Keystone logo
University of Hamburg in cooperation with Europa-Kolleg Hamburg Europæiske Studier og europæiske juridiske undersøgelser (LL.M.)
University of Hamburg in cooperation with Europa-Kolleg Hamburg

Europæiske Studier og europæiske juridiske undersøgelser (LL.M.)

Request duration

Engelsk, German

Fuldtid

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

På campus

* 8.500 €

Stipendier

Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier

Introduktion

Er du fascineret af den europæiske integration, og den måde, det holder fascination for andre regioner i verden? Ønsker du at uddybe din forståelse af denne proces og være aktivt involveret i det? Du ønsker en karriere, hvor velbegrundet juridisk, økonomisk og politisk videnskab viden om europæisk integration er uundværlig? Du har allerede afsluttet din første grad helst inden for jura, økonomi eller statskundskab med en fremragende resultat? Så skal du ansøge om en plads i vores Master programmet.

De to-semester Kandidatuddannelsen "europæiske og europæiske Retlige Studier" udbydes af Institut for europæisk integration af instituttets Europa-Kolleg Hamburg i samarbejde med Det Juridiske Fakultet og Det Naturvidenskabelige Economics and Social Sciences fra University of Hamburg.

Efter en vellykket gennemførelse af programmet enten den akademiske grad "Master of Arts (MA)" eller "Master of Laws (LL.M.)" vil blive uddelt.

Master Program tager ti måneder - fra oktober til juli det følgende år. Det er en fuldtids studieforløb. Den er underopdelt i ni moduler i alt. Der er syv moduler sammensat af akademiske forelæsninger, hvoraf fem er nødt til at være til stede i løbet af vinteren sigt, mens yderligere to foredrag moduler følger i løbet af sommeren sigt. Efter foredrag af vinteren sigt komme til en ende en akademisk speciale skal skrives, for hvilket en periode på fire måneder, der er til rådighed. En praksis modul er planlagt for perioden mellem vinter og sommer sigt (februar / marts) kræver, at de studerende til at gøre en praktikplads, fx ved en institution i EU, repræsentationer af det tyske udenrigsministerium i fremmede lande, ministerier, statslige organer , advokatfirmaer eller virksomheder.

I begyndelsen af ​​Master Program tre grundlæggende moduler, der afsættes til de juridiske, økonomiske og politiske aspekter af den europæiske integration skal med deltagelse af alle elever kollektivt. I løbet af de efterfølgende specialisering fase studerende har mulighed for at studere en af ​​følgende valgfrie specialisering felter i dybden: - EU som politisk aktør - Eksterne forbindelser i EU - Virksomheder som økonomiske aktører - lov af EU Master-programmet er undervist i engelsk udelukkende.

Kravene til optagelse på Kandidatuddannelsen er: - En grad fra en tysk eller udenlandsk videregående uddannelse (universitetsniveau) med en lødighed over gennemsnittet, helst i loven, i økonomi eller i statskundskab, der repræsenterer 240 point (CP). Ansøgere, der har fået tildelt deres første grad er berettiget til en professionel karriere med i alt 180 CP er nødt til at gøre op for den manglende 60 CP med en god præstation i yderligere uddannelse eller praktiske uddannelsesprogrammer vedrørende de områder, der er omfattet af Master programmet. Bevis for dette kan indsendes i form af erhvervserfaring, yderligere undersøgelser, forskning, publikationer eller lignende; - Meget gode engelskkundskaber færdigheder; For yderligere information se: www.europa-kolleg-hamburg.de

Om skolen

Spørgsmål

Lignende kurser

  • Master of Laws i international og europæisk ret: International lovgivning og menneskerettigheder
    • Ghent, Belgien
  • Master of Laws i international og europæisk ret: International og nationale retsordener
    • Ghent, Belgien
  • LLM videregående studier i europæisk og international menneskerettighedsret
    • Leiden, Holland