Keystone logo
UNH Franklin Pierce School of Law

UNH Franklin Pierce School of Law

UNH Franklin Pierce School of Law

Introduktion

Et fællesskab af studerende og lærde

University of New Hampshire Franklin Pierce School of Law er en intim, innovativ juraskole, forpligtet til at udvikle studerende, der nyder udfordrende dialog fra de første øjeblikke af orientering, omfavner praksisbaseret læring og står klar til at slutte sig til rækken af alumner, der er globale ledere inden for intellektuel ejendomsret, almen praksis, offentlig interesse, social retfærdighed og handel og teknologi. Vores Legal Residency-program giver studerende mulighed for at arbejde i deres interesseområder i op til et helt semester, mens de modtager kredit, og vores Daniel Webster Scholar-program er det eneste praksisbaserede advokateksamenalternativ i landet. Vores fakultet består af praktikere med erfaring inden for deres interesseområder. Det lille elev/fakultetsforhold fremmer samarbejde og kollegialitet. Akkrediteret af American Bar Association, UNH Franklin Pierce er beliggende i Concord, New Hampshire, hjemsted for statens lovgiver, statskontorer samt lokale, statslige og amerikanske føderale domstole. Concord er kun en times kørsel fra Boston, og vi er placeret mindre end en time fra bjerge, søer og Atlanterhavet.

Hvorfor UNH Franklin Pierce?

Ud over vores US News and World Report Top 10-udmærkelse inden for intellektuel ejendomsret, er UNH Franklin Pierce blandt de top 100 American Bar Association-akkrediterede juraskoler i landet. Selvom vi ved, at placeringer er vigtige for potentielle studerende, mener vi også, at en jurastudieoplevelse skal være innovativ, givende og foran kurven.

Kraftcenter

UNH Franklin Pierce School of Law er en ABA-godkendt juraskole og har bevaret vores Top 10-udmærkelse inden for intellektuel ejendomsret i 30 på hinanden følgende år - hvert år siden ranglisten begyndte i den kategori.

Vi er stolte af at være New Hampshires lovskole og den banebrydende juraskole for informationsalderen. Studerende på UNH Franklin Pierce er fordybet i advokatbranchen fra deres første dag. Vores programmer er designet til at tilbyde relevant og praksisbaseret viden, færdigheder og værdier, så de studerende, når de dimitterer, slutter sig til et netværk af succesfulde alumner, der arbejder i mere end 80 lande.

Opgrader med selvtillid

Du går herfra med det, der skal til for at få succes. Kundeklare færdigheder. En uovertruffen uddannelse, du kun kan få fra små klassestørrelser og læring fra erfarne advokater. Erfaring på jobbet i lovlige opholdssteder og klinikker.

Vi overgår vores kolleger, når det kommer til det, der betyder mest – at hjælpe dig med at få et juridisk job af høj kvalitet. New Hampshire var den første stat i det nordøstlige til at vedtage Uniform Bar Exam. UNH Franklin Pierce-kandidater, der tager UBE i NH, tjener en bærbar score, der kan overføres til mere end 25 stater over hele landet. Vores alumni praktiserer i 48 stater og i mere end 80 lande.

Diversitet & Inklusion

University of New Hampshire Franklin Pierce School of Law er forpligtet til at opbygge og opretholde et mangfoldigt, retfærdigt og ægte inkluderende miljø for alle studerende, ansatte, ansøgere og besøgende. Vi mener, at at fremme mangfoldighed og rummelighed i vores skole betyder at anerkende den iboende værdi af forskellige oplevelser og at fremme ligeværdighed i respekt og muligheder for alle medlemmer af vores samfund. Vi søger at tilskynde til større gensidig forståelse af, hvordan individuelle forskelle har formet personlige identiteter. Vi sigter efter at fejre de forskelle, der gør hver enkelt af os unikke, og at støtte væksten og talenterne hos vores samfundsmedlemmer for at sikre, at alle kan nå deres fulde potentiale. Vi anerkender, at dette klima for inklusion er afgørende for vores fortsatte succes med at opnå den højeste kvalitet i forskning, stipendier, undervisning, engagement og alle andre strategiske mål for vores skole. Vi accepterer og glæder os over ansvaret for undervisning og læring i et mangfoldigt demokrati, hvor social retfærdighed fungerer som en bro mellem kvalitetsuddannelse og borgerinddragelse.

Akkreditering

American Bar Association

  • University of New Hampshire Franklin Pierce School of Law er godkendt af Council of the Section of Legal Education and Admissions to the Bar of the American Bar Association, 321 North Clark Street, Chicago, IL 60654, 312-988-6738.
  • University of New Hampshire Franklin Pierce School of Law, tidligere Franklin Pierce Law Center, har været fuldt akkrediteret af American Bar Association siden 1974.
  • Standard 509 Information, en oversigt over UNH Franklin Pierces optagelser, tilmelding, nedslidning, barpassagerater, fakultet og andre oplysninger, blev leveret til ABA.

New England Commission of Higher Education (NECHE)

  • University of New Hampshire er akkrediteret af New England Commission of Higher Education (NHCHE).

Placeringer

  • Concord

    University of New Hampshire School of Law 2 White Street, , Concord

Spørgsmål