Keystone logo
University of North Carolina School of Law LL.M. grad i amerikansk lovgivning
University of North Carolina School of Law

LL.M. grad i amerikansk lovgivning

Chapel Hill, USA

1 Years

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

På campus

Stipendier

Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier

Introduktion

Det etårige LL.M. (Master of Laws) grad er for udenlandske advokater, der allerede har optjent primærretlige grader fra universiteter i deres hjemlande. Programmet giver internationale advokater mulighed for at udvikle beherskelse af centrale områder af amerikansk lov på en af ​​landets øverste lovskoler, University of North Carolina i Chapel Hill (UNC-CH). LL.M. eleverne modtager juridisk uddannelse i amerikansk lov gennem UNC School of Laws nationalt anerkendte centre og områder med akademisk styrke inden for juridiske områder, der har stor efterspørgsel overalt i verden (f.eks. bank- og finanslov, energi / naturressourcer og IP-lov). LL.M. elever tager de fleste af deres klasser sammen med JD-studerende, så de kan dele deres internationale perspektiver, mens de lærer amerikansk lov. LL.M. eleverne kan fokusere på et specificeret fagkursus, der tilbydes inden for nogle få udvalgte lovområder; eller LL.M. studerende kan forfølge en mere generel amerikansk lov system dækning. Der er ikke en officiel grænse for størrelsen af ​​LL.M. kohort hvert år. Vi er imidlertid et nyere program og er derfor mindre i størrelse end mange andre LL.M. uddannelser. På grund af denne mindre størrelse af programmet, LL.M. studerende får stærk individuel opmærksomhed og hjælp fra LL.M. programadministration, LL.M. fakultet direktør, og lov skolen fakultet. LL.M. eleverne får yderligere ressourcer til to dekanens stipendiater og en honnørskribent, der tjener som peer mentorer og studentrådgivere til LL.M. studerende.

LL.M. på UNC fra UNC School of Law om Vimeo.

CURRICULUM

Studerende indgår i efterårssemesteret og skal tage 24 studiepoints selvfølgelig arbejde eller mere i løbet af akademiet, ved at opretholde et minimum samlet 2,25 GPA ved eksamen for at modtage LL.M. grad. Studerende, som ikke har modtaget deres juridiske uddannelse i common law-lande modtager grundstødning i den amerikanske lov tradition gennem fonde i USA Common Law kursus. I USA Legal Forskning og Skrivning naturligvis alle elever modtager undervisning i en række skriftlige og mundtlige professionel kommunikation stilarter samt væsentlige færdigheder for amerikanske juridiske indstillinger. Studerende forfølge en akademisk plan, der passer til deres individuelle faglige behov, vælge fra et udvalg af første-årige og øverste niveau kurser er tilgængelige via JD-programmet for den resterende del af kurser og kredit timer. Med godkendelse af LL.M. fakultetsdirektør, kan eleverne afslutte en kandidatafhandling og / eller tage en lov-relateret, graduate level kursus i en anden UNC afdeling, hvoraf timer kan regne med de 24,0 kredit timer, der kræves. UNC Law tilbyder spor af ekspertise, at en LL.M. studerende kan vælge at fokusere på med valg af kurser, hvis den studerende vælger.

Indlæggelser / afgifter

Ansøgere præstationer i at sikre deres oprindelige lov grad skal demonstrere akademisk ekspertise med en gennemsnitlig lødighed på B / 3,0 eller tilsvarende. Færdighed på engelsk - med et minimum TOEFL score på 80 på det internetbaserede testformat (iBT) eller en minimum IELTS score på 6,0 - er også et krav. Gennem vores tilbud på lovskolen har vi et stærkt program for både udenlandske advokater, der allerede har praktiseret loven i en årrække og for ansøgere, der er i begyndelsen af ​​deres jurister. Ansøgere kan indsende ansøgning materialer gennem LSAC eller sende direkte til UNC School of Law. Ansøgningscyklusen er åben 15. oktober - 31. maj. LL.M. studerende indtaster i efterårssemesteret og begynder deres front-loaded LL.M. kurser i midten af ​​august af det akademiske år. Vores LL.M. studerende deltager aktivt i Pro Bono muligheder (godt for NY bar licens krav) og i at tjene både kredit timer og på jorden erfaring og ekspertise gennem eksternship placering muligheder i et bredt udvalg af forskellige juridiske områder. Vores LL.M. kandidater, der har gået på at tage bar eksamener i New York og Washington, DC, har oplevet god succes eller passager satser.

Chapel Hill og North Carolina er vidunderligt behagelige og sikre miljøer (akademisk, miljømæssigt og socialt), der fremmer den studerendes succesfulde gennemførelse af LL.M. grad og til den studerendes personlige nydelse af denne "sydlige del af himlen", den sætning, hvormed UNC-CH og Chapel Hill er kendt!

Vi håber du vil komme med os.

Om skolen

Spørgsmål

Lignende kurser

  • LLM i amerikansk lov
    • Sacramento, USA
  • LL.M. i amerikansk lov
    • Columbia, USA
  • LL.M. for udenlandske uddannede advokater
    • Philadelphia, USA