Keystone logo
Universidade Santiago de Compostela Ph.d. i jura
Universidade Santiago de Compostela

Ph.d. i jura

Santiago de Compostela, Spanien

3 Years

Spanish, Galicisk

Fuldtid

Request application deadline

Oct 2024

EUR 200 / per year

På campus

Introduktion

Doktorgradsprogrammet i lov er et solidt, ambitiøst og fremtidsorienteret forslag, der samler praktisk talt alle grene af loven. Denne mulighed flygtede også fra en forstøvning af forskningslinjer for at konsolidere flere perspektiver i syv hovedlinjer, der gør det muligt at give dette formative stadium en tilgang, der overgår inddelingen i vidensområder og favoriserer synergier mellem grupper, og som også tillader summen af kritisk masse og visning af sunde videnskabelige resultater.

Programmet understøttes ikke kun af virkeligheden af betydelig økonomisk støtte, fanget i konkurrencedygtige opkald fra forskellige områder (regionale, nationale og internationale), men måske vigtigst af en track record af de lærere og grupper, der udgør de akkrediterede at sådan akademisk, videnskabelig og økonomisk anerkendelse ikke er midlertidig, men har veletablerede rødder og en solid bane.

De syv forskningslinjer er velegnede til at udføre forskning af rent akademisk karakter eller tættere på den juridiske praksis for hver dag. Programmets akademiske komité vil sikre, at speciale gennemføres i begge kanaler og sikre maksimal formidling af dem, der har en særlig forbindelse med virksomheden, administrationen og markedet. Fra det metodologiske synspunkt er formålet med dette program at være tilstrækkeligt opmærksom på ikke kun det endelige produkt opnået af doktorgraden (specialet), men frem for alt processen (undervisning / læring, som juridisk forskning er), overbevist om de kompetencer og færdigheder, der er erhvervet under ovennævnte proces, vil uddanne den fremtidige læge til en bred vifte af faglige muligheder.

forskningsområder

  • Generel retsteori, juridisk argumentation, forfatnings- og strafferegulering. Grundlæggende rettigheder
  • Forvaltningsret og offentlige forvaltninger
  • Alternative metoder til konfliktløsning: mægling i den retlige proces
  • ejendomsret
  • Personens ret, familie og arv
  • selskabsret
  • Internationale og europæiske studier

Ideelle studerende

Indlæggelser

Læreplan

Om skolen

Spørgsmål