School har været medlem af Association of American Law Schools (AALS) siden 1989.

Placeringer

  • Honolulu

    Dole Street,2515, 96822, Honolulu

    Spørgsmål