Keystone logo
University of South Carolina

University of South Carolina

University of South Carolina

Introduktion

University of South Carolina School of Law er en af landets ældste advokatskoler og statens eneste non-profit advokatskole. Vi har meget at tilbyde vores studerende, herunder entusiastisk fakultet, en ny bygning med avanceret teknologi og en fleksibel læseplan, der giver studerende mulighed for at fokusere på deres interesser.

Som et flagskibsuniversitet i en hovedstad har School of Law dybe forbindelser til vores regering. Vores nye bygning er gåafstand fra vigtige knudepunkter som statshuset og højesteret i South Carolina, og vores studerende finder ofte praktikophold og karrieremuligheder inden for vores netværk.

Fra vores prisbelønnede Pro Bono-program til vores praktikophold og klinikker har du muligheden for at dykke dybt ned på emner, du brænder for. Mens førsteårsstuderende overalt har lignende kurser, kan du i dit andet og tredje år udforske dine interesser, studere i større praksisområder som retstvister eller selskabsret eller inden for specialiserede områder som miljøret, børnelov eller mindre forretningsret.

Placeringer

  • Midtown - Downtown

    Midtown - Downtown, USA

    Spørgsmål