Keystone logo
University of Bristol Law School

University of Bristol Law School

University of Bristol Law School

Introduktion

Vi er en top 10 UK Law School* i et verdensførende universitet**. Vores rige portefølje af postgraduate grader er formet og leveret af globalt anerkendte akademikere, der kombinerer undervisning og forskning ekspertise, så du dimitterer med de færdigheder og viden, der er nødvendige for at forfølge prestigefyldte karrierer inden for loven og videre. (*Komplet universitetsguide 2024 / ** top 60 QS World University Rankings 2023)

Vores postgraduate grader

Lær af verdens førende akademikere, så du selv kan blive ekspert

Vores intellektuelt krævende, forskningsinformerede læseplan leveres af akademikere, der er førende inden for deres områder. Som et Russell Group-universitet og et top 3 UK-universitet for ekspertise inden for juridisk forskning (analysen af REF 2021), er vores akademikere førende inden for forskellige områder af juridisk forskning. Det er denne kombination af fremragende undervisning og forskning, der får vores kandidater til at stå udadvendt på at forme og informere politik og lovgivning rundt om i verden og på tværs af mange sektorer.

Vælg mellem en bred vifte af LLM'er

Vores akademikeres viden og ekspertise informerer vores karakteristiske og spændende udvalg af LLM'er med programmer, herunder LLM Law and Innovation, LLM International Law, LLM Banking and Finance, LLM Health, Law and Society, LLM in Human Rights Law, LLM in Environment, Bæredygtighed og forretning og mange flere at vælge imellem.

Skræddersy din egen grad

Vores akademikeres banebrydende forskning har også påvirket en bred vifte af valgfrie moduler, der giver dig mulighed for at skræddersy din egen grad.

Spændende muligheder for ikke-juridiske kandidater

Vores MA i jura er en fremskyndet postgraduate grad med seniorstatus. Dette lovkonverteringskursus vil gøre dig i stand til at dimittere på to år mod tre med en LLB - og med en dybere forståelse af loven og juridisk ræsonnement, end det er muligt med et etårigt kursus. På dette kursus får du også chancen for specialiststudier med valgfrie enheder, der afspejler vores akademikeres ekspertise - adskiller den i forhold til at hjælpe dig med at opnå de højeste ambitioner, du har for din fremtidige karriere.

Vores karriereprogram

Få færdigheder og viden til at få adgang til en bred vifte af karrierer

At vælge University of Bristol betyder at få adgang til en rig kalender af karrierefokuserede aktiviteter og et stærkt samarbejde mellem skolen, vores alumner, internationale advokatfirmaer, ikke-statslige organisationer og en dedikeret karriererådgiver med ekspertise i, hvad der er nødvendigt for at få adgang til forskellige juridiske Pathways . At studere ved University of Bristol Law School betyder at afslutte med færdigheder, viden og kontakter til at opfylde dine karriereønsker og udmærke sig i eller uden for loven.

Få praktisk klinisk juridisk erfaring og arbejdsmuligheder inden for menneskerettigheder, juridisk teknologi og kriminologi

Gennem vores studenterdrevne pro bono juridiske service, Human Rights Law Clinic og initiativer, der tackler strafferet og retssystemet, såsom Freedom Law Clinic og Empowering the Innocent (et initiativ oprettet af grundlæggeren af den globalt anerkendte Innocence Project), kan du få anerkendt, virkelig erfaring med loven, som arbejdsgivere i en lang række sektorer vil værdsætte. Yderligere muligheder omfatter mentorordninger, menneskerettigheder og juridiske teknologiplaceringer og meget mere.

Vores faciliteter

Bo og lær i fantastiske faciliteter, en spændende britisk by og et af de største juridiske centre uden for London

Law School faciliteterne giver den allerbedste blanding af tradition og innovation. Meget af undervisningen er baseret i den ikoniske Wills Memorial Building i hjertet af Bristol med sit gotiske tårn, Great Hall og bibliotek - og gargoylindrammede vinduer i dets forelæsningssale. På den anden side af vejen på Berkeley Square ligger en anden historisk bygning, der rummer moderne forskningssuiter, seminar- og tutorlokaler og en avanceret Moot Court, hvor du også kan teste dine debat- og forhandlingsevner. Bristol i sig selv er en pulserende, kulturelt mangfoldig by, lille nok til at føle sig varm og venlig, men stor nok til at give enestående fritidsaktiviteter, herunder et væld af klubber, sportsaktiviteter og samfunds- og frivillige grupper.

Hvorfor Bristol?

Skoleleder introduktion til Jurastudiet

Placeringer

  • Bristol

    Wills Memorial Building, Queens Road, Clifton, Avon, BS8 1RJ, Bristol

Spørgsmål