Keystone logo
University of Essex Online

University of Essex Online

University of Essex Online

Introduktion

University of Essex Online leverer 100 % online- og deltidskurser i business, computing, uddannelse, sundhed, jura, kriminologi og psykologi. De kvalifikationer, vi tilbyder, omfatter CertHEs og bachelorgrader på bachelorniveau, og PG Certs, PG Dips og Masters grader på postgraduate niveau, med studievarigheder fra 8 måneder til 4 år.

Du kan studere hos os hvor som helst med en internetforbindelse og på et tidspunkt, der passer bedst til din tidsplan. Dit kursus vil blive leveret gennem et avanceret virtuelt læringsmiljø (VLE), som giver dig 24/7 adgang til ressourcer af høj kvalitet, herunder forelæsningscasts, diskussionsfora, live seminarer og Q&A-sessioner. som omfattende eBibliotek.

Selv dine vurderinger vil blive gennemført helt online - ingen af vores kurser har et krav om at rejse til testfaciliteter eller eksamenscentre. Faktisk har størstedelen af vores kurser slet ikke eksamener! Til de få kurser, der har eksamenskrav, bruger vi et virtuelt proctoring-system, der sætter dig i stand til at aflægge akademisk strenge eksamener fra dit eget hjem. Ellers vil du udføre skriftlige opgaver, deltage i diskussionsfora eller skrive reflekterende journalindlæg.

Uanset om du er en erfaren professionel, der ønsker at gøre fremskridt i din karriere, eller en nyuddannet, der ønsker at booste deres CV, er onlinestudie en omkostningseffektiv, bekvem og fleksibel måde at komme videre på.

Hvorfor studere hos os?

Vi er en af de længstvarende udbydere af 100 % online grader i Storbritannien. Alle vores kurser er specielt designet til online levering, der kombinerer guldstandard undervisning med den nyeste teknologi og gør det muligt for dig at få en førsteklasses uddannelse fra hvor som helst i verden.

Vi er stolte af at blive bedømt som sølv i Teaching Excellence Framework (TEF), udført af Office for Students (OfS). Dette anerkender vores forpligtelse til at levere elevoplevelser af høj kvalitet med enestående vurderinger opnået for læringsmiljø og akademisk støtte – såvel som undervisningsvurdering og feedback. I 2023 National Student Survey (NSS) var 95 % af deltagerne enige om, at kurset hjalp dem med at udvikle den viden og de færdigheder, de har brug for i fremtiden, mens 94 % sagde, at de fandt deres kursus intellektuelt stimulerende.

Vores online -undervisere er førende myndigheder og specialister inden for deres respektive områder. De brænder for det, de lærer, og kombinerer deres viden om branchens praksis med akademisk levering af høj kvalitet, hvilket giver dig en læringsoplevelse uden sidestykke.

Vores team af dedikerede studierådgivere og studiefærdighedsspecialister yder mentoring og akademisk støtte i verdensklasse til dig fra din første dag til eksamen. Holdet vil være klar til at hjælpe og vejlede dig, mens du kommer videre gennem dine studier. Uanset spørgsmålet eller problemet, vil de arbejde sammen med dig for at finde en løsning.

Alle vores kvalifikationer tildeles og valideres af University of Essex, et prisvindende universitet med en 50-årig arv af fremragende undervisning og forskning. Når du har afsluttet dine studier, vil du blive inviteret til at opgradere fra University of Essex's Colchester campus. Du vil modtage det samme certifikat som campus-baserede studerende - din studieform er kun nævnt på din akademiske karakterudskrift.

Stipendier og finansiering

Gebyrer og finansieringsmuligheder

Universitetsuddannelse er en af de største investeringer i dig selv og din karriere. Vores studieafgifter er de samme for alle studerende, i Storbritannien og internationalt - og det inkluderer alt undervisningsmateriale og påkrævet læsning. Der er ingen skjulte gebyrer for vurderinger eller omprøver!

Vi tilbyder også studerende en række rabatter på studieafgifter, stipendier og betalingsmuligheder for vores onlinekurser.*

 • Alumnerabat: Kandidater fra University of Essex eller University of Essex Online er berettiget til 10 % rabat.
 • Fuld betalingsrabat: Betal det fulde studieafgift på forhånd, og du får 5 % rabat.
 • Internationalt stipendium: Delvist stipendium tilgængeligt for internationale studerende, der bor i specifikke regioner uden for Storbritannien.
 • Studielån: Vores CertHE-programmer og bachelor- og mastergrader er udpeget til studielån fra Student Finance England.
 • Månedlig betalingsplan: Tilgængelig for dem, der er selvfinansierende.

*Bemærk venligst, at der maksimalt kan anvendes to rabatter eller stipendier, og to stipendier kan ikke anvendes i kombination. For mere information om vores rabatter og stipendier og for at diskutere din berettigelse, kontakt venligst vores Admissions-team.

Alumni Statistik

Ranglister

TEF

Vi er stolte af at blive bedømt som sølv i Teaching Excellence Framework (TEF) udført af Office for Students (OfS). Dette anerkender vores forpligtelse til at levere elevoplevelser af høj kvalitet med enestående vurderinger opnået for læringsmiljøet og akademisk støtte – såvel som undervisningsvurdering og feedback.

NSS

University of Essex Online opnår ekspertise inden for undervisning, læring og akademisk støtte i 2023 National Student Survey (NSS).

Placeringer

 • Leeds

  Albion Street, LS1 5ES, Leeds

 • QM88+QV

  QM88+QV, Det Forenede Kongerige

Chat with students

Spørgsmål