Keystone logo
University of North Carolina School of Law

University of North Carolina School of Law

University of North Carolina School of Law

Introduktion

UNC School of Law blev grundlagt i 1845 og er en del af University of North Carolina i Chapel Hill, nationens første statsstøttede universitet. Skolen er blevet godkendt af American Bar Association siden 1928.
Carolina Law forbereder fremragende advokater og ledere til at tjene folket og institutionerne i North Carolina, nationen og verden. Hjemmet til mange centre og initiativer tilbyder skolen en stærk ekspertise inden for borgerlige rettigheder, bankvæsen, miljølovgivning, intellektuel ejendomsret, iværksætter- og værdipapirlovgivning, kritiske studier, konkurs og forfatningsmæssig undersøgelse.
UNC School of Law stræber efter at være en stor offentligret skole. I den forbindelse forfølger den en firefoldig mission:

  • At forberede fremragende advokater og ledere til baren, bænken, alle offentlige og private lovindstillinger og offentlig service,
  • At skabe nationale juridiske og politiske bidrag nationalt og internationalt gennem en ambitiøs dagsorden for forskning og stipendium,
  • At indgyde livslang etiske værdier, engagement i retssagen og et varigt engagement i pro bono og offentlig service og
  • At tjene det juridiske erhverv, folket og institutionerne i North Carolina, nationen og verden.

For kræsne studerende med høj kaliber er UNC School of Law ofte det perfekte valg. Når de forlader vores berømte smukke campus, gør de det som selvsikrede og principielle advokater for retfærdighed.
Vores alumner arbejder med sondring over hele kloden. Vi tæller mange nationalt anerkendte juridiske eksperter og ledende lærde blandt vores fakultet, som ved, at en dyb, funktionel og nuanceret forståelse af loven skal ledsages af en styring af de praktiske færdigheder i lawyering.
Vi opfordrer alle potentielle studerende til at undersøge konkurrencedygtige landskaber for juridisk uddannelse, og for de krævende beviser for ekstraordinær mulighed ser vi frem til at gøre vores sag og høre din.

Placeringer

  • Chapel Hill

    UNC School of Law Van Hecke-Wettach Hall 160 Ridge Rd., CB #3380 Chapel Hill, NC 27599, Chapel Hill

Spørgsmål