Keystone logo
© Credits to Ameena Athab
University of Dayton School of Law

University of Dayton School of Law

University of Dayton School of Law

Introduktion

Vores historie

School of Law er en del af University of Dayton, som blev grundlagt i 1850 og er anerkendt som et top-tier nationalt universitet og et af de 10 bedste katolske universiteter i nationen.

121815_IMG_6017yes.JPG
  • School of Law blev først oprettet som University of Dayton College of Law og åbnede i 1922 under vejledning af dekan John C. Shea. Som afspejler den katolske marianistiske tradition for inklusivitet og accept, var kollegiets første klasse sammensat af en forskelligartet gruppe studerende.
  • Hvert medlem af den første klasse bestod advokateksamenen i det første forsøg, og stangpassageraterne forblev ekstremt høje i det næste årti. På trods af deres kandidaters succes førte den økonomiske uro under den store depression til, at jurastudiet lukkede sine døre i 1935 med forventning om at genåbne, når tiderne blev bedre.
  • Næsten fire årtier senere, i september 1974, blev denne forventning til virkelighed, og skolen, omdøbt til " University of Dayton School of Law " genåbnede. University of Daytons præsident, pastor Raymond A. Roesch, sagde dengang: "Vores interesse er ikke blot i at give, i privat regi, muligheder for erhvervelse af juridisk ekspertise, uanset om dette mål er værdigt. Vi ser snarere heri en enestående mulighed. at fremme kristen retfærdighed, social såvel som individuel, og dermed hjælpe med at menneskeliggøre samfundet."
  • Siden genåbningen er School of Law blevet kendt nationalt for innovative programmer som dens fuldt online LL.M. program og et af landets første online hybrid JD-programmer, et accelereret JD-program, der giver studerende mulighed for at dimittere på to år, dets Leadership Honours-program og dets Flyer Legal Pathways -program, der holder løftet om at ændre måden, hvorpå underrepræsenterede og undertjente studerende rekrutteres ind i jurastudier og advokatbranchen.

121817_G0840816.jpg

Vores missionerklæring

Som en integreret del af University of Dayton, et katolsk universitet grundlagt af medlemmer af Society of Mary i 1850, deler vi universitetets forpligtelse til at tjene andre og tilbyde en uddannelse, der blander teori og praksis. Ligesom universitetet værdsætter vi også fakultets rolle som lærere og mentorer såvel som lærde.

Det centrale i vores læseplan og vores undervisning er tanken om at udvikle komplette fagfolk. Den traditionelle tilgang til juridisk uddannelse, der er fremherskende på advokatskoler overalt i landet, centreret på sagsmetoden og den juridiske ræsonnement, forstærkes af udviklingen af de faglige færdigheder, som vores studerende vil stole på som praktikere og en forbedret påskønnelse af etik og samfundstjeneste, der vil skelne dem som advokater og ledere i de kommende år.

Som en advokatskole med et voksende omdømme er vi forpligtet til at udvikle og tilbyde fremragende studieprogrammer. Vi investerer kontinuerligt i de områder, der er mest vigtige for uddannelsen af vores studerende, vores dedikerede fakultet, vores innovative læseplan og det fysiske miljø, hvor vores studerendes uddannelse finder sted.

121818_Dayton.png

Akkrediteringserklæring

I 1979 modtog Dayton's School of Law fuld akkreditering fra Council of the Section of Legal Education and Admission to the Bar of the American Bar Association. School of Law modtog også medlemskab af Association of American Law Schools i 1984.

University of Dayton er akkrediteret af North Central Association of Colleges and Secondary Schools, og mange af dets programmer er akkrediteret af forskellige professionelle organisationer.

Placeringer

  • Dayton

    300 College Park Dayton, Ohio 45469 937-229-1000, , Dayton

Spørgsmål