Keystone logo
University of Bristol Law School

University of Bristol Law School

University of Bristol Law School

Introduktion

Vi er en af de 10 bedste juridiske fakulteter i Storbritannien på et verdensledende universitet. Vores rige portefølje af postgraduate grader er formet og leveret af globalt anerkendte akademikere, der kombinerer undervisning og forskning excellence, så du dimitterer med de færdigheder og den viden, der er nødvendig for at forfølge top-fight karrierer inden for jura og udenfor. (*Complete University Guide 2023 / ** #61 QS World University Rankings 2023)

Vores postgraduate uddannelser

Lær af verdens førende akademikere, så du selv kan blive ekspert

Vores intellektuelt krævende og forskningsinformerede læseplan leveres af akademikere, der er førende inden for deres områder. Som et Russell Group-universitet og et top 3-universitet i Storbritannien for ekspertise inden for juridisk forskning (analysen af REF 2021) er vores akademikere førende inden for forskellige områder af juridisk forskning. Det er denne kombination af fremragende undervisning og forskning, der gør, at vores kandidater kan udforme og informere politik og lovgivning rundt om i verden og i mange sektorer.

Vælg mellem et bredt udvalg af LLM'er

Vores akademikeres viden og ekspertise er grundlaget for vores særlige og spændende udvalg af LLM'er med programmer som LLM Law and Innovation, LLM International Law, LLM Banking and Finance, LLM Health, Law and Society, LLM in Human Rights Law, LLM in Environment, Sustainability and Business og mange flere at vælge imellem.

Skræddersy din egen uddannelse

Vores akademikeres banebrydende forskning har også påvirket et bredt udvalg af valgfrie moduler, som giver dig mulighed for at skræddersy din egen grad. LLM Law and Globalisation tilbyder f.eks. moduler, der spænder fra IT-lovgivning, IP-lovgivning og miljølovgivning til strafferet og strafferetspleje - hvilket gør det til et populært valg for både internationale og hjemlige studerende.

Spændende muligheder for kandidater, der ikke har en juridisk uddannelse

Vores kandidatgrad i jura er en fremskyndet, hurtigsporet, en senior status postgraduate grad. Dette kursus til konvertering til jura giver dig mulighed for at afslutte uddannelsen på to år i stedet for tre år med en LLB - og med en dybere forståelse af jura og juridisk ræsonnement end muligt med et etårigt Graduate Diploma in Law. På dette kursus får du også mulighed for at specialisere dig med valgfrie enheder, der afspejler vores akademikeres ekspertise - hvilket gør kurset enestående, når det gælder om at hjælpe dig med at nå dine højeste ambitioner for din fremtidige karriere.

Vores karriereprogram

Opnå færdigheder og viden til at få adgang til en bred vifte af karrierer

At vælge University of Bristol betyder at få adgang til en rig kalender af karrierefokuserede aktiviteter og et stærkt samarbejde mellem fakultetet, vores alumner, internationale advokatfirmaer, ikke-statslige organisationer og en dedikeret karriererådgiver med ekspertise i, hvad der er nødvendigt for at få adgang til forskellige juridiske Pathways. At studere på University of Bristol Law School betyder, at du får en eksamen med de færdigheder, den viden og de kontakter, du har brug for til at opfylde dine karrieremæssige ønsker og til at opnå topkarakterer inden for eller uden for juraen.

Få praktisk klinisk juridisk erfaring og arbejdsmuligheder inden for menneskerettigheder, juridisk teknologi og kriminologi

Gennem vores studenterdrevne pro bono juridiske service, Human Rights Law Clinic og initiativer, der beskæftiger sig med strafferet og retssystemet, såsom Freedom Law Clinic og Empowering the Innocent (et initiativ oprettet af grundlæggeren af det globalt anerkendte Innocence Project), kan du få anerkendt, reel erfaring med loven, som arbejdsgivere i en lang række sektorer vil sætte pris på. Andre muligheder omfatter mentorordninger, praktikophold inden for menneskerettigheder og juridisk teknologi og meget mere.

Vores faciliteter

Bo og lær i fantastiske faciliteter, en spændende by i Storbritannien og det største juridiske center uden for London

Jurastudiets faciliteter er den bedste blanding af tradition og innovation. En stor del af undervisningen foregår i den ikoniske Wills Memorial Building i hjertet af Bristol, med sit gotiske tårn, Harry Potter-agtige store sal og bibliotek - og de gargoyleindrammede vinduer i forelæsningssalene. På den anden side af vejen på Berkeley Square ligger en anden historisk bygning, som for nylig er blevet renoveret og rummer moderne forskningsrum, seminar- og undervisningslokaler samt en topmoderne moot court, hvor du også kan afprøve dine evner til at debattere og forhandle. Bristol er en levende, kulturelt mangfoldig by, der er lille nok til at føles varm og venlig, men stor nok til at give dig enestående muligheder for fritidsaktiviteter, herunder et væld af klubber, sportsaktiviteter og samfunds- og frivillige grupper.

Vælg Bristol og få mere ud af loven, end du nogensinde havde troet var muligt.

Hvorfor Bristol?

Introduktion fra skolelederen til jurastudiet

English Language Requirements

Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.

Placeringer

  • Bristol

    Wills Memorial Building, Queens Road, Clifton, Avon, BS8 1RJ, Bristol

Spørgsmål