Keystone logo
University of Groningen LLM i europæisk ret i en global kontekst
University of Groningen

LLM i europæisk ret i en global kontekst

Groningen, Holland

1 Years

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Sep 2024

EUR 2.314 / per year *

På campus

* EU/EØS-studerende: 2168 € | ikke-EU/EØS-studerende: €15900

Introduktion

European Law in a Global Context LLM er et nyt spor, der starter i det akademiske år 2021-2022, modificeret fra vores tidligere European Economic Law LLM-program.

European Law in a Global Context LLM-programmet dækker alle de centrale aspekter af EU-retten, men har også særlig opmærksomhed på den globale kontekst, som EU opererer i.

Dette unikke LLM-program giver eleverne en grundig forståelse af europæisk lov, men tilføjer indsigt i de stigende forbindelser mellem interne og eksterne EU-politikker. Uddannelsen er attraktiv for studerende fra både EU- og ikke-EU-lande med interesse for EU og international ret, som ønsker at specialisere sig i den måde, hvorpå interne og eksterne EU-udviklinger og -kompetencer interagerer. I baggrunden for alle kurser er der, at europæisk integration og europæisk forfatningsudvikling ikke sker isoleret, og at EU ikke kun er påvirket af verdensbegivenheder, men også har indflydelse på eksterne markeder og enkeltpersoner.

Programmet giver muligheder for specialisering og at arbejde tæt sammen med førende specialister i europæisk ret.

Forskning

Fakultetets forskning udføres under paraplyen af Groningen Center for Law and Governance, hvor alle fakultetets afdelinger deltager. Hvor det er muligt, vil lærere bruge og inddrage denne forskning i de kurser, der undervises i.

Læreplan

Indlæggelser

Programundervisning

Karrieremuligheder

Om skolen

Chat with students

Spørgsmål