Keystone logo

University of Bristol Law School

A logo

Introduktion

Vores forskning

University of Bristol er på forkant med global forskning. Vi har foretaget innovationer inden for områder lige fra dødsforebyggelse til barneseng til nanoteknologi.

Universitetet har haft et ry for innovation siden det blev grundlagt i 1876. Vores forskning takler nogle af verdens mest presserende problemer inden for så forskellige områder som infektion og immunitet, menneskerettigheder, klimaændringer og kryptografi og informationssikkerhed.

Universitetet har i øjeblikket 40 stipendiater fra Royal Society og 13 fra British Academy - en bemærkelsesværdig præstation for en relativt lille institution.

Vi sigter mod at samle de bedste sind inden for individuelle områder og tilskynde forskere fra forskellige discipliner og institutioner til at arbejde sammen for at finde varige løsninger på samfundets presserende problemer.

Vi er involveret i adskillige internationale forskningssamarbejder og integrerer praktisk erfaring i vores læseplan, så de studerende arbejder på virkelige projekter i partnerskab med erhvervslivet, regeringen og samfundssektoren.

Den studerendes oplevelse

Vi sigter mod at udruste vores studerende med viden og færdigheder til at lykkes i deres valgte karriere på et konkurrencedygtigt globalt marked.

Vi tiltrækker studerende fra hele verden og skaber et rigt og spændende internationalt samfund. Vi er også heldige som placeret i en livlig, dynamisk by med et ry for kreativitet og bæredygtighed.

Med et valg af over 200-graders kurser, der dækker en bred vifte af emner, deltager vores studerende på intellektuelt udfordrende kurser, der fremmer uafhængighed i sindet.

Bristol Futures

Et initiativ fra University of Bristol, der sætter vores studerende i stand til at opfylde deres akademiske og personlige potentiale, til at dimittere fra universitetet som iherdige, opfindsomme og forbundne personer, som vil være en fordel for sig selv og for samfundet. Bristol Futures er bygget op omkring tre temaer, der udforsker de store muligheder og udfordringer, vores generation står overfor:

 • Innovation og virksomhed
 • Globalt medborgerskab
 • Bæredygtig fremtid

Ud over deres uddannelse vil vores studerende være i stand til at engagere sig i disse temaer inden for en række aktiviteter og læringsressourcer, der understøtter deres studier og personlig udvikling.

En Bristol-grad er meget attraktiv for arbejdsgivere: vi tilbyder vores studerende en høj kvalitet, forskningsstyret uddannelse og forbedrer vores globale omdømme ved at rekruttere de bedste akademikere. Bristol rangeres fjerde på en liste over universiteter målrettet af førende kandidatarbejdere (kilde: Graduate Market i 2018, High Fliers Research).

Vores kurser er formet af den allerførste tankegang, og vores studerende arbejder på virkelige projekter med akademikere, der er eksperter på deres felt. Ud over at undervise i fakta, videregiver vores forskere deres viden, entusiasme og erfaring.

Bristol er lille nok til at føle sig varm og venlig med velbefindende rådgivere i både universitetsboliger og akademiske skoler til at støtte vores studerende, personlige vejledere og yderligere supporttjenester. Det er også stort nok til at give fremragende fritidsmuligheder, herunder en række klubber, sportsaktiviteter og samfunds- og frivillighedsgrupper.

Vi investerer løbende i nye og eksisterende faciliteter, træning og teknologi.

Vores biblioteker, it-faciliteter og uformelle studierum holder de studerende forbundet og understøtter uafhængig læring. Vi har et omfattende netværk af supporttjenester for at sikre, at vores studerende kan få hjælp og rådgivning om alle aspekter af universitetslivet - akademisk, personlig, økonomisk og praktisk - hvis og når de har brug for det.

Brooke Cagle / Unsplash

Rankings og omdømme

Bristol rangerer konsekvent i verdens top 100 og Storbritanniens top ti universiteter i ligatabeller, der trækker på information om både forskning og ekspertise i undervisningen.

Vi er et af de mest populære britiske universiteter og tiltrækker i gennemsnit otte ansøgere af høj kvalitet til hvert sted, og vores kandidater er blandt de mest efterspurgte af arbejdsgivere over hele kloden.

 • Top ti britiske universitet (QS World University Rankings 2020)
 • Det næstmest målrettede universitet af top UK-arbejdsgivere (High Fliers Research)
 • Et sted at bo i Storbritannien (Sunday Times 2017)
 • Placeret niende i England for kandidatansættelsesevne (QS Graduate Employability Rankings 2020)
 • Hjem til den bedste forretningsinkubator i verden (UBI Global 2015)
 • Top fem universitet for forskning (2014 REF)
 • 13 nobelprisvindere knyttet til universitetet - inklusive vores nuværende kansler, Sir Paul Nurse
 • 27 fag højt vurderet i verdens top 100 (QS World Subject Rankings 2019)
 • Top ti i 2016/17 mesterskaber i britiske universiteter og colleges sport (BUCS)
 • Klatrede syv steder i Guardian University Guide 2019
 • Placeret sjette i Europa til undervisning
 • University of Bristol-alumner er blandt de højst betalte kandidater i Storbritannien

Over 40 procent af vores undervisningsprogrammer er akkrediteret af professionelle organer, der konsekvent anerkender ekspertisen i vores forskningsrige studieplan, vores læringsmiljø og vores læringsresultater.

Vision og strategi

Vores universitetsstrategi fanger den kollektive ambition og fantasi for vores personale, vores studerende og den bredere Bristol-familie. Det giver en køreplan, der angiver vores ambitioner for de næste syv år.

At arbejde og studere i Bristol giver dig mulighed for at udforske og fremme nye måder at tænke og se verden på.

Vores universitetsstrategi blev lanceret i 2016. Den fokuserer på seks centrale områder:

 • Uddannelse og den studerendes oplevelse
 • Forskning, innovation og partnerskaber
 • Vores personale og måder at arbejde på
 • Internationalisering og globale relationer
 • Fysisk og digital infrastruktur
 • Bæredygtighed

Vores personale og studerende gav deres synspunkter ind i strategien, da den udviklede sig, og hold på tværs af universitetet arbejder nu på implementeringsplaner.

I juni 2016 havde personalet mulighed for at høre rektor introducere strategien og stille spørgsmål ved interne lanceringsarrangementer. Han talte om den spændende fremtid foran os i sammenhæng med usikkerheden omkring resultatet af EU-folkeafstemningen.

Placeringer

 • Wills Memorial Building, Queens Road, Clifton, Avon, BS8 1RJ, Bristol

Spørgsmål