Keystone logo
© BIMM University
The University of Law Undergraduate Programmes

The University of Law Undergraduate Programmes

The University of Law Undergraduate Programmes

Introduktion

Juridisk Universitet har campuser i London, Birmingham, Bristol, Chester, Guildford, Leeds, Manchester og Nottingham, samt vores GDL og LPC kurser undervises i University of Exeter, University of Reading og University of Liverpool, og vores LPC kursus bliver også undervist ved University of East Anglia fra september 2019. Tidligere College of Law blev vi tildelt universitetsstatus i november 2012. Vores Business School opererer ud af University of Law campusser i London Bloomsbury, Birmingham, Leeds og Manchester.

Hvad der virkelig skiller os fra andre universiteter er vores overbevisning om, at vores studerende skal lære i en realistisk, professionel og moderne sammenhæng. Vi fokuserer på træningsbaseret træning og giver eleverne adgang til vores omfattende karriere- og job ledige database, så snart de accepterer et sted hos os. Gennem vores pro bono-program kan jurister studere deres færdigheder ved at arbejde på virkelige sager, inden de uddanner.

Flere campusser i hele Storbritannien:

Med campuser baseret på otte af Storbritanniens mest pulserende og interessante byer tilbyder universitetet for lov et varieret udvalg af steder at studere i. Alle er tæt på blomstrende handelscentre, advokatfirmaer og transportforbindelser. Vi tilbyder også forskellige kurser online.

For bachelor-, politi- og kriminologi -kurser: du kan vælge mellem op til otte campusser i otte byer i Storbritannien. Vi har også vores unikke skiftefacilitet*, som gør det muligt for bachelor -LLB -studerende at vælge at studere på en, to eller flere campusser for at prøve livet i forskellige byer under deres studier (* T & C'er gælder). Tilgængelige kurser varierer efter campus placering.

Innovativ undervisning:

Vi specialiserer os i undervisning og fokuserer vores energi på at udvikle innovative, yderst effektive undervisnings- og læringsmetoder, der klæder eleverne på til deres professionelle karriere. Vi har mere end 250 kvalificerede og erfarne advokater, advokater og dommere som vores vejledere, så vi kan hjælpe dig med at udvikle de praktiske færdigheder, der kan gøre hele forskellen, når du starter din karriere som advokat.

Karriere og beskæftigelsesegnethed:

Vi har en af de største juridiske karrierer og beskæftigelsestjenester i Storbritannien, med et team på over 30 eksperter.

Retsuniversitetets dedikerede beskæftigelsesservice giver eleverne adgang til arbejdserfaring og bonusser og ledige stillinger, så snart de accepterer deres sted. Resultatet er fremragende beskæftigelsesstatistik:

 • 92% af vores fuldtids britiske LLB-studerende, der blev færdiguddannet i 2017, sikrede beskæftigelse eller yderligere studier inden for seks måneder efter, at deres kursus var gennemført.

Støttende miljø:

Vi tilstræber at støtte flere elever fra mange forskellige baggrunde end nogensinde før for at nå deres karrieremæssige ambitioner. Derfor tilbyder vi et omfattende udvalg af stipendier og lov stipendier, herunder lovserfaring erfaring med en betydelig fond til rådighed på tværs af vores kurser .

Alle studerende får mulighed for at udnytte vores faciliteter og tjenester fuldt ud.

Handicap Support Service er dedikeret til at håndtere eventuelle krav, du måtte have under dine studier, herunder midlertidig assistance på grund af skade eller sygdom.

Vores omfattende og erfarne Employability Service giver dybdegående hjælp med CV-skrivning, interviewteknikker og generel karrierevejledning samt tilbyder et væld af muligheder for at øge din erfaring og færdigheder. I mellemtiden giver vores pro bono klinikker dig mulighed for at arbejde med praktiserende advokater om rigtige juridiske sager, mens du studerer.

Bibliotek og studiefaciliteter:

Vores veludstyrede IT-suiter, omfattende lovbiblioteker, rolige studieområder og pulserende sociale steder dækker alle dine studiebehov. Vores biblioteksservice giver adgang til over 20.000 e-bøger på og uden for campus for at finde det, du har brug for, når du har brug for det.

Studieliv:

Du vil nyde en række interaktive og livlige aktiviteter både inde og uden for klasseværelset. Erhvervsspil, mockforsøg og forhandlingskonkurrencer er blot nogle af de praktiske øvelser, du vil deltage i for at udvikle dine juridiske færdigheder. I din fritid kan du deltage i en række klubber og samfund, sportshold og fundraisingskomitéer, eller endda starte din egen samt nyde den mere afslappede side af det studerendes sociale liv.

Studentforening:

Alle studerende er automatisk medlemmer af universitetets studentforening (SA). SA har til opgave at forbedre din elev og akademiske erfaring ved at have en stærk repræsentation af studentkohorten.

Der er en bred vifte af klubber og samfund på tværs af hver af vores campusser, der administreres af SA. Her er blot nogle eksempler på de klubber, vi har drevet for nylig:

 • Eventyrsportsklub
 • Kageklub
 • Velgørenhedsforening
 • fodbold
 • Kvinders netværk
 • Yoga

Kurser:

Grundlov, politi og kriminologi:

Vores grundkursus LLB kurser kombinerer akademisk rigor med praktiske juridiske færdigheder for at give dig det nødvendige fundament til at starte din rejse i en række karriere.

Over 90% af vores LLB vejledere er kvalificerede advokater, der giver omfattende praktisk erfaring til dine studier. Vores kurser er tilgængelige som fuld tid, accelereret eller online kurser, så du kan vælge den undersøgelsesmetode, som bedst passer til dine behov. Mange af vores kurser leveres også med en Foundation Year option. Derudover tilbyder vi nu bacheloruddannelser i politi og kriminologi.

International Leadership Summer School, Berlin:

Som led i vores fortsatte engagement i at understøtte dine ambitioner tilbyder vi vores 2019 bachelorstuderende mulighed for at deltage i vores internationale lederskole sommerskole i Berlin, hvor du kan udvikle vigtige beskæftigelsesevner og udforske denne spændende by med dine kolleger ULaw studerende.

Dette er åbent for alle University of Law og ULaw Business School bachelorstuderende. Hvis du ansøger om at starte dine studier hos os i september 2019, på et treårigt uddannelsesforløb, vil du kunne ansøge om vores Leadership Summer School i slutningen af dit andet studieår.

Adgangskrav og gebyrer:

Adgangskrav og gebyrer varierer efter kursus - for mere information om adgangskrav, gebyrer, finansieringsmuligheder og stipendier og stipendier, besøg universitetets juridiske hjemmeside.

Internationale studerende:

Hvis du studerer ved Juridisk Universitet, deltager du studerende fra over 120 forskellige nationaliteter, som bidrager til et blomstrende internationalt samfund i hele vores campus.

Vi har et studiestøtteteam, der er her for at yde velfærdsrelateret råd og vejledning, og information om visumkrav findes på The University of Laws websted.

Indkvartering - Undergraduate:

For vores bachelorstuderende har vi arrangeret indkvartering med specialiserede britiske studentboliger, for at sikre, at du har et behageligt sted at bo, mens du studerer hos os. Indkvartering er normalt i delte lejligheder eller i nogle tilfælde selvstændige studioer.

For bachelorstuderende garanterer vi dig et tilbud om overnatning i det første år af din uddannelse, hvis du har accepteret os som dit faste valg og ansøgt om indkvartering inden den 30. marts i indrejseåret*. (*Vilkår og betingelser gælder, detaljer på The University of Law -webstedet, Undergraduate Accommodation -side.)

Åbne dage og begivenheder:

Vores åbne dage er en fantastisk måde at finde ud af om vores kurser, se vores faciliteter og møde vores vejledere og nuværende studerende. Der vil være samtaler, smagssessioner og ture, og du får mulighed for at stille dine spørgsmål. Vi vil gøre din dag så interessant og interaktiv som muligt.

Af og til tilbyder vi også online åbne dage til vores kurser. Så hvis du ikke kan nå det til en af vores åbne dage på campus, har du stadig mulighed for at finde ud af, hvordan det er at studere på Juridisk Universitet og stille dine spørgsmål online.

For internationale studerende kan du måske finde ud af mere om at studere hos os ved at besøge os på et oversøisk arrangement.

Britiske steder:

Undergraduate Law -kurser er tilgængelige på op til otte campusser: Birmingham, Bristol, Chester, Guildford, Leeds, London Bloomsbury, Manchester og Nottingham. Tilgængelige kurser varierer efter sted.

Yderligere oplysninger om alle vores placeringer findes på Juridisk Universitets hjemmeside, Locations side.

University of Law
133 Great Hampton Street
Birmingham
B18 6AQ
University of Law
Temple Circus
Temple Way
Bristol
BS1 6HG
University of Law
Christleton Hall
Pepper Street
Christleton
Chester
CH3 7AB
University of Law
Braboeuf Manor
Portsmouth Road
Guildford
Surrey
GU3 1HA
University of Law
15-16 Park Row
Leeds
LS1 5HD
University of Law
14 butiksgade
London
WC1E 7DE
University of Law
2 New York Street
Manchester
M1 4HJ
University of Law
1 Royal Standard Place
Nottingham
NG1 6FS

Placeringer

 • Guildford

  Braboeuf Manor, Portsmouth Road, St Catherines

  • Hong Kong

   Room 901, 9/F, Lee Garden One, 33 Hysan Avenue, Causeway Bay, Hong kong, 999077, Hong Kong

   Spørgsmål