Keystone logo
University At Buffalo Law School

University At Buffalo Law School

University At Buffalo Law School

Introduktion

Blandt de stærkeste offentligretlige skoler i nationen og et center i verdensklasse for tværfaglige studier giver University at Buffalo School of Law studerende et stærkt teoretisk fundament og de praktiske værktøjer, de har brug for for at få succes i et konkurrencepræget miljø.

University of Buffalo School of Law - den eneste lovskole i State University of New York-systemet - ligger på flagskibscampus for et forskningsintensivt offentligt universitet i verdensklasse, det største i det nordøstlige USA. En af kun få lovskoler beliggende ved en international grænse, vi tilbyder et utal af muligheder for grænseoverskridende læring, herunder vores nye koncentration af juridiske studier på tværs af grænser. Mange af vores nationalt fremtrædende fakultetsmedlemmer har en ph.d. ud over deres juridiske grader, som giver os mulighed for at tilbyde en bred vifte af tværfaglige kursusindstillinger undervist af eksperter.

Vores innovative korte januar-kurser tilbyder et indvendigt overblik over det virkelige liv advokatvirksomhed og en forskellig menu med emner og fora, herunder: skatteret i Paris, international handelsret i New Zealand, juridisk kultur i Thailand og menneskerettighedsret i Washington, DC fordelene ved at kombinere klasseværelset med service samles i vores praktiske kurser, der er blandt de stærkeste i landet. Disse kurser kombinerer studiet af et materielt lovområde under et fuldtidsmedlem af fakultetet med service i samfundet under vejledning af praktiserende advokater.

Placeringer

  • Buffalo

    Mary Talbert Way,211, 14260, Buffalo

    Spørgsmål