Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
University at Albany

University at Albany

University at Albany

Introduktion

Dette er University at Albany

Navngivet en af "America's Top Colleges" af magasinet Forbes, det er her, du lærer, lever, trives og lykkes. Dette er ekspertise - til en ekstraordinær værdi.

University at Albany ligger i New Yorks hovedstad og er det førende offentlige forskningsuniversitet i hovedstadsregionen og tilbyder mere end 17.000 studerende de store muligheder for et stort universitet i et miljø designet til at fremme individuel succes.

University at Albany","author_url":"","source":""}" />

150679_Albanyentryplaza

Akademisk ekspertise

Din succes er vores prioritet nr. 1. Det betyder, at du bygger dit cv, før du endda opgraderer - forbereder dig på, hvor livet fører dig.

Du vælger mellem over 50 bachelorstuderende og mere end 150 kandidatuddannelser, der forbereder dig til at få succes inden for en lang række områder.

I alle områder af studiet bliver du instrueret af fakultetet, som er førsteklasses lærde og lærere - mange aktivt engageret i livsforbedrende forskning, der bidrager dybt til det offentlige gode. Som mentorer giver de talrige muligheder for studerendeforskning på både bachelor- og kandidatniveau, hvilket inspirerer dig til at fremme dine evner og ønsker.

 • # 77 Top offentlige colleges i USA - 2021 (US News & World Report)
 • # 32 i det nordøstlige. Bedste Bang for the Buck Colleges - 2020 (Washington månedligt)
 • # 61 Top-til-bund-placeringer af amerikanske offentlige colleges - 2020 (Business First)
 • # 88 America's Best Value Colleges - 2019 (Forbes)

Nationalt anerkendte programmer

Ekspertisen ved en UAlbany-uddannelse anerkendes af mange uafhængige kilder. UAlbany rangeres blandt de bedste universiteter i Forbes 'America's Best Public Colleges', og US News & World Report rangerer konsekvent mange af vores kandidatuddannelser blandt de top 50 i USA, herunder klinisk psykologi, strafferet, bibliotek og information studier, offentlige anliggender, folkesundhed, sociologi og socialt arbejde.

 • # 1 Public School of Education i NY (US News & World Report - 2021)
 • # 19 Bedste Graduate Public Affairs-programmer 2020 (US News & World Report)
 • # 46 Bedste folkesundhedsskoler 2019 (US News & World Report)
 • # 2 Top Graduate Schools for Criminology - 2018 (US News & World Report)

Forpligtelse til mangfoldighed

University at Albany er forpligtet til at opretholde et miljø rig på mangfoldighed og inklusion, hvor alle medlemmer af vores samfund behandles med værdighed og respekt. Vi erkender, at dette er en rejse, men mener, at vi ved at arbejde sammen aktivt kan engagere os i at identificere handlingsmæssige emner, der adresserer problemer med campusklima.

 • Fremhævet som en national leder inden for fremme af racemæssig ligevægt - 2020 (Education Trust)
 • National 'HEED' Diversity Award 2018, 2019, 2020 (INSIGHT into Diversity Magazine)

Karriereforberedelse

UAlbany forbereder dig til at forfølge en karriere inden for en bred vifte af erhverv og gå ind i kandidatuddannelser, jura eller medicinske skoler. Du har adgang til praktikophold og karriereforberedelse i Fortune 500-virksomheder og på alle områder, plus muligheder for tidlig forsikring med Albany Medical Center og et unikt partnerskab med Albany Law School. Seneste tilføjelser til vores akademiske tilbud inkluderer nogle af de mest efterspurgte programmer i dag, såsom edb-teknik, hjemlandssikkerhed, beredskab, digital retsmedicin, finansmarkedsregulering og folkesundhed.

 • Top 7% Topkunstnere inden for social mobilitet - 2021 (US News & World Report)
 • Top 12% Top nationale universiteter baseret på bidrag til det offentlige gode - 2020 (Washington månedligt)
 • Top 6% top sociale mobilitetselevatorer - 2020 (Uddannelsesreform nu)
 • Top 2% indeks for social mobilitet for videregående uddannelser 2020 (CollegeNET)

Strategisk beliggenhed

Hovedstadsregionen i staten New York har den højeste beskæftigelsesfrekvens i Upstate New York og er hjemsted for travle industrier som regering, teknologi, forretning, sundhedspleje og uddannelse. Universitetets placering giver dig ubegrænsede muligheder for praktikophold og offentlig service, hvorigennem du vil få erfaring, teste dine færdigheder og forberede dig på at starte en succesrig karriere.

Tre forskellige campusser, et væld af muligheder

Uptown Campus

Universitetets hovedcampus, der ligger på 1400 Washington Avenue i Albany, blev designet i 1961-62 af den berømte amerikanske arkitekt Edward Durell Stone. Campussen afspejler Stones signaturstil med dristigt samlet design, udtrykt ved dets tårne, kupler, springvand, skyhøje søjlegange og fejende baldakin. Resultatet er dramatisk forskelligt fra de spredte bygninger og forskellige arkitektoniske stilarter på de fleste traditionelle universitetscampusser.

En konstant strøm af nybyggeri har udvidet Uptown Campus i det sidste årti og tilføjet nye videnskabs- og kunstfaciliteter og administrationsbygninger. Et nyt hjem for Handelshøjskolen tildelte en LEED-guldvurdering fra US Green Building Council, der åbnede i efteråret 2013. Udvidelse og større renoveringer har totalrenoveret universitetets Entry Plaza, hovedfontæne, 20-etagers Carillon og Campus Center.

Uptown Campus har også Performing Arts Center, der kan prale af flere teatre, recitalsale og øvelsesinstruktionsrum; University Art Museum, et af de fineste regionale museer i det nordøstlige; og New York State Writers Institute, et bredt uddannelsesgrundlag for læsere og skrivende studerende, der fremmer litteratur. Andre specielle faciliteter på Uptown Campus inkluderer et meteorologisk laboratorium fra National Weather Service, en lineær accelerator til fysikforskning og et banebrydende datacenter, der understøtter højtydende computing og netværk. Navet på studerendes aktivitet er Campus Center, som inkluderer lounger, mødelokaler og spisestuer, en balsal, en cafeteria, bankfaciliteter, en dagligvarebutik, en Barnes & Noble boghandel og en række både fastfood og sunde madmuligheder .

Boliger

Hver af de fire boligkvarterer på Uptown Campus huser cirka 1.200 studerende og inkluderer otte, tre-etagers saler og et 23-etagers tårn. Hver quad inkluderer lounger og rekreative områder, og tre quads indeholder spisefaciliteter. I nærheden Freedom Apartments har leve i lejlighedsstil, og Empire Commons leverer lejlighedsstil i et værelse til 1.200 studerende. Liberty Terrace, et arkitektonisk prisvindende, miljøvenligt boligkompleks, giver yderligere 500 senge i lejlighedsstil. Boliger er også tilgængelige på Alumni Quad, der ligger nær Downtown Campus.

Atletiske faciliteter

Udendørs rekreative faciliteter inkluderer oplyste tennisbaner, basketball- og volleyballbaner og flere multifunktionelle spil- og intramurale områder, herunder Alumni Turf Field, hjemsted for UAlbanys felthockeyhold. John Fallon Field, dedikeret til UAlbany mænds og kvinders lacrosse, har en kapacitet på 2.500. Tom og Mary Casey Stadium med 8.500 pladser, hjemsted for fodbold og fodbold til mænd og kvinder, åbnede i efteråret 2013. Det følgende år åbnede UAlbany det nye hjemsted for skolens mesterskabsbane. Det har en sporet overflade på ni baner og komplet rekonditionering af det naturlige græsbane til markbegivenheder.

Indendørs atletiske faciliteter er domineret af SEFCU Arena. Med en arena siddepladser på næsten 4.800 er anlægget hjemsted for NCAA Division I Great Dane basketball og huser også et løbebane, et moderne fitnesscenter, et fuldt udstyret atletisk træningskompleks med boblebade og andet rehabiliterende udstyr, to hovedgarderober, og flere mindre team-omklædningsrum. Alle faciliteter er handicappede tilgængelige og har udpegede siddepladser til handicappede tilskuere. Center for Fysisk Uddannelse inkluderer en pool, omklædningsrum, vægt- og brydningsrum, et dansestudie og basketball, håndbold og squashbaner.

Downtown Campus

Downtown Campus, der ligger på 135 Western Avenue i Albany, er et klassisk kompleks i georgisk stil, der tjente fra 1909-66 som hovedcampus. For nylig renoveret huser det Rockefeller College of Public Affairs & Policy, School of Criminal Justice, School of Social Welfare og College of Engineering and Applied Sciences.

Health Sciences Campus

Health Sciences Campus, et tidligere farmaceutisk kompleks, der blev købt i 1996 og ligger på One University Place i Rensselaer, er et af regionens blomstrende biovidenskabsforsknings- og højteknologiske centre. Dens akademiske anker er School of Public Health, og dets forskningsfaciliteter inkluderer Cancer Research Center, hjemsted for Gen * NY * Sis Center for Excellence in Cancer Genomics, og Center for Functional Genomics.

152019_151855_20190509_podium-tulips__MG_2936.jpg

Campus funktioner

Tre adskilte campusser, et væld af muligheder

Uptown Campus

Universitetets hovedcampus, beliggende på 1400 Washington Avenue i Albany, blev designet i 1961-62 af den berømte amerikanske arkitekt Edward Durell Stone. Campus afspejler Stones signaturstil med dristig samlet design, udtrykt ved dets tårne, kupler, springvand, skyhøje søjlegange og fejende baldakin. Resultatet er dramatisk anderledes end de spredte bygninger og forskellige arkitektoniske stilarter på de fleste traditionelle universitetscampusser.

En konsekvent strøm af nybyggeri har udvidet Uptown Campus i det sidste årti og tilføjet nye videnskabs- og kunstfaciliteter og administrationsbygninger. Et nyt hjem til School of Business tildelte en LEED-guldvurdering fra US Green Building Council, som åbnede i efteråret 2013. Udvidelse og større renoveringer har fuldstændig renoveret universitetets Entry Plaza, hovedfontænen, 20-etagers Carillon og Campus Center.

Uptown Campus har også Performing Arts Center, der kan prale af adskillige teatre, koncertsale og øveundervisningsrum; University Art Museum, et af de fineste regionale museer i det nordøstlige; og New York State Writers Institute, en bred uddannelsesbase for læsere og forfatterstuderende, der promoverer den litterære kunst. Andre specielle faciliteter på Uptown Campus omfatter et nationalt vejrtjeneste-meteorologisk laboratorium, en lineær accelerator til fysikforskning og et banebrydende datacenter, der understøtter højtydende databehandling og netværk. Omdrejningspunktet for studerendes aktivitet er Campus Center, som omfatter lounger, møde- og spiselokaler, en balsal, et cafeteria, bankfaciliteter, en dagligvarebutik, en Barnes & Noble-boghandel og en række forskellige muligheder for både fastfood og sund mad. .

Boliger

Hver af fire bolig-quads på Uptown Campus huser cirka 1.200 studerende og omfatter otte tre-etagers sale og et 23-etagers tårn. Hver quad inkluderer lounger og rekreative områder, og tre quads indeholder spisefaciliteter. Nærliggende Freedom Apartments har lejlighedsstil, og Empire Commons tilbyder enkeltværelseslejligheder til 1.200 studerende. Liberty Terrace, et arkitektonisk prisvindende, miljøvenligt boligkompleks, tilbyder yderligere 500 senge i lejlighedsstil. Bolig er også tilgængelig på Alumni Quad, der ligger nær Downtown Campus.

Atletiske faciliteter

Udendørs rekreative faciliteter omfatter oplyste tennisbaner, basketball- og volleyballbaner og flere multifunktionelle lege- og intramurale områder, herunder Alumni Turf Field, hjemsted for UAlbanys landhockeyhold. John Fallon Field, dedikeret til UAlbany lacrosse for mænd og kvinder, har en plads på 2.500. Tom og Mary Casey Stadium med 8.500 pladser, hjemsted for fodbold og fodbold for mænd og kvinder, åbnede i efteråret 2013. Året efter åbnede UAlbany det nye hjemsted for skolens mesterskabsprogram for atletik. Det har en ni-sporet baneoverflade og fuldstændig renovering af den naturlige græstørv infield til markbegivenheder.

Indendørs atletikfaciliteter er domineret af SEFCU Arena. Med en arenasædekapacitet på næsten 4.800, er anlægget hjemsted for NCAA Division I Great Dane basketball og huser også en løbebane, et moderne fitnesscenter, et fuldt udstyret atletisk træningskompleks med spabade og andet genoptræningsudstyr, to hovedomklædningsrum, og flere mindre holdomklædningsrum. Alle faciliteter er handicapvenlige og har udpegede siddepladser for handicappede tilskuere. Idrætscentret omfatter en pool, omklædningsrum, vægt- og brydningsrum, et dansestudie og basketball-, håndbold- og squashbaner.

The Downtown Campus

Downtown Campus, der ligger på 135 Western Avenue i Albany, er et klassisk kompleks i georgiansk stil, der tjente fra 1909-66 som hovedcampus. Det er for nylig renoveret og huser Rockefeller College of Public Affairs & Policy, School of Criminal Justice, School of Social Welfare og College of Engineering and Applied Sciences.

Det Sundhedsvidenskabelige Campus

Health Sciences Campus, et tidligere farmaceutisk kompleks købt i 1996 og beliggende på One University Place i Rensselaer, er et af regionens blomstrende biovidenskabelige forsknings- og højteknologiske centre. Dets akademiske anker er School of Public Health, og dets forskningsfaciliteter omfatter Cancer Research Center, hjemsted for Gen*NY*Sis Center for Excellence in Cancer Genomics, og Center for Functional Genomics.

  Ranglister

  • #77 Top offentlige gymnasier i USA - 2021 (US News & World Report)
  • #32 i det nordøstlige. Best Bang for the Buck Colleges - 2020 (Washington Monthly)
  • #61 Top-til-bund-rangeringer af amerikanske offentlige colleges - 2020 (Business First)
  • #88 America's Best Value Colleges - 2019 (Forbes)

  • #1 Public School of Education i NY (US News & World Report - 2021)
  • #19 Best Graduate Public Affairs-programmer 2020 (US News & World Report)
  • #46 Bedste folkesundhedsuddannelser 2019 (US News & World Report)
  • #2 Top Graduate Schools for Criminology - 2018 (US News & World Report)

  Placeringer

  • Albany

   1400 Washington Avenue, Albany, NY 12222, 12222, Albany

   Spørgsmål