Keystone logo
University of Bristol Law School LLB jura og spansk
University of Bristol Law School

LLB jura og spansk

4 Years

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 23.900 / per year *

På campus

* internationale studerende I £9.250 om året, hjemmestuderende

Introduktion

Vores topplacerede jurauddannelse giver dig et solidt grundlag for juridisk viden og en mulighed for, at du kan udforske en bred vifte af juridiske emner. Du vil blive undervist af verdensledende akademikere, der aktivt påvirker politik og praksis i den pulserende og mangfoldige by Bristol.

En forståelse af mere end én juridisk tradition, sprog og kultur kan åbne op for en verden af ​​muligheder. På dette fireårige, fælles honours-kursus vil du udvikle dit sproglige og kulturelle kendskab til Spanien og Latinamerika til et gradsniveau sammen med kerneenheder inden for civil og common law - verdens mest fremtrædende juridiske traditioner. Du får chancen for at tilbringe dit tredje år på et spansktalende universitet. For at finde ud af mere om at studere i udlandet, besøg Center for Studier i udlandet.

At vælge LLB i jura og spansk i Bristol vil gøre dig i stand til at komme videre på advokatuddannelseskurset eller delvist forberede dig til Solicitors Qualifying Examination (SQE), hvilket hjælper dig med at udvikle kernejuridiske færdigheder og forståelse af de syv grundlag for juridisk viden .

Få et forspring i din juridiske karriere ved at opnå kvalificerende arbejdserfaring (QWE) gennem en af ​​vores advokatklinikker, sammen med gratis adgang til karriereudviklingsressourcer fra vores partner, BPP University designet til at hjælpe håbefulde advokater og advokater.

En bredere kulturel erfaring, avancerede sprogfærdigheder og evnen til at artikulere både de særprægede og fælles træk ved forskellige juridiske systemer vil få dig til at opgradere med et værdifuldt færdighedssæt, ideelt skræddersyet til den globaliserede arbejdsplads.

Akkreditering

Vejene til kvalifikation for advokater og advokater har ændret sig. For mere information besøg Solicitors Regulation Authority eller Bar Standards Board.

Programvarighed

  • 4 år på fuld tid

Indlæggelser

Læreplan

Om skolen

Spørgsmål