Keystone logo
UNIR - Mexico

UNIR - Mexico

UNIR - Mexico

Introduktion

UNIR Mexico: online universitetet i Mexico med europæisk kvalitet

UNIR Mexico er et privat mexicansk universitet godkendt inden ministeriet for offentlig uddannelse (SEP) i 2013.

Det internationale universitet i La Rioja i Mexico tilbyder et stort behov for at sikre optimal træning med europæisk universitets kvalitet. Til dette formål har han designet en innovativ metode baseret på live online klasser, som giver mulighed for øjeblikkelig kontakt mellem elev-lærer-partner og i konstant akkompagnement af en personlig vejledning.

Denne effektive metode er baseret på løbende vurdering, som sikrer konstant assimilering af viden og i realiseringen af ​​afsluttende eksamener, som garanterer træning af vores elever.

UNIR Mexico er et universitet tilpasset de nye tider og til det nuværende samfund. Det er et nyt koncept for universitet, der integrerer state-of-the-art teknologiske aspekter i servicen af ​​en tæt og kvalitetsmæssig uddannelse. UNIR Mexico er en del af UNIRs akademiske gruppe, International University of La Rioja, Europas førende inden for online træning, som er blevet en uddannelsesløs løsning for tusindvis af mennesker verden over. Mere end 38.000 studerende verden over har valgt denne uddannelsesmodel, og 24.000 fortsætter med at gøre det i dag i vores virtuelle campus, hvoraf 9.000 fra uden for Spanien.

Bachelor- og kandidatgrad, der tilbydes af UNIR Mexico, har officiel gyldighed og er indarbejdet i det nationale uddannelsessystem af sekretariatet for offentlig uddannelse (SEP) i Mexico.

Graderne er:

 • Bachelor of Business Administration
  RVOE-aftale: 20140032, indrømmet 12. februar 2014. Type: Federal.

 • Grad i Statskundskab og Offentlig Administration
  RVOE-aftale: 20140029, ydet den 12. februar 2014. Type: Federal.

 • Bachelor i Kommunikation
  RVOE-aftale: 20140031, ydet den 12. februar 2014. Type: Federal.

 • Juridisk grad
  RVOE-aftale: 20140030, indrømmet 12. februar 2014. Type: Federal.

 • Bachelor i pædagogik
  RVOE-aftale: 20140033, ydet den 12. februar 2014. Type: Federal.

Mesterne er:

 • Kandidatuddannelsen i psykopedagogik
  RVOE-aftale: 20160036, udstedt den 28. januar 2016. Type: Federal.

 • Master i Management og Management af Uddannelsescentre
  RVOE-aftale: 20160035, bevilget den 28. januar 2016. Type: Federal.

 • Master of Business Administration and Management (MBA)
  RVOE-aftale: 20160034, bevilget den 28. januar 2016. Type: Federal.

 • Kandidatuddannelsen i Human Resources Management
  RVOE-aftale: 20180080, indrømmet 19. januar 2018. Type: Federal.

 • Master i digital markering og elektronisk handel
  RVOE-aftale: 20180355, ydet den 9. marts 2018. Type: Federal.

 • Kandidatuddannelsen i operationel ledelse og kvalitet
  RVOE-aftale: 20180081, bevilget 19. januar 2018. Type: Federal.

 • Kandidatuddannelse i computersikkerhed
  RVOE-aftale: 20160037, udstedt den 28. januar 2016. Type: Federal.

 • Kandidatuddannelsen i Website Management og Engineering
  RVOE-aftale: 20160038, bevilget den 28. januar 2016. Type: Federal.

 • Kandidatuddannelsen i design og styring af teknologiske projekter
  RVOE-aftale: 20170996, bevilget 16. august 2017. Type: Federal.

 • Master i integrerede styringssystemer
  RVOE-aftale: 20180082, indrømmet 19. januar 2018. Type: Federal.

Ud over SEP- og SEP-masteruddannelserne tilbyder UNIR Mexico muligheden for at tage europæiske ph.d.-grader i forskellige discipliner, uddelt af International University of La Rioja. De fleste af disse grader anerkendes kandidateksamen i det europæiske område for videregående uddannelse.

"På forkant med den uddannelsesmæssige model af undervisningslæring"

International University of La Rioja i Mexico har altid været i spidsen for den uddannelsesmæssige model af online undervisning og læring. UNIR har overtaget informationsteknologierne både i dets akademiske fakultet og i frembringelsen af ​​indhold, væsentlige aspekter for at opretholde det pædagogiske lederskab. Denne digitale kultur har givet ham mulighed for at etablere operationelle ordninger baseret på anerkendelse af indsats og den maksimale ydeevne af hans lærere og studerende.

UNIR Mexico har formået at placere alle dydene i en succesfuld model i konstant udvikling for at etablere et solidt tilbud om bachelor- og kandidatgrad. I et land som vores, der fastholder en høj efterspørgsel efter fagfolk inden for områder som forskning, uddannelse, industri og produktion af varer og tjenesteydelser, er UNIR Mexico præsenteret som en gunstig og enestående løsning med hensyn til levedygtighed, omkostninger og resultater opnås.

Jeg inviterer dig til at være en del af dette integrerede, flertale universitet og forpligte sig til sine principper og værdier. Lærere, studerende, beslægtede institutioner og interesseret i at kende og komme ind i denne innovative model af internationalt universitet er velkomne.

Mtro. Francisco David Mejía Rodríguez, rektor UNIR México.

"Klar kald og passion for undervisning"

På UNIR México mener vi, at internettet og teknologiens verden bryder ned tids- og rumbarrierer, så vi kan få adgang til information, interagere og samarbejde med mennesker.

Derfor er det muligt at indovere med kvalitet og excellence på nye måder og metoder til undervisning og læring, hvilket bringer universitetet tættere på arbejdsmarkedet, til behovet for integreret træning, til erhvervelse af kompetencer og til videnskabelse.

UNIR Mexico har officielt gyldige bachelor- og kandidatuddannelser (RVOE) i Mexico og en bred vifte af europæiske master i forskellige discipliner. Vi fortsætter med at arbejde for at øge vores akademiske tilbud i henhold til vores lands uddannelsesbehov, både bachelor- og kandidatuddannelser.

På UNIR er vi overbeviste om, at indsats og engagement bliver belønnet. Vi sætter alt for at sikre, at den studerende får den bedst mulige uddannelse. Vores klare kald til undervisning og lidenskab for hele uddannelsessamfundet er den bedste garanti for succes. "

Julieta Palma Anda, generaldirektør UNIR México.

Placeringer

 • Eje Vial 7 Sur, 8, 03920, Mexico City

 • Mexico City, Mexico

Spørgsmål