Keystone logo
The University of Cincinnati College of Law LLM LLM Masters of Law i det amerikanske retssystem
The University of Cincinnati College of Law LLM

LLM Masters of Law i det amerikanske retssystem

Cincinnati, USA

9 Months

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 29.010 *

På campus

* Ohio bosiddende. $ 29.010 Ikke-resident. $ 24.610 Kentucky Metro Rate.

Stipendier

Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier

Introduktion

University of Cincinnati College of Law er glad for at tilbyde et studieprogram på det amerikanske retssystem til praktiserende advokater og jurister på skolen, der har fået deres juridiske uddannelse uden for USA.

LLM-programmet er designet til at introducere internationalt uddannede advokater til det amerikanske retssystem, samtidig med at de giver hver studerende mulighed for at designe et studieforløb ved UC Law, der bedst fremmer sin faglige dagsorden. Studerende, der gennemfører programmet, er bedre i stand til at repræsentere amerikanske kunder og mere forberedt på forhandlinger og retssager med amerikanske partier.

LLM-programmet kan afsluttes i så lidt som 9 måneder, selv om nogle studerende beslutter at bruge op til to akademiske år i programmet.

LLM-programmet

LLM-grad studerende kan være praktiserende advokater eller nylige lovskole kandidater, der vil forbedre deres engelsk juridiske skriftlige færdigheder, udvikle en dybdegående forståelse af den amerikanske retlige proces, og skære ind på de særlige områder af loven, som mest interesserer dem. Studerende vil nyde muligheden for at skabe varige relationer med andre internationale advokater i LLM-programmet samt studerende i JD-programmet, at arbejde tæt sammen med vores værdsatte UC-juridiske fakultetsmedlemmer og at etablere netværk med lokale advokater, dommere og virksomhedsledere.

specialisering

UC Law LLM studerende gennemfører generelt programmet i et akademisk år. LLM-uddannelsen begynder med en orientering og det første kursus - Introduktion til lov - i august og afsluttes i maj. I løbet af året skal LLM-studerende tage to yderligere kurser: Det amerikanske juridiske system og juridisk forskning og skrivning til LLM-studerende.

Med rådgivning og assistance fra LLM-programleder og andet fakultet vælger eleverne resten af ​​deres klasser fra UC-lovskolens fulde kursustilbud. Dette gør det muligt for LLM-studerende at studere side om side med vores JD-studerende og fokusere deres studier på de lovområder, der er mest relevante for deres karriere. UC College of Law læseplan omfatter følgende studieområder, kaldet professionelle Pathways : Business og Entrepreneurship; Kriminel; International; Innovation, Teknologi og Intellektuel Ejendom; Videnskab, Sundhed og Miljø; Offentlig interesse; Retssag og alternativ tvistbilæggelse Generel og lille praksis. Vi tilbyder nu en ny Concentration in Business Law!

Engelsk sprogfærdighed og betinget optagelse

LLM-programmet indebærer dialog i klassen om komplekse juridiske spørgsmål og væsentlig læsning af en sofistikeret juridisk tekst. Derfor, hvis engelsk ikke er dit lands primære sprog, skal du tage og aflevere en eksamen, der viser din engelskkundskaber. Ansøgere med følgende scoringer vil få præference: 1) TOEFL internetbaseret 85, computerbaseret 250 eller papirbaseret 600; 2) IELTS 7.0 eller 3) ELS Language Center færdiggørelse af niveau 112. Ansøgere med TOEFL score på 80 og derover vil også blive overvejet.

Hvis du ellers er kvalificeret til programmet, men har brug for yderligere engelsk sprogundervisning, vil du være berettiget til et betinget optagelsesbrev, som giver dig mulighed for at komme og studere engelsk på vores campus, før du begynder LLM-programmet. ELS-Cincinnati Language Center er placeret ved University of Cincinnati og er en af ​​de største ELS-centre i USA. Betinget optagelse er gyldig i to år.

Indlæggelser

Læreplan

Programresultat

Om skolen

Spørgsmål

Lignende kurser

  • LL.M. i amerikansk lov
    • Columbia, USA
  • LLM i amerikansk lov
    • Sacramento, USA
  • LL.M. for udenlandske uddannede advokater
    • Philadelphia, USA