Keystone logo
College of Law - The University of Tulsa LL.M i amerikansk ret for udenlandske kandidater
College of Law - The University of Tulsa

LL.M i amerikansk ret for udenlandske kandidater

Oklahoma, USA

1 Years

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

På campus

Stipendier

Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier

Introduktion

Den LL.M i amerikansk lov om udenlandske advokater program består af en fuldstændig studieforløb over to semestre fra august til maj. For at imødekomme behovene i den internationale LLM studerende, College of Law tilbyder specialiserede kurser i USA juridisk uddannelse og amerikanske juridiske skrivning, analyse og metode til den internationale advokat.

Studerende vil fuldføre yderligere seks til otte klasser og vil modtage råd og vejledning i deres valg af kurser. Eleverne opfordres til at vælge fra nogen af ​​de mange valgfag, der tilbydes af TU College of Law og de andre graduate afdelinger af The University of Tulsa.

Hertil kommer, at programmet giver udenlandske advokater mulighed for at udvikle en forståelse af amerikansk lov, samt en mulighed for at specialisere sig i et bestemt område i lovgivningen, såsom international erhvervsret. Studerende i programmet nyder større fleksibilitet beskæftigelse i deres egne lande, samt muligheden for at udøve advokatvirksomhed i stater, der tillader udenlandske advokater til at sidde for bar eksamen.

LLM grad kræver kandidater til at fuldføre et minimum 24 point.

Programmet begynder på campus midten af ​​august hvert år, og alle studerende skal deltage i et multi-dages "Foundations of Legal Studies" orientering før klasser begynde.

Om skolen

Spørgsmål

Lignende kurser

  • LL.M. i amerikansk lov
    • Columbia, USA
  • LLM i amerikansk lov
    • Sacramento, USA
  • LL.M. for udenlandske uddannede advokater
    • Philadelphia, USA