Keystone logo
Universidade de Vigo

Universidade de Vigo

Universidade de Vigo

Introduktion

UVigo på et øjeblik

Vi blev født i 1990, og siden da har vi opretholdt konstant vækst og konsolidering. Vi er et banebrydende universitet med ekspertise som mål, og som vokser som en international reference inden for innovation og forskning.

Et offentligt universitet i samfundets tjeneste

Universidade de Vigo er et offentligt universitet med akademisk, økonomisk og statslig autonomi, som er til gavn for samfundet under principperne om lighed, solidaritet, demokrati og frihed.

Vores prioriterede mål er opnåelse af det højeste kvalitetsniveau inden for undervisning og forskning, samt fremme af søgen efter ny viden og dens overførsel til samfundet, kunstnerisk skabelse og videnskabelig og teknologisk udvikling.

Identitet

Den nuværende virksomhedsidentitet for Universidade de Vigo blev dannet i oktober 2008 og står over for en ændring og opdatering i henhold til et nyt scenarie. Identiteten er sammensat af forskellige symboler, der repræsenterer universitetet for at skabe en intern enhed og en samlet, kraftfuld og repræsentativ ekstern projektion af vores træk og værdier, tegnet er til stede i de forskellige sammenhænge, det udvikler sig i.

Vores værdier

Indsats, kreativitet, ekspertise og vedholdenhed har ført os til i disse års aktivitet at konsolidere os selv som det moderne og innovative universitet, vi er.

Vi er en stringent, gennemsigtig, inkluderende institution, forpligtet til mangfoldighed og ligestilling, med respekt for miljøet og miljømæssig bæredygtighed. Med aksen i overførsel af viden og træning er forskningen her konfigureret som fundamentet for undervisningen og som et middel til den videnskabelige og kulturelle udvikling af samfundet. Dette er os, Universidade de Vigo .

Placeringer

 • Vigo

  Circunvalación ao Campus Universitario, 36310, Vigo

  • Ourense

   Rúa Canella da Costa da Vela, 12, 32004 Ourense, , Ourense

   • Pontevedra

    Campus Universitario da Xunqueira,s/n, 36002, Pontevedra

    Spørgsmål