Keystone logo
University of Connecticut UCONN - School of Law Energi- og miljøret LLM
University of Connecticut UCONN - School of Law

Energi- og miljøret LLM

Hartford, USA

1 Years

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 1.276 / per credit

På campus

Introduktion

LLM-programmet i energi- og miljøret ved UConn School of Law engagerer studerende og udvikler deres ekspertise inden for globale energibehov, klimaændringer, vedvarende energipolitik, miljøpolitik og arealanvendelse.

Gennem Center for Energi & Miljøret har eleverne mulighed for at bevæge sig ud over klasseværelset til praksisbaserede læringsmuligheder, herunder:

  • feltplaceringer hos statslige agenturer, advokatfirmaer, energi- og miljøselskaber og regulerede forsyningsselskaber
  • Semester i DC-programmet, som placerer studerende på sådanne føderale agenturer som Environmental Protection Agency og Department of Energy
  • anvendt forskning inden for en række områder

Studerende har muligheder for at deltage i foredrag og arrangementer med videnskabs- og forskningsafdelinger på UConn og andre institutioner. Det fleksible og unikke program forbereder eleverne til at integrere energi- og miljødiscipliner i deres arbejde, hvilket gør dem enestående værdifulde inden for deres valgte faglige områder.

Center for Energi & Miljøret

Globale energibehov, klimaændringer, miljøforringelse og befolkningstilvækst lægger pres på energi- og miljøpolitikken. I erkendelse af, at disse discipliner ikke længere kan undervises separat, oprettede UConn School of Law Center for Energy & Environmental Law i 2010 som en del af et program for kombineret juridisk uddannelse, politik og stipendium. Center for Energi & Miljøret gør det muligt for studerende at fokusere deres studier på disse spændende områder ved at samle eksperter fra mange discipliner for at tackle de komplekse udfordringer i forbindelse med verdens miljø- og energifremtid.

Indlæggelser

Om skolen

Spørgsmål